Rođeno 30 GMO beba

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Prošle noći je sopšteno je da je u SAD odgajena prva generacija genetski modifikovanih ljudi. Reč je o 30 zdravih beba koje su rezultat niza eksperimenata genetskog inženjeringa, što je izazvalo velike debate u SAD.

439059_beba-beta-ap_f.jpg

Bebe nose gene dve žene i jednog muškarca

Zasad su izvršena ispitivanja dve bebe, koje danas imaju godinu dana, i kod njih su pronađeni geni troje "roditelja", to jest ljudi čiji je genetski materijal uzet radi stvaranja tih bića. U oba slučaja, reč je o genetskom materijalu dveju žena i jednog muškarca. Tu kombinaciju one će preneti na svoje potomstvo.

Tokom protekle tri godine rođeno je 15 GMO beba i one su eksperiment Instituta za reproduktivnu medicinu i nauku Sent Barnabasa u Nju Džerziju. Sve su namenjene ženama koje ne mogu da začnu normalnim putem.

Genetičari koji se protive genetskom modifikovanju ljudi kažu da se ovako stvara praktično nova, veštačka rasa. Tome se svakako protive i vernici svih religija, koji smatraju da je Bog stvorio čoveka onakvog kakav treba da bude i da ljudska bića ne treba na taj način da se mešaju u Božja posla.

Konačno, postoje i ljudi koji veruju da je pošast sterirliteta veštački stvorena i nametnuta i podsećaju da u SAD, na primer, jedina industrija koja nije osetila recesiju je industrija uzgajanja dece. Oni navode da je sledeći korak puštanje u upotrebu veštačkih materica, koje su, naodno, skoro potpuno usavršene i upozoravaju da će običan čovek uskoro postati manjina.

e pa drage sultanije više nećete moći da nam pametujete...
do sada smo jurili pare da bi vi negodovale i nikad zadovoljne pa i razvod tražile...
sad lepo odemo do automata ubacimo žeton, daj ti meni sina
pa ode sa tatom prvo u zoo vrt, pa posle na fudbal pa na pljesku pa kući na kompjuter

molićete nas na kolenima da vam budemo romantični da vam poklanjamo poklone da vas ženimo
da nam nalazite najgore poslove kako bi smo doneli pare u kuću iako vi same takve poslove nikad ne bi radile
ali nema više potrebe - to je istorija, daleka istorija, kosovski boj, cezar...
ćalcima je život olakšan. imaćemo decu bez alimentacije
i one krožedne glupače iz socijalnog i one muškomrziteljke iz suda ima da ostanu bez posla
i za njih nas baš briga...

Poslednja izmena:
Bas sam razmisljala koji bih film pogledala veceras i ova tema mi dade odlicnu ideju.
U vreme kad je sniman to je bio scifi zanr,a sad posle ovog procitanog pitam se da li ce nasa stvarnost biti nalik Gataki?
Nesto mi odjednom zima,a nije zbog vremenskih uslova :think:

e pa drage sultanije više nećete moći da nam pametujete...
do sada smo jurili pare da bi vi negodovale i nikad zadovoljne pa i razvod tražile...
sad lepo odemo do automata ubacimo žeton, daj ti meni sina
pa ode sa tatom prvo u zoo vrt, pa posle na fudbal pa na pljesku pa kući na kompjuter

molićete nas na kolenima da vam budemo romantični da vam poklanjamo poklone da vas ženimo
da nam nalazite najgore poslove kako bi smo doneli pare u kuću iako vi same takve poslove nikad ne bi radile
ali nema više potrebe - to je istorija, daleka istorija, kosovski boj, cezar...
ćalcima je život olakšan. imaćemo decu bez alimentacije
i one krožedne glupače iz socijalnog i one muškomrziteljke iz suda ima da ostanu bez posla
i za njih nas baš briga...

Forumašu Veličanstveni, takve snove imali su još antički Grci koji su se vajkali kako su zli bogovi stvorili ženu, umesto da lepo dečije seme kupe u hramu, za grumen zlata ili medi....
Mizogimija im ništa dobro nije donela...
Svako ima pravo da mu se ne sviđa, ali u zemlji u kojoj je VTO finansijska fantastika za većinu stanovništva, veštačke materice i samohrano očinstvo su samo daleki snovi ogorčenih.

