Rogonja

Kum Zorzo

Početnik
Poruka
1
Lezao sam obucen na hotelskom krevetu i gledao vesti. Bila je u kupatilu vec gotovo sat vremena, pripremajuci se za
sastanak sa neznancem koji smo ugovorili preko poznatog medjunarodnog internet portala. Ne znam zasto se toliko
sredjuje kad postoje dobre sanse da se ovaj nece ni pojaviti, sto se cesto desava. Kako god bilo, u drugom smo
gradu, klinci su kod njenih roditelja, imamo hotelsku sobu, vikend nece propasti.
Iz razmisljanja me trngulo kucanje na vrata sobe. "Ko je?" - upitao sam. "Samuel." - odgovorio je dubokim, hrapavim glasom.
Ustao sam i otvorio vrata. Crni muskarac srednjih godina stajao je visoko i samouvjereno, dzinovskog rasta, sa
rukama u dzepovima pamucne sive trenerke. Izgledao je nesto mladje nego na fotografijama koje nam je poslao.
" Udji"-rekoh. Usao je i seo na fotelju do radnog stola. Rekao sam mu da je ona u kupatilu i da bi uskoro trebala da izadje.
Klimnuo je glavom i pogledom presao preko sobe.
Otvorio sam vrata kupatila i rekao joj da je stigao. Stajala je pred ogledalom i nanosila ruz. Izgledala je fenomenalno u kostimu francuske sobarice koji sam joj kupio prosle godine u Budimpesti.
Suknja joj je jedva pokrivala cvrsto, izvezbano dupence. Izgledala je fenomenalno, kao i uvek. Iako cesto praktikujemo ovakav vid zabave, bio sam malo nervozan sto je i normalno kad nekoga srecete prvi put.
Kao sto je bilo dogovoreno, pruzio mi je rezultate nedavnog testa na spolne bolesti i svoj ID pripadnika oruzanih snaga jedne zapadne zemlje.
Pogledom sam preleteo preko nalaza i identifikacione karte muskarca koji ce uskoro da opsluzi moju zgodnu, plodnu zenicu, uglednu gradjanku, smernu majku dvoje maloletne dece. Ja cu, kao sto je dogovoreno, sve da posmatram iz fotelje u cosku.

