Rokfeler plaća NVO koje organizuju blokaderski festival Krokodil: Masne pare uložene da Srbe proglase za genocidan narod

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.942

ROKFELER PLAĆA NVO KOJE ORGANIZUJU BLOKADERSKI FESTIVAL KROKODIL: Masne pare uložene da Srbe proglase za genocidan narod​

U PERIODU od 27. do 29. juna održaće se antisrpski festival "Krokodil" koji predstavlja prvi korak u kampanji blokadera "Srbi su genocidni". Ceo program festivala koji nosi naziv "Srebrenica - 30 godina posle" koncipiran je na tome da se Srbi proglase genocidnim narodom, a iza festivala stoje i NVO koje finansira Rokfeler.​

РОКФЕЛЕР ПЛАЋА НВО КОЈЕ ОРГАНИЗУЈУ БЛОКАДЕРСКИ ФЕСТИВАЛ КРОКОДИЛ: Масне паре уложене да Србе прогласе за геноцидан народ

Foto: Printskrin

Glavni organizator blokaderskog festivala je Udruženje Krokodil, a među partnerima su navedeni Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, Fond za humanitarno pravo, Beogradski Centar za ljudska prava, BIRN i nemačka NVO Pro Peace. Sve te organizacije direktno su finansirane od Fondacija braće Rokfeler (Rockefeller Brothers Fund - RBF)

Udruženje Krokodil je samo u martu prošle godine od Rokfelera dobilo 90.000 dolara. Isto udruženje dobilo je 2022. i 2020. po 60.000 dolara.

Među partnerima ovog blokaderskog festivala naveden je Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji čiji je predsednik Sonja Biserko. Ta organizacija, takođe, je dobila od Rokfelerovih 80.000 dolara u februaru prošle godine. Inače, organizacija koju vodi Biserko i sama na sajtu ističe da među donorima ima različite organizacije od NED-a, USAID-a do Rokfelerovih.

Na ovoj antisrpskoj listi nalazi se i Fond za humanitarno, a potvrda da se i oni finansiraju od Rokfelerovih navedeno je na sajtu tog Fonda.

Partner antisrpskog festivala je i Beogradski centar za ljudska prava koji je od istog finansijera dobio 80.000 dolara u februaru prošle godine.

Tu je naravno i Balkanska istraživačka novinarska mreža (BIRN) koja od Rokfeler fondacije dobija takođe novac kako stoji na sajtu BIRN-a.

Ceo festival koji zdušno podržava i NVO iz Nemačke ProPeace koja je podržala blokadere u nameri da ruše državu Srbiju. ProPeace inače u Srbiji deluje kroz NVO koja je poznata u javnosti kao Inicijativa mladih za ljudska prava protiv koje se vodi istraga zbog saradnje sa USAID.

1000006380.jpg

ProPeace je inače proteste blokadera održanih 15. marta, koji su bili nasilni a što pokazuju incidenti koje su iazvali tog dana tučom na ulicama, razbijanjem traktora u centru Beograda, ali i nasilnim pokušajem rušenja vlasti, okarakterisala kao nenasile i dala im podršku.

Ovo su direktni dokazi da za pokušaje obojene revolucije u Srbiji blokaderi dobijaju novac od stranaca.

Dakle, nakon sedam meseci laži, blokaderi su napokon otkrili šta je njihova politika i politički program - da Srbe proglase za genocidan narod i da konačno završe sa Srbima na Kosovu i Metohiji tako što će priznati nezavisnost lažne države. Sve to je priznala blokaderka Emina Spahić u "Utisku nedelje".

