Rokeri VS Narodnjaci

• Začetnik teme Začetnik teme Ganci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zashto rokeri mrze narodnjake? a narodnjnaci su neutralni chak simpatishu ove..:roll:?
ko je onda kul?:cool:

Ne mrze ih nego ih ne podnose tj narodnu muziku.A narodnjaci ne verujem da su neutralni jer treba imati mozga pa da mogu razumeti rock muziku i strane tekstove.Za njih su vrh pesme ako ih peva neka sisata d...a o bundama,o razbijenim i popivenim casama i ostalim glupostima. Tesko je razumeti ljude koji mogu slusati narodnu muziku tj turbo folk,dal su toliko plitki ili sta vec :think:

Ne, to znači da ima 10 soma, a ne i da li će to neko da sluša i da li će i da proda neki CD ili kartu za koncert. A to da li je neko talentovan ili ne, ne zavisi od toga da li je seljak ili ne. Bolje smisli neku drugu reč za tu kategoriju ljudi o kojima pričaš, seljaci nemaju veze sa tim.

Ispašće na kraju da ja branim nove trendove u turbo-folku
A ne podnosim ga.
Ali ne sviđa mi se ni vaša isključivost. Kao, vi znate šta valja, a neki seljaci tamo ne znaju.
Ukusi su različiti i ne treba o njima raspravljati.
To što je vama lepo, nekome para uši.
Kad to shvatite otkrili ste veliku mudrost, verujte mi

E sad.
To je već druga tema.
Nemoj da počnem da nabrajam rockere koji nikad nisu jedan akord odsvirali niti napisali jedan stih.
Ti isti Marina i Futa prodaju svoje pesme i rockerima, raspitaj se malo.
Autori su jedno, izvođači drugo, talenat treće, a publika je tek posebna stvar.
Babe i žabe, što kaže narod.

Evo kako ja gledam na to:
Postoje umetnici i postoje trgovci.
Umetnici stvaraju ono što im se dopada, a trgovci ono što se prodaje.
Za mene je isto dobar umetnik rocker i umetnik narodnjak, a trgovce ne volim ni jedne ni druge.
E sad, čini mi se da ti misliš da je svaki rocker umetnik, ali grešiš :)

Back