Usla je u sobu, kostimirana i vidljivo uzbudjena. Stikle su joj jos vise podigle dupence. Samuel je gotovo skocio sa fotelje. Sa obe ruke je zgrabio za guzicu i poceo da je ljubi. Ovaj ne gubi vremne, pomislio sam. Cesto se prvo popije poneko pice, da se gosti opuste pa tek onda krene u akciju. Izgledala je sicusno u njegovom zagrljaju.
Stiskao joj je dupence, razvlacio ga i onda je podigao u vis. Omotala ga je nogama. Suknja joj se podigla do iznad guzice. Sad je jos samo cipkasta tanga prekrivala njenu pohotnu, izbrijanu pickicu. Bacio ju je na krevet i poceo da se skida. Misicavi crni dvometras mi je potpuno zaklonio pogled na nju. Cini se da je klecala na rubu kreveta i cekala da joj stranac predstavi svoj najintimniji deo. Ustao sam i stao u drugi ugao, kako mi nista ne bi promaklo.
Akcija je vec pocela. Stajao je pored kreveta i gurao svoj ogroman, groteskan crni ud u usta moje plavusice. Bio je gotovo duplo deblji od moga i za glavu duzi. Izvadio joj je dojke iz kostima i poceo da ih vuce za bradavice. Stenjala je, ne ispustajuci do pola progutanu crnu kitu. Govorio je nesto, ohrabrujuci je i nazivajuci je kurvom u isto vreme. Ja stam stajao u cosku s rukom u dzepu pantalona, stiscuci nabrekli ud. Zujalo mi je u usima od uzbudjenja i zamalo
nisam svrsio u gace. Treba mi voda. Usta su mi se osusila u par sekundi.
Dok sam vratio flasu u mini bar, crnac je vec lezao na mojoj zeni, u misionarskoj pozi, sa crnim udavom zabijenim do balcaka u njenu obrijanu pickicu. Jasno se videlo kako je rasirena do krajnjih granica. Razvukao joj je vanjske usne i cinilo se da ce da pukne. Gurao je polako ali odlucno. Dahtala je glasno i grebala ga po ledjima. Teska jaja su joj pljeskala po guzici. Zvucalo je kao samaranje. Izvlacio ga je gotovo kompletno i ponovo gurao do kraja. Nije nosio kondom. Noge joj je stavio na svoja ramena i u poluklececem stavu nastavio da svrdla nezasticenu, plodnu pickicu moje zene. Prisao sam krevetu sa desne strane kako bi mogao da joj vidim lice dok stenje pod drugim muskarcem. Bila je u transu. Crnac joj je gnjecio i nemilosrdno grizao dojke. Bradavice su joj potamnile. Lice joj je pocrvenelo i po stenjanju je izgledalo kao da ce ubrzo da srvsi. Skinuo sam se i poceo otvoreno da drkam pored kreveta. Pogledao me je i rekao mi se odmaknem i navucem gace. Sagnuo sam se da podignem svoje bokserice. "Ne te, uzmi ove!" - zagalamio je dahcuci. Pruzio mi je tange moje zene. Ona me je pogledala i nasmejala se. "Poslusaj ga, nemoj da se sramis" - rekla je mazno.
Navukao sam tange. Oboje su me gledali i smejali se. Sve vise mi je zujalo u usima od uzbudjenja i srama. Kita mi je bila tvrda kao kamen i cinilo se da cu da svrsim svakog trenutka, bez da ga dotaknem. Crnac je nastavio da je jasi, nazivajuci je kurvicom. Vristala je. Ubrzao je tempo. Ispod njih stvorila se mokra fleka na carsafu. Ja sam sedio u fotelji i stiskao ud, upakovan u njene tange. Bilo je vruce. Oboje su bili mokri. Crnac je ***** sve brze i brze. Jaja su mu se skupila i bilo je ocigledno da ce brzo da zavrsi. Drzala ga je za dupe, zarivala mu nokte. Jednom rukom ga je uhvatila za jaja i pocela da stisce. Duboko je zastenjao, zabio se par puta snazno i duboko i istresao sazdrzaj teskih jaja duboko u moju zenu. Ona se tresla pod njim, svrsavajuci u isto vreme. Ostao je da lezi na njoj jos minut-dva, povremeno stiscuci guzove kako bi valja i zadnja kap sperme zavrsila u njoj. Izvukao ga je polako. Iz nje je iscurio kremasti mlaz. Podigla je kukove i noge stavila jastuk ispod guzice, kako bi seme ostalo u njoj. On je otisao u kupatilo a ja sam joj prisao i legao potrbuske izmedju njenih nogu. Uhvatila me jednom rukom za kosu i privukla. Lizao sam je dok se grcila i cedila. Podigao sam se i kleknuo ispred nje u nameri da je pojebem tako mokru i klizavu. Da istisnem crncevo seme i ubrizgam svoje. Izmigoljila se ispod mene i ustala iz kreveta. Uzela me za ruku i odvela u kupatilo. Crnac je vec bio pod tusem. Usla je po tus i zagrlila ga otpozada. Masirala mu je poludignutu kitu i jaja. Ja sam sedio na wc solji i drkao. Svrsio sam u sekundi gledajuci je kako kleci ispred njega i zadovoljava ga oralno. Osecaj uzbudjenja zamenio je osecaj ponizenja i stida. Izasao sam iz kupatila i legao na krevet. Iz kupatila se culo sistanje vode i stenjanje moje pohotne zene. Brojao sam dane od njene zadnje menstruacije i hvatala me panika. Bebu tamne koze tesko bi objasnili, za razliku od prethodne dve. Tih prvih godina braka su je uz mene, opsluzivala jos najmanje dvadesetorica, od kojih trojica redovno i bez zastite. Pocelo je naivno, uz striptiz poker, gde je ona namerno gubila da zadovolji svoju egzibicionisticku prirodu, na radost mojih drugova. Nakon par meseci od naivnog striptiza, pretvorila se u pohotnu kelnericu koja nas je posluzivala polugola dok smo igrali poker. Sedela bi im u krilu kad bi izgubio i zadnji cip, da plati moje dugove. Jednom prilikom smo igrali samo Marko i ja. Popili smo vise nego obicno. Izgubio sam i sela mu je potpuno gola u krilo. Nastavili smo da igramo. Gubio sam, cini se namerno. Otisao sam u WC. Kad sam se vratio, moja mlada zenica je i dalje sedela u Markovom krilu, samo okrenuta prema njegovom licu. Pantalone su mu bile na podu oko clanaka a kita duboko u njoj. Stajao sam na trenutak i posmatrao ih. Nisam znao kako da reagujem. Moja zena se upravo ****** s mojim drugom na moje oci. Seo sam i gledao ih. Nisu me ni primetili prvih par minuta. Onda je Marko ustao i onako nataknutu je polozio na sto ispred mene. Crvena u licu, znojava i bestidna, gledala ga je sireci noge poput atleticarke. Marko je nastavio da je **** zestoko. Vristala je glasno i drzala se rukama za rubove stola. Svrsili su u isto vreme. Marko je podigao uzvukao pantalone i na brzinu ih zakopcao. Otisao je u kupatilo. Ona je lezala na stolu rasirenih nogu. Ustao sam i prisao joj. ***** joj je bila mokra i crvena. Tanak mlaz Markovog semena curio je iz nje na sto. Izvadio sam svoj natekli ***** i zabio joj. ***** sam je brzo, istiskajuci seme drugog muskarca iz nje. Praistorijski nagon je cinio svoje. Grizao sam joj bradavice, lizao i stiskao crvrste znojave dojke. Takmicio sam se da je oplodim. Svrsio sam brzo i intenzivno. Trajalo je dugo, nikad duze. Od tog momenta nista vise nije bilo kao pre.

Back