- Okupljamo se u Beogradu u subotu i tražimo izbore posle kojih će Srbi i Srbija priznati genocid u Srebrenici! Treba nam drugačija vlast od Vučićeve, ova vlada Srbije je odbila da prizna genocid, ona koju mi izaberemo će prvo to da uradi! - rekla je.
1000006380.jpg

Dakle, sve to će, zajedno sa strancima koji su blokadere dobro platili, pokušati da sprovedu na Vidovdan. Smeta blokaderima, a smeta i strancima, što se Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji. Smeta im i Vučićeva borba da naš narod ne proglase genocidnim. A ponajviše im smeta to što predsednik Srbije slobodno govori pred celim svetom ponosno i uzdignute glave, što se ne povija kičmu i ne izvinjava se kao što su oni radili. Smeta im što je Srbija napokon slobodna zemlja, što je naš narod povratio slobodarski duh. I jasna je namera blokadera - da nam izbrišu slavnu istoriju, da nas utamniče i prodaju strancima.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...ne-pare-ulozene-srbe-proglase-genocidan-narod

Strane zapadne službe i centri moći kontrolišu blokadere stvari su jasne

Jer ko te plaća taj ti i formira i usmerava politiku

Ako plaćaju da uvedemo demokratiju, funkcionalne institucije, pravnu državu i slobodne medije, što da ne 🤷‍♂️

Poklonu se u zube ne gleda ;)

Vidim demokratija u Srbiji sjajna od kako oni placaju od 2000te

Ne placaju oni da uvodis demokratiju, vec da sprovodis njihove finansijske i geopoliticke interese koji su u 99% slucajeva usmereni na stetu interesa srpskog naroda u celini - kao npr eksploatacija litijuma

U periodu demokrata je Srbija zaista išla na bolje. Institucije su funkcionisale, imali smo slobodne medije, bili poštovani u svetu... Jeste bilo kraduckanja na sve strane, kao i u svim državama, ali nije bilo sistemske režimske korupcije kao što je sad. Sve u svemu, bili smo na dobrom putu da postanemo uređena država da nam se nije vratio Milošević 2. I sad sve ispočetka. Stvarno smo narod glup ko ona stvar ;)

Ne placaju oni da uvodis demokratiju, vec da sprovodis njihove finansijske i geopoliticke interese koji su u 99% slucajeva usmereni na stetu interesa srpskog naroda u celini - kao npr eksploatacija litijuma

To Vučić sada i radi. On ima toliko putera na glavi preko koruptivnih afera i na vlasti je mimo volje naroda, da stranci mogu da ga puste niz vodu kad god požele. Ne trebaju im studenti za to. Prosto je ucenjen čovek koji sad mora da radi sve što kažu. Zato i jeste ugovorio trovanje svog naroda u zamenu za ostanak na vlasti. Da smo u EU, i sam znaš da takvi projekti ne bi bili mogući. A davanje bakra i zlata kinezima je delo žestoke patologije, to ni jedan normalan lider ne bi uradio.

na vlasti je ekipa, koja je bila pre 2000...naravno, sa njima su i DOS banditi...

ROKFELER PLAĆA NVO KOJE ORGANIZUJU BLOKADERSKI FESTIVAL KROKODIL: Masne pare uložene da Srbe proglase za genocidan narod​

U PERIODU od 27. do 29. juna održaće se antisrpski festival "Krokodil" koji predstavlja prvi korak u kampanji blokadera "Srbi su genocidni". Ceo program festivala koji nosi naziv "Srebrenica - 30 godina posle" koncipiran je na tome da se Srbi proglase genocidnim narodom, a iza festivala stoje i NVO koje finansira Rokfeler.​

РОКФЕЛЕР ПЛАЋА НВО КОЈЕ ОРГАНИЗУЈУ БЛОКАДЕРСКИ ФЕСТИВАЛ КРОКОДИЛ: Масне паре уложене да Србе прогласе за геноцидан народ

Glavni organizator blokaderskog festivala je Udruženje Krokodil, a među partnerima su navedeni Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, Fond za humanitarno pravo, Beogradski Centar za ljudska prava, BIRN i nemačka NVO Pro Peace. Sve te organizacije direktno su finansirane od Fondacija braće Rokfeler (Rockefeller Brothers Fund - RBF)

Udruženje Krokodil je samo u martu prošle godine od Rokfelera dobilo 90.000 dolara. Isto udruženje dobilo je 2022. i 2020. po 60.000 dolara.

