Рокенрол хитови и ватромет отворили обновљен Стадион „Ташмајдан”

*Hannah*

Iskusan
Poruka
5.704
Рокенрол хитови и ватромет отворили обновљен Стадион „Ташмајдан”

Аутор: А. К.петак, 22.04.2016. у 22:18

stadion-tasmajdan-otvaranje-2.jpg

Велики поп-рок концерт приређен је на обновљеном Стадиону „Ташмајдан” који је био пун као кошница.

Приход од продатих карата намењен је за изградњу Прихватилишта за децу.

Програм је почео наступом хора „Чаролија” Леонтине Вукомановић.

Драж музичком спектаклу који се потом захуктао дао је ватромет.

Небо изнад Ташмајданског парка, осветљавајући и Цркву светог Марка, парале су разнобојне искре.

Журка која се пренела и мимо капија здања у Улици Илије Гарашанина настављена је до ситних сати, а за добар провод били су задужени „Рибља чорба”, „Ван Гог”, „Пилоти”, „Галија” и „Електрични оргазам”.

http://www.politika.rs/scc/clanak/353645/Stadion-Tasmajdan-otvoren-uz-pesmu-i-vatromet

Jeste li bili na rekonstruisanom Tašmajdanu i kako vam se čini?
Ja sam bila juče na otvaranju, koncertu koji je bio super, a i vatromet (koji mi je bio iznad glave je bio sjajan, skoro lepši vatromet nisam videla :eek: ).
Već zamišljam predstojeći Dejvis kup na Tašu.
Sviđa mi se kako je sve urađeno (posebno mi se dopao onaj gornji deo u kamenu), imala sam utisak jednog momenta kao da nisam u Beogradu.
Ne sviđa mi se jedino što je otvaranje bilo uoči izbora, danima pre otvaranja se pričalo o tome, a sada se tek digla uka i buka.

Kod nas se čulo na gajbi i to čisto.... dobro je ozvučenje bilo, bez buke, zato što je rupa i sa majdana se ne rasipa zvuk, taman kako valja... al ono u suštini, ko da je neko odvrnuo neku nostalgičnu radio stanicu... Vatromet je preplašio narod, ko nije znao za otvaranje.. kao, čemu vatromen, je l AV-om rođendan, ja sam, pravo da vam kažem, mislio da je vatromet povodom Dana planete Zemlje, majke i hraniteljke...

Kad smo kod uspomena, od svih koncerata na kojima sam u životu bio (mada, priznajem, nisam baš bio na toliko puno), u najlepšem sećanju mi je ostao koncert Bajage i instruktora, 25. maja 2002, baš na stadionu Tašmajdan. Kao predgrupa su bile neke grupe iz bivših Yu republika, između ostalih i legendarni Vlatko Stefanovski, a Bajaga je sa bendom izveo i malo više pesama sa albuma "Zmaj od Noćaja", jer je to tada bio aktuelan album, inače meni jedan od dražih njihovih albuma. Momenat kada ceo stadion viče "Alal vera" posle odgovarajućeg stiha u pesmi "Ala" je posle iskorišćen u reklami za Best cigarete, inače generalnog sponzora tog koncerta.

Back