- Poruka
- 42.994
zanima me shta ste poslednje s ljubavi uradili ili poklonili voljenoj osobi shto vam zhivot krasi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једноставност и сићушни неприметни детањи као што су отварсње вратс дамама и речи хвала, имају велику моћ да ће тевсе цећ сутрадан наћи у кревету сњомzanima me shta ste poslednje s ljubavi uradili ili poklonili voljenoj osobi shto vam zhivot krasi?
malo li je...i svaka cast i nikada nije uzaludno jer uvek naidje nеka koja ceni trudPet pesme sa uradjenom muzikom i mojim pevanjem itd...To joj je za rodjenda bilo...
E sad ja kad god uradim slicne ili velike stvari ovog tipa veza pocne da ide nizbrdo ne znam zasto pa i ovaj put ako bude tako ne znam uopste vredi li to da se radi jer nije normalno vise...
previshe je pet pesama a mozhda je do glasa ti ili do teksta?Pet pesme sa uradjenom muzikom i mojim pevanjem itd...To joj je za rodjenda bilo...
E sad ja kad god uradim slicne ili velike stvari ovog tipa veza pocne da ide nizbrdo ne znam zasto pa i ovaj put ako bude tako ne znam uopste vredi li to da se radi jer nije normalno vise...
a pinPlatnu karticu.
Sve u fullu.
Da li ti imaš "finansijski rob" kinkPlatnu karticu.
NeDa li ti imaš "finansijski rob" kink
Kapiram taj osjećaj kad ne upali..Pet pesme sa uradjenom muzikom i mojim pevanjem itd...To joj je za rodjenda bilo...
previshe je pet pesama a mozhda je do glasa ti ili do teksta?
de nam jednu postavi odje more samo i tekst.....
Ne znam ostanu u negde pod neki folder i trunu...Kapiram taj osjećaj kad ne upali..
ti si onaj sto uvjek postavlja linkove muzike na muzici?Platnu karticu.
Slabo sam aktivan tamo. Dugo nisam nista stavio.ti si onaj sto uvjek postavlja linkove muzike na muzici?
Ima doktora na avayary
to je miskim ok ali ti sve nepoznate izvodjace slusaj kao onaj kelin dijon ili ona aurela smit
Ne slusam ja to sto si naveo. Ipak nisam taj verovatno.ti si onaj sto uvjek postavlja linkove muzike na muzici?
Ima doktora na avayary
to je miskim ok ali ti sve nepoznate izvodjace slusaj kao onaj kelin dijon ili ona aurela smit