Rojalna Svadba

• Začetnik teme Začetnik teme bud@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tim...‚‚Britancima" ..izgleda da je smisao života da gledaju u kralja i kraljicu, a tek venčanje...za to se živi
Nisu mi jasni ovi naši što to stavljaju među naj važnije vesti iz sveta, ipak je ovo 21 vek
Kraljevi, kraljice, prinčevi i ostala boranija....to je nekad bilo, neka tamo i ostane..

I ja nikako ne kontam te Britance...cuj,proglasili danasnji dan praznikom...i toliko novinara...gledaoca,direktnih prijenosa...svasta..a da ne pominjem ove nase medije koji ovu vijest stavljaju udarnu spicu..koga briga....ne kontam

nesa973;bt139427:
Tim...‚‚Britancima" ..izgleda da je smisao života da gledaju u kralja i kraljicu, a tek venčanje...za to se živi
Nisu mi jasni ovi naši što to stavljaju među naj važnije vesti iz sveta, ipak je ovo 21 vek
Kraljevi, kraljice, prinčevi i ostala boranija....to je nekad bilo, neka tamo i ostane..

Ma ti monarhisti imaju strashnu lovu, tradiciju i obraz da chuvaju. Svoju vojsku, plac'enike.
Chitava industrija je recimo da Engleska Kraljica i ne samo to, institucija. Mada da, 21 vek je.

Nisu pokretachi naroda i podanika vishe vec' davno.

Back