Rojters: Otkazana poseta Sergeja Lavrova Beogradu

to je bila super odglumljena rusko-srpska koska :lol:
samo da vide kako ce dileje sa zapada da pohisterisu
sve sto vladimir i aleksandar treba da ugovore, mogu na milion drugih nacina

i opet su ih izhebali kao volove...da mi je neko rekao da ima ovoliko imbecila na zapadu pre deceniju bi se smejala
Ja imam srtpljenja sacekati da se tijema hotvori kao i u vezi problijema Beograd-Lavrov.
Sacekajmo i strpljivi budimo do tada madam MagijeBojo.

Ja imam srtpljenja sacekati da se tijema hotvori kao i u vezi problijema Beograd-Lavrov.
Sacekajmo i strpljivi budimo do tada madam MagijeBojo.
problem sa ovim srpskim pro zapadnim politickim analniticarima, je sto sve posmatraju na prvu loptu
ne razumeju dublje konotacije i igranke koje diplomatija ume da zamrsi
sad smo videli po izjavama ruskih celnih ljudi da imaju fantasticne flash in future poruke zapadu
garnirane takvim crnim humorom da te dileje da imaju gram mozga skontale bi da uvek ispadaju ovce
i da ce ih ta zaebancija sa rusima kostati vise no sto mogu da pretpostave

Da nije njega Srbi ne bi ni primirisali vlasti u Crnoj Gori, ustani kad ga spominješ :D Čak i sada imaju trećinu ministara u Vladi, mnogobrojne pozicije po dubini, a da nije njega ni to ne bi imali. Treba da mu se klanjaš nezahvalniče :worth::D I da mu svaki dan pjevaš "Koji je to ritam, Abazović Dritan ..." :hahaha:

Amfilohije je umro, završeno je sa litijama.
To bi ti voleo.

Joanikije je Amfilohije, njegov izbor.

Bice litija.

Odluka Crne Gore, Bugarske i Sjeverne Makedonije da spriječe šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da dođe u Srbiju, iako je naišla na oštre kritike zvanične Moskve, mogla bi da pomogne Srbiji da odlučnije krene u prozapadnom pravcu, kaže za Radio Slobodna Evropa Pol Mekarti (Paul McCarthy) direktor za Evropu u nevladinom američkom Međunarodnom republikanskom institutu (IRI). https://www.slobodnaevropa.org/a/intervju-paul-mccarthy/31887615.html

Odluka Crne Gore, Bugarske i Sjeverne Makedonije da spriječe šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da dođe u Srbiju, iako je naišla na oštre kritike zvanične Moskve, mogla bi da pomogne Srbiji da odlučnije krene u prozapadnom pravcu, kaže za Radio Slobodna Evropa Pol Mekarti (Paul McCarthy) direktor za Evropu u nevladinom američkom Međunarodnom republikanskom institutu (IRI). https://www.slobodnaevropa.org/a/intervju-paul-mccarthy/31887615.html
Откад је силовање помоћ?

Откако су потомци робовласника развили цивилизацијске вриједности до неслућених висина...
Разумијем ја потомке робовласника, али не и ове будалесине (U бојна), потомке робова које непрестано је*у у назови мозак ? :roll:

Разумијем ја потомке робовласника, али не и ове будалесине (U бојна), потомке робова које непрестано је*у у назови мозак ? :roll:
Е па ако не разумијеш, само ће ти се касти кад се присјетиш прочишћене народне мудрости сажете у свега неколико ријечи:
„Сужањ рађа хајдука, а слуга – слугу.” ;)

Back