S
Sale-R
Gost
Isao bih ovog leta na Rodos. Iteresuje me Sve (plaze, cene, provod...)Aranzman sam vec nasao, samo da se jos obskrbim dobrim informacijama, unapred hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kos je super!Sale-R:Idem sa ortakom. Plaze manje - vise, uzecemo motorcice, to sam i mislio. Isao bih po celom ostrvu. Interesuje me jos kakve su cene? Da li se isplati ici na Kos? I sta bi trebalo videti na Rodosu i blizoj okolini.
xpajamacax:sorry i ja sam ispala iz fazona![]()
ppotpuno.
rodos je bio '94![]()
procitaj knjigu kod kuce je najlepse od efraima kisonasilver-girl:Jel moze jos neka informacija o Rodosu, ja sam takodje zainteresovana za letovanje na tom ostrvu.
Koje mesto jos preporucujete sem grada Rodosa?
Ako je neko bio prosle godine zanimale bi me cene na samom ostrvu, prvenstveno hrana?
Koliko kosta iznajmljivanje auta i skutera?
O kakvoj dolini leptira je rec?! (nisam bas razumela)![]()
ostrvo sunca:bila sam prosle godine na rodosu i prelepo je.... mesto rodos je super uvece za izlaske, za setnju, za vecere... znaci bilo koji vid provoda. plaza nije losa (more je cisto), ali ipak je to gradska plaza... najlepse se nalaze malo van grada rodosa, a to su kalitea, ladiko, entoni kvin (najbolja, zapravo to je uvala i stenovita je).... lindos je prelepo seoce i treba ga obici, dolina leptirova je * (bar meni)... leptiri su neki gadni (kao nocni) i u sustini izgleda sve kao jedan veliki park (lepo je i neobicno jer su ostrva u unutrasnjosti suva, a ovde je bogata vegetacija), ali nista nevidjeno.
mislim da OBAVEZNO treba iznajmiti motor ili kola i tek je onda dozivljaj potpun.
jedina mana VETAR JAKO DUVA (kao i na svakom ostrvu)... zapadna strana ostrva je samo za surfere i tamo niko drugi ni ne ide jer nevidjeno duva, ali boja mora je fantasticna.
silver-girl:Jel moze jos neka informacija o Rodosu, ja sam takodje zainteresovana za letovanje na tom ostrvu.
Koje mesto jos preporucujete sem grada Rodosa?
Ako je neko bio prosle godine zanimale bi me cene na samom ostrvu, prvenstveno hrana?
Koliko kosta iznajmljivanje auta i skutera?
O kakvoj dolini leptira je rec?! (nisam bas razumela)![]()
stsuki:Imam prijatelja koji godinama letuje na Rodosu i odusevljen je, ne bi ga menjao ni za jedno drugo mesto! Letovao je tamo i kada je bio solo i sad kada je ozenjen i ima klince. Sve zavisi, ukusi su razliciti. Moram priznati, Rodos mi deluje vrlo primamljivo, mada ove godine uplatih Tasos.