Romantika

a zastp su to ricard gir sabloni, ja ne znam za televizor al znam da sam devojcie vuko za kike, mozda to vukli i pipi dugu carapu al ja sam sam po sebi
al sam zato i uvek devojcicama brao cvece, poklanjao, brao jabuke, tresnje, kruske, jes da sam lopov bio trazio da me ljube, al sam takav od kad znam za sebe
posto moji bili u de i imali smo uvek cokolade, poklanjao im
sta sad ako ima to u jos sto radimo malo stariji u filmu onda je to sablonski?
uvek me iritiraju te izjave a cesto ih cujem ovde

Zato što bi ljudi poklanjali go*na da su to videli na tv-u, a ukoliko ti nije poznata psihologija, obrazac ponašanja, okolina i uticanje društva na odluke, onda to lepo pročitaš, edukuješ se. Kao što je nekad neko tamo odlučio da srednji prst bude ku*ac, sad je to kao uvreda, da su odlučili da palac bude ku*ac, sad se niko na srednjak ne bi cimao, itd, itd. I sad neka padne u nesvest jer si joj doneo cvet, naročito za dan zaljubljenih, jer je tada čula da treba biti romantičan, nasmejan, kupovati ovo i ono.

Kako ste šablonski učaureni

Ma kad vidim te kao romantike povraća mi se... Ne od romantike kao romantike, nego od toga što je sve copy- paste Ričard Gir fazon... :D
Mozda nisi primetio sablon u svojoj glavi npr. Richard Gere koje si pomno ispratio, mnogima ne padne na pamet film, ali tebi jeste i to pogresan.U nedostatku ideje kritika sablona je najcesce korisceni sablon. Sto kad bolje razmislis nije tema na ovom PDF-u.

78029449.jpg
treba izdrzati :lol:

O romantici se ne prica, jer oni koji znaju sto je to znaju i da im niko ne bi vjerovao, zbog veze sa metafizikom, magijom... To je jedan razlog zasto se ne prica, tako da oni koji "pokazuju" na filmovima sto je romantika ne mogu nista osim laz o njoj da pokazu. Drugi razlog je sto je romantika rizikovanje zivota, dakle, potencijalno smrotonsna stvar. Treba reci i da romantika ima veze sa ustavno zabranjenim stvarima, pa je zato i pisanje o romantici zabranjeno, cak i kad se prica kroz "nekoga koji nije ja" a ne "licno". Cetvrta stvar je to sto kriminalci pokusavaju da iskoriste romantiku da bi romanticare naveli da upadaju u zamke, te im oduzeli organe i prodali ih, ili upotrebili za proizvodnju hemikalija od onih iz ljudskog tijela.

Kada bi upravljac aparata koji zraci a snima zube ili tijelo u medicinske svrhe, a da je pri tom antiromantican, znao da je neko romantican, onda bi dugme za "snimanje" koje je radioaktivno ispritiskao 50 puta...

Dakle, romantika je opasna. Privlacna. Seksi. Duhovna... Ne postoji nista ljepse i rizicnije.
Sto vi mislite? Mislite li da svako zna sto je romantika, jer ja evo kazem da skoro niko ne zna...

O romantici se ne prica, jer oni koji znaju sto je to znaju i da im niko ne bi vjerovao, zbog veze sa metafizikom, magijom... To je jedan razlog zasto se ne prica, tako da oni koji "pokazuju" na filmovima sto je romantika ne mogu nista osim laz o njoj da pokazu. Drugi razlog je sto je romantika rizikovanje zivota, dakle, potencijalno smrotonsna stvar. Treba reci i da romantika ima veze sa ustavno zabranjenim stvarima, pa je zato i pisanje o romantici zabranjeno, cak i kad se prica kroz "nekoga koji nije ja" a ne "licno". Cetvrta stvar je to sto kriminalci pokusavaju da iskoriste romantiku da bi romanticare naveli da upadaju u zamke, te im oduzeli organe i prodali ih, ili upotrebili za proizvodnju hemikalija od onih iz ljudskog tijela.

Kada bi upravljac aparata koji zraci a snima zube ili tijelo u medicinske svrhe, a da je pri tom antiromantican, znao da je neko romantican, onda bi dugme za "snimanje" koje je radioaktivno ispritiskao 50 puta...

Dakle, romantika je opasna. Privlacna. Seksi. Duhovna... Ne postoji nista ljepse i rizicnije.
Sto vi mislite? Mislite li da svako zna sto je romantika, jer ja evo kazem da skoro niko ne zna...

Recimo da mi se svidja misao, ali mi ne stima nacin prikazivanja.

:ok:

:ok:

Back