''Rome ćemo opasati žicom!''

Cekaj, pa koje ce nacionalno osvescena individua sad da povede Srbiju iz sovinistickog mraka :(
Nadam se da se ne povlacis tek tako, neobavljenog posla. Toliko puno ZAVISI od tebe.
Ovaj za volanom?
8an3txz.jpg

p.s.

Zapazio sam deficit engleske tolerancije u razmjeni mišljenja sa uvaženom kolegicom Registra koja je usput rečeno, super obavila posa:|

Sta postoji?

Evropa postoji?

Vidi sinek, ti kad kazes "Evropa" ocigledno mislis na nesto sasvim specificno - neku drustvenu konstrukciju, jel' tako? Neko drustvo gde Cigane ne gledaju popreko i gde niko ne dira crnce, jel' bi to bilo otprilike to?

E pa razocaracu te, al' to ne postoji.

Saljem ti pozdrave iz Evrope.
Ne radi se tu koliko ih ko u sebi voli, nego da li smeju da se ozakone rasistička pravila. Ne smeju. Pozdrav i tebi.
Eto, ja sam Srbin koji zivi u Engleskoj. Sta ima gore od toga?
Video sam ja odavno da se ti praviš Englez.

Gotivno je u Indiji, skroz.....keve mi :)
Tamo , kada se vozis vozom, svi ti klimaju glavom, i vicu "Hallo..Hallo"

..nije receno da ne mozemo da ih stignemo , ako se potrudimo......ne budi malodusan :)

Bajoo, ti si na nekim mnogo zayebanim drogama.......:):):)

vidi, pa to si ti na slici! EEE jel to doruckujes iz kese koju si izvadio iz kante ili nesto drugo radis ididulaj? pa ovo ni cigani ne rade u becu!

Ne radi se tu koliko ih ko u sebi voli, nego da li smeju da se ozakone rasistička pravila. Ne smeju. Pozdrav i tebi.

.

Оваква срања иди па просипај МЕЂУНАРОДНОЈ ЗАЈЕДНИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ. Багро, ни ти а ни теби слични никада НИСТЕ приметили РАСИСТИЧКА ПРАВИЛА КОЈА ЈЕ УВЕЛА ИСТА МЗ ПРЕМА СРБИМА СВУДА У СВЕТУ А НАРОЧИТО НА КиМ.

Back