Rodoljub Drašković: "Srpska je dno dna Evrope, njom vlada autokratija"

Исто тако и живот а мед. особља уопште немате - колико је добро све се разбјежа

мммоменти неки нови 🤣

Шта си ти "забранио" - ово, 4С 😆

res_29444_1.jpg

Pročitaj presudu Ustavnog suda prije nego trolaš, za zastavu i grb RS-a.... Blamiraš se za 10,ali samo naprijed, zbog toga ja i dolazim na krstu.

Nemaš ništa da kažeš na činjenicu da u jednoj Tuzli medicinska sestra zarađuje nego u najvećem centru Ronhilistana aka srpski Izrael?

Pročitaj presudu Ustavnog suda prije nego trolaš, za zastavu i grb RS-a.... Blamiraš se za 10,ali samo naprijed, zbog toga ja i dolazim na krstu.
Да пречесто напушташ сајбер простор.
Коју пресуду, ону којом је укинута застава ЕфБиХ-а и не постоји више ни у траговима - нити ћете је више икад усагласити колико видим.
Него како планирате опе' саставити ЕфБиХ - туткалом?

Nemaš ništa da kažeš na činjenicu da u jednoj Tuzli medicinska sestra zarađuje nego u najvećem centru Ronhilistana aka srpski Izrael?
Одговорио сам ти, али је твој коментар и даље комичан јаднако као и коментар да је bh lelekom "државно" предузеће.

Да пречесто напушташ сајбер простор.
Коју пресуду, ону којом је укинута застава ЕфБиХ-а и не постоји више ни у траговима - нити ћете је више икад усагласити колико видим.
Него како планирате опе' саставити ЕфБиХ - туткалом?

Одговорио сам ти, али је твој коментар и даље комичан јаднако као и коментар да је bh lelekom "државно" предузеће.

Ništa od tebe, Izraelac, ništa da se suprotstaviš "lažnim" brojevima, da priložiš nesto o boljem bh entitetu da se malo smijemo...

Ništa od tebe, Izraelac, ništa da se suprotstaviš "lažnim" brojevima, da priložiš nesto o boljem bh entitetu da se malo smijemo...
Шта је мук. А ел' истина да нисте имали воде у Ше'еру док Додик није дошао у Сарајево. :per:
Мишљења сам да и пасивније (сеоске) заједнице умију рјешит такав проблем копањем бунара - па питам.

"Moji" su bili proganjani i u ratu i nakon rata. Osim onih koji su se prislonili informbirou I koji su se vratili sa Staljingrada nazad u Jugoslaviju kako bi služili Staljinu.

Ostali su se hrabro borili do zadnjeg ili su se izvukli kroz pacovske kanale.

Ono što ponavljam za ratove devedesetih da velikosrpski ratnici nemaju jedan Odžak gdje se pokazala hrabrost takvih i zbog kojih smo mi ostali dobijali direktore škola, preduzeća i slično ili iz Srbije ili presvučene četnike sa Majevice a ne naše ljude.

Koliko si plitak i ispravnog mozga, čak ni ne znaš da su opštine Odžak, Kalesija, Grude, Široki Brijeg, Cazin i jos neke bile kažnjene čitavog vremena komunizma bez bilo kakvih kapitalnih ulaganja, dok se u Loparama, četničkom leglu među ono malo preživjelih četnika koji su stigli presvući uniforme, iako su do tada ratovali i protiv partizana, ulagalo i pravilo i zapošljavalo po Tuzli...

To ti govorim da bi ti znao da tvoji nikad nemaju šansu protiv mojih, a kamoli svih mojih (Hrvata+Bošnjaka), a pogotovu ovako kada sada imamo svoju državu i svoju organizaciju, i kao što volim da kažem, da bi prvi balvandžija završio za balvanom u š.upku kad bi ga postavio na cestu, dok kod braće Hrvata fali uopšte I kandidata za takve ideje..

Ti, komšija, prvo riješi šaku Šiptara koji su ti uzeli srce i dušu, pa onda pričaj o nečemu što je preko ograde.

:hahaha:

Eto vidiš, Dibiduse, koliko ni za ****** nisi ni ti, ni svi tvoji...

Čak su se u Šiptari rešili Srba...a vi ne možete generacijama...

Kažem ja, Bošnjani dobri su najgori od sve dece...

Back