- Poruka
- 93.260
Boris Bizetić je priča za sebe i nameravam da otvorim temu o njemu, a ovde izvoljevajte kačite spotove Rokera s Moravu.
Tri, četiri...
Tri, četiri...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumeš ti tu narodnu poeziju...Jedanza njih
Jedanza bizetića
sori bat jbga
eto, sad mi lakše..![]()
njihovi stihovi su odlicna parodija drustva tog doba.Jedanza njih
Jedanza bizetića
sori bat jbga
eto, sad mi lakše..![]()
Svejedno, teško da igde postoji veća količina nepodnošljive iritantnosti u nečijem liku i delunjihovi stihovi su odlicna parodija drustva tog doba.
Gnušam se, tačnijesimpatično mi koliko se gadiš, haha
Ne možeš ti meni ničim da pokvariš večepokvarih ti veče...
Iako mi je BB Show bio nešto malo bolji od Kursadžija, ovo su radili u svim domaćim emisijama tog tipa.Jao BB Show, lik koji je krao fazone sa ulice i prosipao kao svoje. Pa onda ubacio u pricu one dve cerke njegove. Ebene 90te
smejem se, ispada da sam zlobnik, a nisam majkemiGnušam se, tačnije![]()
Što da se ne smeješ.. da nije smešno bilo bi tužno ha hasmejem se, ispada da sam zlobnik, a nisam majkemi
klikni slobodno, nije zarazno. Neće da ti izadju ospice.... a možda i hoće, bwahahahaNisam kliknula na video tako da je sve kuuul![]()
La la laa ne klikćem ništaa
S ljubavni romaniLa la laa ne klikćem ništaa![]()
Teška priča.. Spadoše mi gaćice odmaS ljubavni romani
Mozak maltretiram
Ću pronađem šifru
Da te izšarmiram
jesi stavila prste u uši dok vičeš lala da ne čuješ odjeke muzike iz ove sobe?La la laa ne klikćem ništaa![]()
Yep, to je bilo baš to la la lajesi stavila prste u uši dok vičeš lala da ne čuješ odjeke muzike iz ove sobe?
znao sam tačno po boji glasaYep, to je bilo baš to la la la![]()