Romantična pisma

Како ти се ово чини @MrNapokon ?
Је л боље од класичне роУмантике?
И ај дај неки пример да видимо како то изгледа.
Aj evo basna:
Vrcnu lija doopetom ispred vuka.
Ovaj nista.
Priblizi se lija jos blize, vrcnu jos zavodljivije
Kad je vuk scepa za doope, lija pisnu i vuk rece:
E lijo lijo, htela si doopetom sevati, e sad ces mi pevati.

Tema su romantična pisma. Dakle, ništa telefoni, javne objave i slično.
Basne, doskočice i ostale narodne umotvorine takođe moraju biti isporučene na papiru (ili salveti ).
Pitanje je, da li biste koristili krasnopis?
Dodali neki sopstveni pečat, možda nacrtali goluba raširenih krila, sovicu u gnezdu, lisicu...

И сад стрпљиво чекаш да ти нека пошаље ПП јер ако ти њој први пошаљеш ПП она ће самим тим постати спонзоруша тј. гледаће те као финансијера.
Jbte Svetozare ti sve izvrnes brate.
Nije nikakav sponzorka ni ako posalje ni ako ne.
Jednostavno me mrzi da se smaram na pp po opstim obrascima ponasanja.

Kapiras? Moj stil. Ja volim odvazne osobe. Umne i nesvakidasnje, koje imaju sta da kazu. Ne volim besmislene privatne prepiske jer je nekome dosadno ili je neispunjen zivot. A toga ima puno. Ili jos gore, prazna i tipicna i igra igru, prvi se javi. I to sve krije kroz komformizam. Be gone with your komformizam.
Ja ispunjeno vreme sa zenskom osobom dozivljavam drugacije.
Za mene prava komunikacija nije brana i ko se kome nasuce.
Za mene je pravi razgovor: bacis kamen u nepreglednu vodu i gledas koliko dugi talasi ce da budu.

Jbte Svetozare ti sve izvrnes brate.
Nije nikakav sponzorka ni ako posalje ni ako ne.
Jednostavno me mrzi da se smaram na pp po opstim obrascima ponasanja.

А какви су то "општи обрасци понашања"?

Ако ти њој први пошаљеш ПП, то је по теби нужно "општи образац понашања"?
У тренду је а ти нећеш да будеш у тренду?
Хоћеш да будеш ребел?

Не разумем зашто префирараш да седиш и да чекаш. Оде живот тако. Ретко која ће да наиђе на, и да прочита, ову твоју дивну романтичну басну што си написао горе. Тик Ток романтику да не помињем.

А од оних које је прочитају и које се заљубе у њу, ретко која ће ти послати ПП и позвати те на пиће.
Нема везе с "општим обрасцима понашања".

Али океј, сваком своје. Ти очигледно волиш мужевније жене.

Kapiras? Moj stil. Ja volim odvazne osobe. Umne i nesvakidasnje, koje imaju sta da kazu.

А ако ти први пошаљеш ПП, онда она није одважна, умна и несвакидашња особа која има шта да каже?

А какви су то "општи обрасци понашања"?

Ако ти њој први пошаљеш ПП, то је по теби нужно "општи образац понашања"?
У тренду је а ти нећеш да будеш у тренду?
Хоћеш да будеш ребел?

Не разумем зашто префирараш да седиш и да чекаш. Оде живот тако. Ретко која ће да наиђе на, и да прочита, ову твоју дивну романтичну басну што си написао горе. Тик Ток романтику да не помињем.

А од оних које је прочитају и које се заљубе у њу, ретко која ће ти послати ПП и позвати те на пиће.
Нема везе с "општим обрасцима понашања".

Али океј, сваком своје. Ти очигледно волиш мужевније жене.

А ако ти први пошаљеш ПП, онда она није одважна, умна и несвакидашња особа која има шта да каже?
Previse ozbiljno ti to sve dozivljavas.