Među partnerima ovog blokaderskog festivala naveden je Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji čiji je predsednik Sonja Biserko. Ta organizacija, takođe, je dobila od Rokfelerovih 80.000 dolara u februaru prošle godine. Inače, organizacija koju vodi Biserko i sama na sajtu ističe da među donorima ima različite organizacije od NED-a, USAID-a do Rokfelerovih.

Na ovoj antisrpskoj listi nalazi se i Fond za humanitarno, a potvrda da se i oni finansiraju od Rokfelerovih navedeno je na sajtu tog Fonda.

Partner antisrpskog festivala je i Beogradski centar za ljudska prava koji je od istog finansijera dobio 80.000 dolara u februaru prošle godine.

Tu je naravno i Balkanska istraživačka novinarska mreža (BIRN) koja od Rokfeler fondacije dobija takođe novac kako stoji na sajtu BIRN-a.

Ceo festival koji zdušno podržava i NVO iz Nemačke ProPeace koja je podržala blokadere u nameri da ruše državu Srbiju. ProPeace inače u Srbiji deluje kroz NVO koja je poznata u javnosti kao Inicijativa mladih za ljudska prava protiv koje se vodi istraga zbog saradnje sa USAID.

Pogledajte prilog 1747406
ProPeace je inače proteste blokadera održanih 15. marta, koji su bili nasilni a što pokazuju incidenti koje su iazvali tog dana tučom na ulicama, razbijanjem traktora u centru Beograda, ali i nasilnim pokušajem rušenja vlasti, okarakterisala kao nenasile i dala im podršku.

Ovo su direktni dokazi da za pokušaje obojene revolucije u Srbiji blokaderi dobijaju novac od stranaca.

Dakle, nakon sedam meseci laži, blokaderi su napokon otkrili šta je njihova politika i politički program - da Srbe proglase za genocidan narod i da konačno završe sa Srbima na Kosovu i Metohiji tako što će priznati nezavisnost lažne države. Sve to je priznala blokaderka Emina Spahić u "Utisku nedelje".

- Okupljamo se u Beogradu u subotu i tražimo izbore posle kojih će Srbi i Srbija priznati genocid u Srebrenici! Treba nam drugačija vlast od Vučićeve, ova vlada Srbije je odbila da prizna genocid, ona koju mi izaberemo će prvo to da uradi! - rekla je.Pogledajte prilog 1747406

Dakle, sve to će, zajedno sa strancima koji su blokadere dobro platili, pokušati da sprovedu na Vidovdan. Smeta blokaderima, a smeta i strancima, što se Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji. Smeta im i Vučićeva borba da naš narod ne proglase genocidnim. A ponajviše im smeta to što predsednik Srbije slobodno govori pred celim svetom ponosno i uzdignute glave, što se ne povija kičmu i ne izvinjava se kao što su oni radili. Smeta im što je Srbija napokon slobodna zemlja, što je naš narod povratio slobodarski duh. I jasna je namera blokadera - da nam izbrišu slavnu istoriju, da nas utamniče i prodaju strancima.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...ne-pare-ulozene-srbe-proglase-genocidan-narod

Strane zapadne službe i centri moći kontrolišu blokadere stvari su jasne

Jer ko te plaća taj ti i formira i usmerava politiku

Ацо не дај нам Србију! :sad2::andjeo::hahaha:

U PERIODU od 27. do 29. juna održaće se antisrpski festival "Krokodil" koji predstavlja prvi korak u kampanji blokadera "Srbi su genocidni". Ceo program festivala koji nosi naziv "Srebrenica - 30 godina posle" koncipiran je na tome da se Srbi proglase genocidnim narodom, a iza festivala stoje i NVO koje finansira Rokfeler​

