qwwwq
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
Gde na "romantičan" vikend sa partnerom da se moze opusteno uzivati.... predlozi, iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako kaži,...sad možemo da ti googlam-o, jer tebe očigledni mrzi.Ne samo ja(mi)...
Valjda je neko išao negde na par dan odmora u miru i tišini...pa da podeli iskustvo, preporuči...
Lično bih voleo neku planinsku vikendicu ili negde pored reke gde nema guzve i sl.
Pa znači da si ti unapred nešto već zamislio u svojoj glavi.E jbg.
Ja nemam! Meni je to bzv.Pa kao što sam napisao,
Valjda ima neko neki predlog iz ličnog iskustva ili preporuke ... guglati mogu i sam...
Jesam ponekad,...ali ovako kad moram, onda nisam.Nisi romantična![]()
Na neko "skriveno" mesto, za koje se ne kazuje nikom?Gde na "romantičan" vikend sa partnerom da se moze opusteno uzivati.... predlozi, iskustva
bilo gde de ne mozete da se isponatacinjeteGde na "romantičan" vikend sa partnerom da se moze opusteno uzivati.... predlozi, iskustva
Gde na "romantičan" vikend sa partnerom da se moze opusteno uzivati.... predlozi, iskustva
Za romantične izlete mozes bilo gde, ali ne preteruj sa time jer to zene u sustini ne vole., ali ako hoćeš da imaš sex, onda je odvedi negde gde će osetiti adrenalin. Npr na onom najvecem točku u luna parku ili nesto slično.Devojke koje uz momka osete adrenalin tj strah, i to se lepo završi, obavezno požele i sex sa tim momkom. Evolucijski devojka oseti da je taj muškarac jak i siguran i hoće da bude sa njim.Gde na "romantičan" vikend sa partnerom da se moze opusteno uzivati.... predlozi, iskustva
Ja ne idem više nikad na picnik.Koji **** ženama treba romantični glavonja
Šta ako ih iza žbuna napadne medved, treba da beži ispred nje?
Ponekad neki sitan gest da imaš neka osećanja u sebi je sasvim dovoljno, veruj mi na reč.
Prelepa je Budimpešta. Mene podseća na neki lepi mix Bg-a i NS-a. Samo im je mentalitet opušteniji, nema drame.Budimpešta
Meni je daleko ispred i Bg-a i NS-a po lepoti. Nije ni opterećena hordama turista i migranata previše, bar još uvek...Prelepa je Budimpešta. Mene podseća na neki lepi mix Bg-a i NS-a. Samo im je mentalitet opušteniji, nema drame.
Čudan neki kulturološki mix.Meni je daleko ispred i Bg-a i NS-a po lepoti. Nije ni opterećena hordama turista i migranata previše, bar još uvek...
mhm, evropska lepota, a cene ispod evropskih, pa moze i da se priustiČudan neki kulturološki mix.
Uopšte su Mađari jako čudan narod...i ne štede na hrani, porcije hrane su im " king size", cene pristojne. Išla bih ponovo, svakako. Jedan od gradova u koji bih se vratila otišla ponovo ( i više puta).