Al ovo muzevnije zene cu da izdvojim.
Ne znam sta to znaci. Po tebi je muzevnija zena koja se obrati nekome prva?
Po meni nije. Ja to tako ne razlikujem. Vise na to gledam mozda kroz inteligenciju.
Al ajde, vidim da si radoznao.
Po meni je sve to igra. Ja upoznavanja ne shvatam ozbiljno, jer to nije intervju za posao. Igram se, i to i zavisi kako igras igru i kako je dozivljavas. "Kolo okolo" mi je dosadna igra. Folklorna je. Ti prvi pridji i to.
Kod nas su zene mahom takve. Takvi i muskarci. Ona ce da izadje negde i glumi stub dok ce ovaj da mase perjem. Pa kad uhvati pogled iz ugla:
https://voca.ro/1dYFf738cmmA
Meni je to jednostavno dosadno. Niti takvu zenu dozivljavam zenstvenim. Jer u tom slucaju su onda one bule iz pakistana jos zenstvenije. Cast izuzecima naracno.

Tako ti je i ovde. Vec smo pomenuli to da ih imas koji vise i cekaju da zensko nesto napise kako bi odmah krenuo lajku citiraj lajkuj. Jos ako su fotkice, ihiiij, ima ih koji rec nisu ovde napisali ali zato taml, dere i vinjak i rakiju.
Nemam ja nista protiv. Samo to nije moj svet bajo.
To je to, nadam se da sam razjasnio?

A sto se basne tice, bukvalno sam izbacio najvecu nebulozu i nesto me zabole da li ce neko da pomislis: ih kakav seljak ili uh kako sam se zaljubila.
Da sam stvarno ovde nekoj zeni hteo tu vrstu paznje fa privucem, vrv mi, drugacije bih pisao.

Previse ozbiljno ti to sve dozivljavas.

Ја сам озбиљан човек.

Al ovo muzevnije zene cu da izdvojim.
Ne znam sta to znaci. Po tebi je muzevnija zena koja se obrati nekome prva?
Po meni nije. Ja to tako ne razlikujem. Vise na to gledam mozda kroz inteligenciju.

Храброст, тј. спремност да се преузме ризик, је особина карактеристична за мушкарце.

Онај ко први прилази, тј. ко директно, отворено, јасно и недвосмислено исказује интересовање, тај ризикује да буде одбијен и да постане предмет подсмеха и трачева.

Ти очекујеш од жене да она преузме тај ризик и буде потенцијално одбијена са твоје стране како да би ти доказала да је храбра док ти седиш на дупету и не радиш апсолутно ништа.

А притом твоја историја постова на овом форуму показује позамашну дозу недуховите неозбиљности чији је циљ да се избегне директно одговорање на постављена питања.

Где је ту храброст, господине Напоконе?

Сам си рекао да си на питање шта би написао избацио највећу небулозу.

A sto se basne tice, bukvalno sam izbacio najvecu nebulozu i nesto me zabole da li ce neko da pomislis: ih kakav seljak ili uh kako sam se zaljubila.
Da sam stvarno ovde nekoj zeni hteo tu vrstu paznje fa privucem, vrv mi, drugacije bih pisao.

Ја сам озбиљан човек.

Храброст, тј. спремност да се преузме ризик, је особина карактеристична за мушкарце.

Онај ко први прилази, тј. ко директно, отворено, јасно и недвосмислено исказује интересовање, тај ризикује да буде одбијен и да постане предмет подсмеха и трачева.

Ти очекујеш од жене да она преузме тај ризик и буде потенцијално одбијена са твоје стране како да би ти доказала да је храбра док ти седиш на дупету и не радиш апсолутно ништа.

А притом твоја историја постова на овом форуму показује позамашну дозу недуховите неозбиљности чији је циљ да се избегне директно одговорање на постављена питања.

Где је ту храброст, господине Напоконе?

Сам си рекао да си на питање шта би написао избацио највећу небулозу.
Ja hrabrost ne poimam tako. To je za mene glupost. Staromodan pristup. Svestan sam ja da i danas ima puno ljudi koji tako razmisljaju, ali to nije moj problem.

Istina je da vecinom muskarci ni pre nisu prilazili. Antropoloski gledano, prilazenje je bilo veoma veoma rizicno. Najcesce je bio u okviru plemena pristup.
Zato imas toliko tradicije koja opisuje ugovorene brakove i sl. Dakle islo je se preko nekog plemenskog/zajednistva.
To je danas ta popularna ideja iz filmova i sl da kao frajer, oridjinale alfa (ima ono nesto) , cupka u duskoteci i pridje devojci a ova u fazonu gleda u luster.
E sad ajd jbga, nema vise plemena pa se mora drugacije. Civilizacija. Na netu? Da budes ozbiljan i glumis nekog chichu? Ne zayebavaj. Budes imp ko ja. Podhebavas i smejes se koliko indoletnosti ima i uzivas. Barrm sto se ljis tematike tice.