Izvini Tihi, ali znaš li ko je precednik i kreativni direktor krokodila? Vladimir Arsenijević. Znaš kako se on proveo na protestu u Beogradu 15. marta. Pa, zamalo ko gologuz po trnju, da prostite na izraz. Nosio onaj, što bi Turci rekli çift bayrak iliti duplu zastavu - Ukrajine i Palestine. I šta bi? Slomili mu držalju od zastava. Mislim da nije bio toliko problem s palestinskom, al ukrajinska na protest koji delimično Rusi finansirali...e neće da može. Slično mu prošo i kolega pored sa EU zastavu. I malo je falilo i batine da dobiju, al pošto su blokaderi miroljubiv narod, ništa, malo psovanja i pretnji i posle se Arsenijević žalio po nekim televizijama i društvenim mrežama kako su nacionalisti preuzeli proteste. A to da su nacionalisti preuzeli proteste je čest narativ samo onog ultra levičarskog dela ljudi koji izlaze na proteste. i šta sad? Jel se svi borimo, između ostalog za jedan pošten parlamentarizam gde svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje. Borimo se.
Šta ja tu mogu što neko ko prima pare od nekih, ko zna kakvih šušumiga dolazi na protest. Da ga bijem, da ga pljujem, da ga psujem? Može batice, sve to može. Ali, da li je to za šta se borimo. Jel se borimo da ne budemo kao oni "drugi", Borimo se.
Jbg. čovek znao da studenti neće nikake strane zastave na protesti i došo sa istim pa mu lepo rekli da skloni, nije teo, i slomili mu. A, iskren da budem, viđo sam ja i poneku rusku, poneku grčku pa čak i tursku, ali to su jako retki slučajevi i, uglavnom su to ljudi koji su upravo iz tih država.
No, vratimo se na ovo finansiranje blokadera. Ovo je već treći put za ovih nedelju dana koliko sam član da pišem na ovom forumu o tome.
Nek bude rekla - kazala, kako god jer nemam nikakve materijalne dokaze za to. Ali, znaš li da su na prvom velikom protestu u Novom Sadu pare u koferima iznošene iz zgrade NIS-a (koja je bila okružena protestantima) koje su Rusi poslali da se finansiraju studenti? Sistem je da se pare u gotovini daju privatnim licima koje posle, preko računa uplaćuju studentima. I drugi veliki protest, u Kragujevcu je finasiran od tih para iz NS. Treći protest u Nišu, ej, pa to je iz aviona vidljivo (jer je aerodrom blizu toga), pa kod nas u Nišu je rusko - srpski humanitarni centar, a da ne pominjem i veoma bitan ogranak jednog ruskog motociklističkog kluba. Odavde su ruske pare otišle i da se finsira protest u BG, samo, mislim da su tu uletele i velike pare koje su dali naši iz dijaspore, prvenstveno srbi trampovci i potomci četnčke emigracije, Za Novi Pazar su Ameri poslali pare preko Kosova, koliko znam, direktno neko iz nove Trampove administracije odobrio.
Jel shvataš da za ovo što ovde pišem mogu da budem pozvan na vrlo zanimljiv informativni razgovor. A pišem ti jer znam koliko dugo ti pišeš da studenti primaju pare od razni Rokfelera, Soroša i kojekakvih "dubokodržavnika". Ako sam član tek 7 dana, ne znači da ovaj forum nisam čitao još pre o-ho, pa sam u poziciji ko kad nekog ubace u rijaliti a taj već gledao sve ukućane na tv i zna već neke fore. Tako i ja znam kolko dugo ti furaš tu priču.
Mani se više toga, ja znam da si ti iskrena duša, ali, veruj mi, evo sin mi je student i poprilično je uključen u organizaciju, davao više puta izjave za razne televizije, policija ima njegove podatke već neko vreme (kao i moje i moje žene), dakle već je dosta eksponiran. I on bi se mnogo naljutio kad bi znao da ja ovo objavljujem na tamo, neki forum, ali ja moram to da kažem da bi neki ljudi malo progledali. Da, istina je da pare, između ostalog, dolaze i iz inostranstva, ali ne od onih na koje ti misliš, već upravo suprotno, od onih koje ti voliš i podržavaš.

Да је после 2000 власт заблокирала медије као сада Вучић, никада се та власт не би променила.
Захвали тадашњој демократији и Тадићу за настанак и долазак СНС-а на власт.

Back