Romi kamenovali dva policajca u naselju Belvil!

Neka ih i dalje kamenuju , neka ih i za uši vuku gde god ih vide , neka im rade šta god hoće kada im se može, sva prava su im data i duplo više nego nama i nepismena goveda se iživljavaju ali tako je to u poludivljim zajednicama .

jel' mi žao ovih zaštitnika svojih gosodara koji su ciganima udelili ovoliku moć?

Jok , ni mrvicu , sami su birali i biraju.

E to se dešava kada država sistematski favorizuje ove nazadne produkte evolucije u odnosu na domicilno stanovništvo.
To je zahvalnost za humanitarnu pomoć,pozitivnu diskriminaciju,30 bodova po upisu u srednju školu....

Ja ne znam ko posle svega u ovoj zemlji može da ih sažaljeva i voli.

Нико их и не воли. Ова прича на медијима о љубави Рома и Срба је само лош покушај лоше пропаганде. Је лично не познајем никога ко има Роме за пријатеље и ко их доводи у кућу или иде код њих кући ( у картон ).

I kod mene u varosu polovina krade struju i to uglavnom Srbi.

Код мене у граду сви који краду струју су цигани.
Парадоксално,за то уопште немају потребе,јер им се сви дугови РЕДОВНО БРИШУ.
Полиција која иначе,мора да плаћа све дажбине овом незаситом режиму-толерише им апсолутно све,па чак и нападе ножевима на српске основце.

То се зове дискриминација,али према Србима.

Када једном страдају и њихова деца...ма шта ја причам и тад се не би опаметили.

Neka ih i dalje kamenuju , neka ih i za uši vuku gde god ih vide , neka im rade šta god hoće kada im se može, sva prava su im data i duplo više nego nama i nepismena goveda se iživljavaju ali tako je to u poludivljim zajednicama .

jel' mi žao ovih zaštitnika svojih gosodara koji su ciganima udelili ovoliku moć?

Jok , ni mrvicu , sami su birali i biraju.

Полиција је у стању свашта да истрпи за конзерву паштете.То су моралне громаде.

Back