Romeo i Julija ^^

Pita tu jedna moja drugarica :per: kako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide :cool:

Ajde saveti :per:

Neka zaboravi na to..smrtna zaljubljenost ne postoji, prevazidjena kategorija. Svi nesto kalkulisu, lazu, mazu..retki su iskreni i otvoreni, a i bolje je ostaviti jedan komadic srca samo za sebe..radi sigurnosti.

:zper:..nemoj zaboraviti..u svakoj od nas cuci pritajena vestica :mrgreen:, pa kada se razgoropadi..ijuuu :dash:! Ja sam pristalica umerenosti u svemu, hrani, ljubavi, sportu, izivljavanju na suprotnome polu :mrgreen:, nisam hedonista po prirodi.

pa naravno...bilo bi dosadno da smo monotoni...al misli se na one kucke kojima je vestica dominantna osobina...ja kad ih vidim na delu dodje mi da joj odsrafim glavu a onom muceniku da zavalim samarcinu protresem ga i prodesrem se na uvo: osvesti se aman

pa naravno...bilo bi dosadno da smo monotoni...al misli se na one kucke kojima je vestica dominantna osobina...ja kad ih vidim na delu dodje mi da joj odsrafim glavu a onom muceniku da zavalim samarcinu protresem ga i prodesrem se na uvo: osvesti se aman

Slazem se..ali ako njemu odgovara ta mucenicka "poza" :mrgreen:, ko sam ja da ih osudjujem?! Nasla krpa zakrpu, iliti..nasao smokljan rospiju, a zasto..e, pa tu bi cika Frojd imao mnogo sto sta da kaze :rtfm:!

Pita tu jedna moja drugarica :per: kako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide :cool:

Ajde saveti :per:

28u4idc.jpg

'vako. :cool:

Back