Vratila sam se sa letovanja. Bilo je predivno. Vreme nas je fino, posluzilo, ali nisam se bas preterano odmorila. Moj decko i ja smo putovali kolima. Njegovim djipom. Italija, Sicilija, Malta. Hrvatsku i Sloveniju ne spominjem, jer smo samo prosli, a i to su vam neke selendre o kojima nema puno da se prica. Italija je prosla fantasticno. Bili smo u Veneciji, Rimu, Bariju. Spavali smo u jednom mestu kod Venecije, a kroz Rim i Napulj smo prosli. Prenocili smo na Siciliji i otisli smo na Maltu. Na Siciliji sam se javila mom menidjeru da dolazim. Njemu je bilo drago. Kada sam dosla na Maltu, jos na obali smo mnoge ljude sa transparentima. Kada smo dosli blize videli smo da su se okupili moji obozavatelji. Ja sam ranije bila zvezda Sredozemlja. To je bilo ludilo, kako su se ljudi odusevili zbog mog dolaska. Sada mnogi imaju i decu. Ulice su bile okicene i svi su me pozdravljali. Moj decko je bio iznenadjen, posto ja nikada ne govorim o mom poslu, a iskreno, tek smo se i upoznali i ne poznajem ga previse dobro. On je rekao da zna da sam zvezda, ali tolika je neverovatno.
Za razliku od "Grcke krize", moj decko je rezervisao u odlicnom hotelu. Pet zvezdica. Tokom mog boravka na Malti, sve vreme sam bila pod budnim okom novinara, a pojavila sam se i u par emisija. Jedva sam otisla da obidjem moju kucu na Malti. On se iznenadio, kada je video tu kucu. Ona je iznajmljena, a stanari su se odusevili, kada su me videli.
Nisam mogla da odem ni u prodavnicu, ni kod frizera, jer sam bila non-stop pracena. Ja sam ipak, prava zvezda, a ne umisljena, pa sam se maskirala nekoliko puta, ali sam i par puta malo caskala sa paparacima. Oni to vole. A ja mnogo volim Maltu i ondasnje moje ljubitelje, pa nisam htela bas da budem gruba.
U hotelu je bilo sve odlicno. Nisu znali da sam postala veganka, ali su samo zbog mene izmislili jednu posebnu salatu, koju su uvrstili u jelovnik iz zove se "Cicina vrela salata". BAs sam bila dirnuta. Na kraju mi je i vlasnik hotela poklonio boravak u hotelu, cak je oprostio i telefonski racun

, koji je bio malo kritican

, a moj decko i ja smo imali mali problem oko toga. Pricacu vam. Ispracaj je bio fantastican. Dobila sam mnogo poklona i suvenira. Neka sam i ja kupila, pa sam izdelila mojim prijateljima ovde, zato vam nisam pisala, iako sam vam se javila, a tema je nazalost, izbrisana. Nema veze. Sada sam tu, pa cemo se druziti. Ljubav je i dalje najvaznija tema u mom zivotu, tako da iako ovde na ovom pdf-u proslaze samo vulgarnosti i gluposti, kao i prazne price o seksu, ja cu ipak, da glasam za ljubav.
Dosla sam u Beograd. Otisla sam kod nekih prijatelja s kojima se druzim vec par meseci. Oni su bracni par, koji sam upoznala na Kalemegdanu. Spominjala sam ih. Zena je ostrokondza, a on je ok. Dete im je slatko. Donela sam ima neke sitnice s letovanja, a docekala me je ta moj drugarica sa zlobnim izrazom i recima: "Dok ti nisi bila tu, u nasoj prodici nije bilo svadje." Shvatila sam da je ona ponovo nasotrila svoj jezik protiv njega.
Kako to, ako je neka ljubav toliko jaka, moze da se dogodi da neko, ko je iskren smeta? Kako neko moze da naudi takvoj nekoj neverovatnoj ljubavi? Da li ljubav moze toliko da bude jaka? Da li se ljubav odrava razumevanjem? Trpljenjem? Sta je to sto odrzava ljubav da traje?