- Poruka
- 26.532
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko Igu dobiti...nije bila loša Čehinja ali kladionice uvek u pravu...Imala je Muchova sanse,ali...
Novaku je taj ubilački tempo način igre,ali ne i ostalim teniserima.Ja sam licno misljenja da tu nisu bili "samo grcevi u pitanju".Videt cemo.koje posledice je imao Alkaraz .Da,danas se piše istorija nadajmo se da ce Novak dobiti Ruda koji je u formi svoje karijere.Novak se nije jako istrošio jučer i to je bitno da ostane svež za sutra. Mali Karlitos se uplašio Đoke a i puko je pod pritiskom što je i sam izjavio, ošli nervi, mišići se svi pokočili jbg valjda bude bolje a i Nole neće još dugo igrati na turu pa mu je i to olakšavajuća okolnost.
Na WB ne verujem da Alcaraz može daleko a na US brani naslov pa baš me zanima šta bude tamo
Koje su prognoze danas?Tesko Igu dobiti...nije bila loša Čehinja ali kladionice uvek u pravu...
Ruud osvaja najviše jedan set.Koje su prognoze danas?
Dok se ljubio sa vucicem prenos je bio i na rts-u.
Sad kad su na Dorcolu teniski tereni kaput i ne moze da se otimaju pare, zabrana prenosa.
Srecom eurosport prenosi![]()
Ispisana istorija!![]()
![]()
Sve je moguce u vucilenduДа ли је могуће да Јавни Сервис ово данас није преносио!??
Cut ce se da li je prosao samo sa grcevima.Uskoro ce wimbldon...Da nije mozda pokidao mišič lista noge.https://www.novosti.rs/sport/tenis/...-najnovije-vesti-mats-vilander-karlos-alkaraz
Ne mogu da zamislim da se nije dobro pripremio, sigurno ga je savladao stres, rekao je Vilander i dodao:
- Karlos Alkaraz je trčao u proseku 20 metara po poenu dok ga nisu uhvatili grčevi. Odigrali su 155 poena, to je preko 3000 metara. Trideset sprintova na sto metara u dva sata. On nije šetao, stalno je bio u sprintu. Novak bolje čita igru, zato je Karlos morao da napravi više koraka.
ma da , pretrcao 3 km za 2 sata pa ga je to dotuklo
nisam bas u kondiciji al se kladim da bi za 2 sata istrcao 155 puta po 20 metara
Sve si u pravu hahaha da je lezbaca jeste...da je cudna i to jeste ali eto dobija sve zivo.Steta sto ova lezbaca osvoji ponovo.. ogavno bice. Plus nakacila na kacket i ukro zastavu, izigrava neko besnilo. Bljak