Rom pretučen u centru Beograda

Лепо су све пренели око изјава само не пренеше изјаву директорке како је мали дошао код ње и рекао да је пао сам...е, сад, занимљиво је да није хтео одмах да каже да је нападнут. Питам се зашто? И како је касније променио исказ, да је одмах отрчао код директорке да се сакрије.

Једва чекам попис, да постанем мањина и добијем све што немам.....

Danas sam na NBG video gust dim,i taman kada sam mislio da je nešto nažalost odleteo u vazduh,video sam Cigane koji su u centru NBG zapalili toliko đubreta da je crni gust dim prekrio pola neba.

Naravno da je Srbin zapalio,verovatno bi Tadićeva policija založila njega samog,ovako,ipak su oni ugroženi.
MA jok... to ovi sto su opljackali 800.000 eura zapalili automobile.
NE ZNAM! ODAKLE JA DA ZNAM!

Hronika | četvrtak 10.03.2011 | 14:23 -> 16:19
Filmska pljačka u centru Beograda
Izvor: B92

Beograd -- U Beogradu opljačkana dva automobila za transport novca. Ukradeno 800 hiljada evra, zapaljeni automobili koji su korišćeni. Povređenih nema.

142489664d79216ba3349248113954_368x261.jpg

Usred dana u centru Beograda, četvorica razbojnika opljačkala su dva automobila za transport novca.

Pljačka se dogodila u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Razbojnici, koji su odneli pet vreća od firme “Sekuritas“, kasnije su na stanici Prokop zapalili automobile kojima su pobegli iz Ustaničke ulice.
U filmskoj pljački, četvorica razbojnika deset minuta pre 13 časova, presrela su dva “Citroena berlningo“ u kom su bila po dva radnika obezbeđenja firme “Sekuritas“.

Kada su presekli kolonu na početku Ustaničke ulice, jedan od razbojnika kundakom automatske puške razbio je staklo na automobilu obezbeđenja i naredio radnicima da im prvo predaju pištolje.

Obezbeđenje ih je poslušalo i predalo im naoružanje, nakon čega su pljačkaši, maskirani fantomkama i u pancirima. otvorili “Citroene“ i odneli pet vreća sa novcem.

Nakon pljačke četvorica naoružanih razbojnika beže autoputem ka železničkoj stanici Prokop, gde zaustavljaju automobile. Palivaju ih benzinom i pale ih.

Očevici ovog događaja za B92 kažu da se sve dogodilo munjevito i da su prvo videli gust dim, a potom su čuli jake detonacije.

Policija i vatrogasci koji su došli na Prokop utvrdili su da su se pljačkaši iz Ustaniče do železničke stanice prevezli automobilima “Audi“ i “Škoda“.

Od oba vozila ostale su samo felne, a vatra je u potpunosti oštetila karoserije automobila.

Pripadnici kiminalističe policije koji su stigli na oba uviđaja za sada nisi mogli da nam potvrde čiji se novac prevozio niti koliko je novca bilo u vrećama.

Međutim, nezvaničo se moglo čuti da su razbojnici otišli u nepoznatom pravcu sa plenom od oko 800.000 evra.

PROKOP nema blage veze sa NBG-om :roll:

Back