Romanticne sitnice...

Romantika je odavno izgubila svaki smisao i covek se nadje u cudu kad nema nikakve reakcije..i drvo cini mi se da bi odreagovalo a kod zena samo kontraefekat..tako da se oslanjam samo na dodir..pogled i poljubac

Kod osoba, kojima romantika izaziva kontraefekat, ni ne zasluzuju da se postupa tako. (romanticno).
Nije izgubila smisao, samo treba pronaci pravu osobu, sto u danasnje vreme jeste tesko ali ne i nemoguce.

Slazem se. To je verovatno zato sto shvataju da vode uzaludnu bitku :)

Nema lepse bitke koja se moze voditi. Provereno. :cool:

ja spremim rusku salatu, salvetice i tako to, a on ponese gitaru i tako sedimo u parku satima... :zaljubljena:
ili postavimo uveče sto za doručak (prevrnemo tanjire i šolje da ne pada prašina ;) ) i onda ujutru doručkujemo zajedno dok se kuva kafa :)
Ne znam, to mi je nekako ostalo u najlepšem sećanju...i šta god da se kasnije dešavalo u životu nije imalo jačinu tog `spontanog raja`, kako smo inače zvali te početne bezbrižne godine...
:aha:

Zar nije dovoljno to sto se nadjemo jedan drugom kada je najpotrebnije?
Ako jeste onda je to ono pravo,onda je to to...mm i ja smo jedan drugom desna ruka i velika podrska,a sto se tice romanticnih trenutaka on bas i nije neki romantik niti sanjar jer on je jarac u horoskopu (ko poznaje astrologiju znace o cemu pricam).
Medjutim nadje se i pored dece,vremena za kafu u krevetu i dugo mazenje u krevetu kada sve tri cerke zaspu :D

loveralonewithoutloveby.jpg

Sta ste poslednje romanticno ucinili za vaseg partnera?:)

Koliko cesto,iznenadjujete voljenu osobu romanticnim sitnicama?:)

Cesto...I ja to volim da radim.Stalno izmisljam sta novo da napravim,cime da ga iznenadim..Poslednje sto sam romanticno uradila za svoju ljubav je da sam mu kupila devet malih pokloncica,neke sitnice,zajedno sa slatkisima...Upakovala ih sve u sareni papir sa sve zutom masnicom po svaki i na svaki dodala poruke rucno ispisane koloko ga volim,ceim,koliko mi znaci sto je dobar covek,posten.. iseckane sa onim makazama koje ostavljaju reckave ivice...Zatim sve to zapakovala u kutiju,pa i tu kutiju opet u sareni papir sa sve masnicom i poslala za Bg...Odusevljenje njegovo? Malo je to recima opisati... :heart::heart:

Back