Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.809
Тако је, малољетна бакице.Gde su mladi, tu je i šala hnjo hnjo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је, малољетна бакице.Gde su mladi, tu je i šala hnjo hnjo![]()
Možda nisi u toku, ali i to se drastično promenilo poslednjih godina...U srednjoj sigurno jesu, doduše u gimnazijama je ipak obrnuto.
Причала ми твоја колегица која ради у основној школи (Нови Београд), велики одмор, зову неку ученицу (6. разред!) да се јави код педагогице. Она се преко цијелог дворишта (пуног ученика) продере: „Ма реци тој баби да не смара, ја се jeбем кад хоћу, где хоћу и с ким хоћу!” Шести разред је рецимо 12-13 година.Možda nisi u toku, ali i to se drastično promenilo poslednjih godina...
Upravo o tome sam i pisalaПричала ми твоја колегица која ради у основној школи (Нови Београд), велики одмор, зову неку ученицу (6. разред!) да се јави код педагогице. Она се преко цијелог дворишта (пуног ученика) продере: „Ма реци тој баби да не смара, ја се jeбем кад хоћу, где хоћу и с ким хоћу!” Шести разред је рецимо 12-13 година.
Možda nisi u toku, ali i to se drastično promenilo poslednjih godina...
Evo i žive slike blagodeti rodno osetljivog vaspitanja, nečija deca će pre ili posle isto ovako paradirati i u Srbiji, doduše od samog paradiranja nikome nikad nije bilo ništa, samo neće sve ostati samo na tome:Причала ми твоја колегица која ради у основној школи (Нови Београд), велики одмор, зову неку ученицу (6. разред!) да се јави код педагогице. Она се преко цијелог дворишта (пуног ученика) продере: „Ма реци тој баби да не смара, ја се jeбем кад хоћу, где хоћу и с ким хоћу!” Шести разред је рецимо 12-13 година.
Sigurno će angažovati čopor prosvetnih savetnika (inspektora) da trpaju njuške u dokumentaciju i love greške da li je napisano rodno prihvatljivim izrazima.Od ove školske godine će se primenjivati rodno prihvatljivo ocenjivanje, tj za učenicu će pisati odlična 5 dok za učenika odličan 5. Mnoge moje kolege su postavile pitanje da li mi to ocenjujemo osobu ili rezultate. U svom ovom prosvetnom haosu, nekome je palo na pamet da će ova promena poboljšati prosvetu, što je meni tužno-smešno. Hoće li biti manje napada na profesorice Il pedagoškinje, psihološkinje ovim izmenama? Neće, al će prosvetna vlast imati još jedan plusčić u nekoj evidenciji kako uništiti obrazovanje..