A to ozb da upoznas nekoga? P prvi kriterijum vec pada u vodu. Sta ce mi zena koja se ponasa kao koka prisli "da tjatji dinju" na internetu?

Istina je da vecinom muskarci ni pre nisu prilazili. Antropoloski gledano, prilazenje je bilo veoma veoma rizicno. Najcesce je bio u okviru plemena pristup.
Zato imas toliko tradicije koja opisuje ugovorene brakove i sl. Dakle islo je se preko nekog plemenskog/zajednistva.

Може да се иде и преко посредника -- проводаџије. То је културнији приступ. Али проводаџија би требао да буде неко ко добро познаје или ко може добро да процени људе -- између осталог и тебе -- и ко зна да препозна ко је са ким компатибилан а ко није. Мора да буде помало психолог. Немам ништа против тога. Супер ствар. Али није релевантна ствар за овај наш мали разговор који је сам по себи офтопик.

To je danas ta popularna ideja iz filmova i sl da kao frajer, oridjinale alfa (ima ono nesto) , cupka u duskoteci i pridje devojci a ova u fazonu gleda u luster.

Не мораш да цупкаш у дискотеци, Напоконе. Не мораш уопште да цупкаш. Није дискотека једино место где се срећу људи. Давно је прошла диско ера.

Чуо си нешто о њој. Срео си је негде. Разменили сте речи. Виђаш је негде. Може да буде и овај форум. И постао си заинтересован за њу.

E sad ajd jbga, nema vise plemena pa se mora drugacije. Civilizacija. Na netu? Da budes ozbiljan i glumis nekog chichu? Ne zayebavaj. Budes imp ko ja. Podhebavas i smejes se koliko indoletnosti ima i uzivas. Barrm sto se ljis tematike tice.

На нету будеш оно што јеси иначе ако се икоме допаднеш допашће им се лик којег глумиш.

Ја сам младо ждребе које се понаша као мудри чича од стотину љета.
Ти си матори коњ који се понаша као дете које се глупира.
Небитно је.

Питање је:
Ко први треба да приђе?

Може да се иде и преко посредника -- проводаџије. То је културнији приступ. Али проводаџија би требао да буде неко ко добро познаје или ко може добро да процени људе -- између осталог и тебе -- и ко зна да препозна ко је са ким компатибилан а ко није. Мора да буде помало психолог. Немам ништа против тога. Супер ствар. Али није релевантна ствар за овај наш мали разговор који је сам по себи офтопик.

Не мораш да цупкаш у дискотеци, Напоконе. Не мораш уопште да цупкаш. Није дискотека једино место где се срећу људи. Давно је прошла диско ера.

Чуо си нешто о њој. Срео си је негде. Разменили сте речи. Виђаш је негде. Може да буде и овај форум. И постао си заинтересован за њу.

На нету будеш оно што јеси иначе ако се икоме допаднеш допашће им се лик којег глумиш.

Ја сам младо ждребе које се понаша као мудри чича од стотину љета.
Ти си матори коњ који се понаша као дете које се глупира.
Небитно је.

Питање је:
Ко први треба да приђе?
Brate ona. Za moj tip licnosti.
Jer ja ne volim mediokritetski seks, a s obzirom da se seks cesto stavi po stranu u smislu" podrazymeva se sve u vezi njega", ona mora da mi dokaze da je vredna i da nece biti mediokritetskog, ljub ljub guraj vadi

Podsećam drage kolege forumaše da su tema romantična pisma ( ceduljice, poruke i dimni signali ).

Lov na mamute je bio rizičan. Ali ni to nije tema.

Izvolite, nastavite.... :cool:
I u to vreme @Svetozar ot Ružičić nije bilo pisama. Kakva crna pisma. Mozda po neki dimni signal?
Ona njemu puf, on njoj puf, ona njemu puf puf, on njoj 3x puf i ova se iznervira i napravi buch resting fejs.
Al ostane staloz'na.

Back