KAKO VASPITATI GMO DETE?

Zahtevajmo da obavlja i one stvari koje mu ne prijaju.

Ako ih dobro uradi, pohvalimo ga.

Recimo mu unapred kakva će biti kazna ako ne uradi zadatak.

Što ranije naučimo dete da se podredi našim zahtevima koje doživljava kao neprijatne, bolji će biti odnos između deteta i nas u budućnosti.

Zabranimo one aktivnosti koje su detetu prijatne, ali su u stvari štetne ili opasne. Kada prekrši zabranu, kaznimo ga.

Ako je žensko da lakira nokte a ako je muško da se odlepi kožurica mnogo pre puberteta inače obavezno na sečenje
(kakav je pubertet sa takvim to sad nije bitno, mi napravili mi ubili - primitivism rules)

Poslednja izmena:
Forumašu Veličanstveni, takve snove imali su još antički Grci koji su se vajkali kako su zli bogovi stvorili ženu, umesto da lepo dečije seme kupe u hramu, za grumen zlata ili medi....
Mizogimija im ništa dobro nije donela...
Svako ima pravo da mu se ne sviđa, ali u zemlji u kojoj je VTO finansijska fantastika za većinu stanovništva, veštačke materice i samohrano očinstvo su samo daleki snovi ogorčenih.

to jeste od perioda grka ali još od pećinskog doba seljanke mislile da se uvale na njegovu imovinu a da sa iste izbace svekra i svekrvu a još ako je ta imovina u Beogradu, lelelele

da li je VTO naučna fantastika ili ne tek država smo u kojoj su se imanja prodavala da bi se muški podvgli enlardžovanju penisa

seljanke otišle u gradove a enlardžovanima ne preostaje ništa nego da prodaju par telića i svinjčića i eto djetića

Nešto razmišljam... a šta ako smo i mi "normalni" u stvari GMO?
Niko ne ume tačno da kaže od koje tri vrste pećinskog polučoveka nastadosmo?
bile tri vrste - pametni, veseli i pokvareni
e sad kažu naučnici da se onaj pokvareni nešto sakrio pa sad niko ne zna gde se tačno nalazi
onaj veseli a voleo se opijat i šumu seći, ovce po šumi sa sekirom čuvao pa medjede napadao a žene ljubio
Tako da ostaje onaj najinteligentniji u svojoj pećini izgleda pravio GMO pronalazak za manje dlaka...
tada su svi bili dlakavi i svi se uzimali a danas sve obrijano i niko nikog ne... da se ne izražavam
ovo je kurturno mesto - sve moj do mojega
pa učeno pa obrazovano pa vaspitano pa ne znaš kud da ljubiš prvo od lepote koja kipi

e sad kao i svaki drugi GMO izum, GMO je agresivan ka originalnoj formi
kao one pčele što jake al lenje ko bi rekao da će umesto da rade da skapiraju da treba da kradu i otimaju.
pa onda krompirova zlatica i veštačka bubamara, pa onda onaj skakavac mesožder i stršljen što se zakucava sa 60Km/h na sat...
Sve se to okrene protiv originalne forme.

Tako da ako je pećinski dlakavi polučovek pravio vrstu bez dlaka vrlo moguće da se ta ćosava vrsta odnosno mi, okrenuli protiv tog dlakavog i potamanili.
Jel da da se svi gadite kad vidite maljavo i rutavo?
tako je to sa rdjavim...

ali svejedno taj GMO eksperiment i nije nešto uspeo pošto žene i dalje imaju dlake pod mišku, na noge, medju dupe... a i nisu više nešto od kad su pročitale u "trendi fensi today" da je cool da izgledaju kao korisnici Aušvica - da se broje rebarca dok im koske škripe po ulici utegnute u najnoviju "fensi trendi today" garderobu... eve piše u novine šta je trendi i fensi... kod žena je dovoljno da jedna nasedne evo odma druge i treće da ponove makar preko gowana... ko kokoške u kokošinjac... pa nek se ljuti moderatorka kolko oće al tamo niko ne kažnjava pevca što uči kokošku ne šta ona oće nego kako treba pa je malo tresne po ćubicu a malo pozadi... tako da kokoška u suštini srećna... e jedino ne valja ako nema pevca ili ako je kus nešto... onda ostaneš pile do veka...
što reko Lepi Cane onoj debeloj na koncertu - debela smanji doživljaj

