Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez dobrog znanja grčkog ne možeš naći NIJEDAN posao za celu sezonu. Leti možeš da prođeš sa engleskim, ali van sezone nema šanse.
I drugo ... kako misliš da dobiješ radnu dozvolu ? Za posao tog tipa nema nikakve šanse da ti je odobre, a u klubovima su najčešće kontrole, pa ne možeš raditi na crno.
A kako bi bilo da malo pažljivije pročitaš moj post ? Nisam rekla da se ne može naći, nego da se ne može naći za CELU SEZONUTo da nije lako naci posao na crno, mogu da ti poverujem, ali poznajem ljude koji su isli prosle godine u Grcku da rade na crno i uzeli ok pare, zato ne pricaj da se ne moze.
E sad, sta me zanima... Da li nas DJ iz Srbije moze tamo da nadje posao na celu sezonu? Znam da ima puno nasih konobara i sankera po Grckoj, uopste osoblja, pa me zanima kako prolaze Dj-evi tamo?? Unapred zahvala na svim odgovorima
Mislis imalo je ranije dosta stranih radnika.iskreno mislim da ce ih ove godine biti manje bas zato sto je mnogo mladih grka bez posla i da sada ti mladi grci rade za mnogo manje pare nego predhodnih godina pa ce normalno grk pre dati grku posao u to sam sigurna,kazem vam oglasi su prepuni!
Ne nego ima i sada, barem na Kritu. Srpskih i albanskih radnika koliko hoćeš a ima i Bugara, Rumuna, Rusa, Ukrajinaca...
Može se raditi na crno u klubovima u Grckoj. Postoji rizik ali je moguće. Znam za konobare i šankere, za DJ-eve ne znam.