romantika

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
koja je najromantičnija stvar koju ste uradili za partnera? i kakva je bila reakcija?
i šta je najromantičnija stvar koju je vama neko priredio?

- - - - - - - - - -

ja odmah da kažem da ja nisam romantična i da nemam šta da kažem na ovu temu.. :neutral:

Znači ti bi odmah da se isprangijaš i doviđence! :mrgreen:

Pogledaj njen potpis. Nije baš skroz tako :heart:

- - - - - - - - - -

koja je najromantičnija stvar koju ste uradili za partnera? i kakva je bila reakcija?
i šta je najromantičnija stvar koju je vama neko priredio?

- - - - - - - - - -

ja odmah da kažem da ja nisam romantična i da nemam šta da kažem na ovu temu.. :neutral:

Neš' verovati, ali pre dve godine sam je na godišnjicu napumpao i ispunio joj želju za još dece, mada, to je bila zajednička želja. Istopila se od tog mog gesta :)

A ona je meni najromantičnije uradila, kad sam prošle godine otišao za Kinu, istina službeno i svega na 9 dana, tako što me je sa sve decom zajedno u suzama otpratila do vrata.

Pogledaj njen potpis. Nije baš skroz tako :heart:

- - - - - - - - - -

Neš' verovati, ali pre dve godine sam je na godišnjicu napumpao i ispunio joj želju za još dece, mada, to je bila zajednička želja. Istopila se od tog mog gesta :)

A ona je meni najromantičnije uradila, kad sam prošle godine otišao za Kinu, istina službeno i svega na 9 dana, tako što me je sa sve decom zajedno u suzama otpratila do vrata.

Ja se izvinjavam ali u mom sistemu u napumpavanju nema ama baš ništa romantično
Inače i ja bih u suzama pratila svog dragog.
Samo kad bi hteo negde da otputuje :lol:

Ja se izvinjavam ali u mom sistemu u napumpavanju nema ama baš ništa romantično
Inače i ja bih u suzama pratila svog dragog.
Samo kad bi hteo negde da otputuje :lol:

Pa ovo je bilo najromantičnije i neki iskusni forumaši bi se odmah složili sa mnom :cool:

Postoje i mnogi drugi klišeirani romantični potezi, koje sam i ja kopirao, ali ja pripadam onom miljeu ljudi, kod kojih je najviši čin ljubavi želja za zajedničkom decom.

pa eto nadam se da nisam izgubljen slučaj, vidiš kako hard pokušava da izvuče ono najbolje iz mene.. iako mu baš i ne polazi za rukom.. :lol:
a romantika je lepa stvar, daje nadu da prava ljubav ipak postoji.. a ja želim da vidim svet na taj lepši način.. :heart:

Romantika ume da bude i dosadna stvar ako čovek to radi samo zato što tako treba da bi te ganuo a ne zato što je romantičan formacijski
Znaš, ruže, bombonjere, pa opet u krug ruže bom pa izlasci i večere sa svećama
a ti cupkaš ispod stola štiklicom i pitaš se: Dokle više, Dokle????:lol:

Ne stoji svakom muškarcu dobro karanfil u reveru

- - - - - - - - - -

Pa ovo je bilo najromantičnije i neki iskusni forumaši bi se odmah složili sa mnom :cool:

Postoje i mnogi drugi klišeirani romantični potezi, koje sam i ja kopirao, ali ja pripadam onom miljeu ljudi, kod kojih je najviši čin ljubavi želja za zajedničkom decom.

oke shvatam!
kad hoću hopa cupa, romantiku ostavim po strani da ti pravo kažem
inače ništa od pravljenja beba u romantičnim uslovima...

Romantika ume da bude i dosadna stvar ako čovek to radi samo zato što tako treba da bi te ganuo a ne zato što je romantičan formacijski
Znaš, ruže, bombonjere, pa opet u krug ruže bom pa izlasci i večere sa svećama
a ti cupkaš ispod stola štiklicom i pitaš se: Dokle više, Dokle????:lol:

Ne stoji svakom muškarcu dobro karanfil u reveru

- - - - - - - - - -

oke shvatam!
kad hoću hopa cupa, romantiku ostavim po strani da ti pravo kažem
inače ništa od pravljenja beba u romantičnim uslovima...

Eto, još jedan maleni dokaz da nisu sve žene iste :ok:

Back