tako vam je to sa tim GMO i ono što su Englezi spaljivali lepe ribe pa sad ružni ko lopovi a tamo na istoku kamenuju svaku koja bi na zapadne fazone
a ove naše kukaju na par vaspitnih šamara jer naivne ne znaju kako je na istoku a kako na zapadu - nego one čule
a mi im dobro želimo pa ih posle vaspitnih dobro izljubimo.. ko pevac u kokošinjac...
strašno

Poslednja izmena:
Nešto razmišljam... a šta ako smo i mi "normalni" u stvari GMO?
Niko ne ume tačno da kaže od koje tri vrste pećinskog polučoveka nastadosmo?
bile tri vrste - pametni, veseli i pokvareni
e sad kažu naučnici da se onaj pokvareni nešto sakrio pa sad niko ne zna gde se tačno nalazi
onaj veseli a voleo se opijat i šumu seći, ovce po šumi sa sekirom čuvao pa medjede napadao a žene ljubio
Tako da ostaje onaj najinteligentniji u svojoj pećini izgleda pravio GMO pronalazak za manje dlaka...
tada su svi bili dlakavi i svi se uzimali a danas sve obrijano i niko nikog ne... da se ne izražavam
ovo je kurturno mesto - sve moj do mojega
pa učeno pa obrazovano pa vaspitano pa ne znaš kud da ljubiš prvo od lepote koja kipi

e sad kao i svaki drugi GMO izum, GMO je agresivan ka originalnoj formi
kao one pčele što jake al lenje ko bi rekao da će umesto da rade da skapiraju da treba da kradu i otimaju.
pa onda krompirova zlatica i veštačka bubamara, pa onda onaj skakavac mesožder i stršljen što se zakucava sa 60Km/h na sat...
Sve se to okrene protiv originalne forme.

Tako da ako je pećinski dlakavi polučovek pravio vrstu bez dlaka vrlo moguće da se ta ćosava vrsta odnosno mi, okrenuli protiv tog dlakavog i potamanili.
Jel da da se svi gadite kad vidite maljavo i rutavo?
tako je to sa rdjavim...

ali svejedno taj GMO eksperiment i nije nešto uspeo pošto žene i dalje imaju dlake pod mišku, na noge, medju dupe... a i nisu više nešto od kad su pročitale u "trendi fensi today" da je cool da izgledaju kao korisnici Aušvica - da se broje rebarca dok im koske škripe po ulici utegnute u najnoviju "fensi trendi today" garderobu... eve piše u novine šta je trendi i fensi... kod žena je dovoljno da jedna nasedne evo odma druge i treće da ponove makar preko gowana... ko kokoške u kokošinjac... pa nek se ljuti moderatorka kolko oće al tamo niko ne kažnjava pevca što uči kokošku ne šta ona oće nego kako treba pa je malo tresne po ćubicu a malo pozadi... tako da kokoška u suštini srećna... e jedino ne valja ako nema pevca ili ako je kus nešto... onda ostaneš pile do veka...
što reko Lepi Cane onoj debeloj na koncertu - debela smanji doživljaj

tako vam je to sa tim GMO i ono što su Englezi spaljivali lepe ribe pa sad ružni ko lopovi a tamo na istoku kamenuju svaku koja bi na zapadne fazone
a ove naše kukaju na par vaspitnih šamara jer naivne ne znaju kako je na istoku a kako na zapadu - nego one čule
a mi im dobro želimo pa ih posle vaspitnih dobro izljubimo.. ko pevac u kokošinjac...
strašno

Ti si moj idol u pisanoj reci!!!:zper:Ko te stvori tako talentovanog za pisanje da ovde gubis vreme???:think:GMO??:whistling:UUUfatila sam jednogggg!!!Drzzzz,se narode...ima sve da ih navaaatamooo!!!:zcepanje:

Back