Rodjendan

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Volite li rodjendane?

Volite li da dobijate poklone, i da ih dajete bliskim osobama? :think:

Znaci li vam kada dobijate poklone od osoba koje vam nisu bliske, i zasto vam to znaci? :think::think:

Nikada nisam razumeo poentu deljenja poklona sa nebliskim osobama, osim kada je u pitanju cisti interes.:neutral:

Volite li rodjendane?

Volite li da dobijate poklone, i da ih dajete bliskim osobama? :think:

Znaci li vam kada dobijate poklone od osoba koje vam nisu bliske, i zasto vam to znaci? :think::think:

Nikada nisam razumeo poentu deljenja poklona sa nebliskim osobama, osim kada je u pitanju cisti interes.:neutral:

Mrzim rođendane, al' opet volim poklone.
Ove godine sam dobila genijalne poklone i prošle.. i tako..:zaljubljena:

Inače interesantno je da mi niko samovoljno nije čestitao rođendan ove godine. Morala sam da kopam ljudima oči da kažu jedno prosto: Srećan rođendan Atavizam.:(
I onda što plačem.. pa normalno da plačem..:(

- - - - - - - - - -

Ок, ти учествуј, ја излазим из просторије. :D

Bežiš taman kad sam krenula o svojoj tužnoj sudbini... cccc..:lol:

Obozavam rodjendane.bas sinoc sam bila na jednom,pedesetak ljudi,tamburasi,cetiri torte,pozdravljuju se gosti na mikrofon :lol:majke mi,tako je bilo.ni najmanje mi ne smeta preterivanje ili igranje sa kicom.svoje rodjendane proslavljam uvek ali u uskom krugu najblizih.ali volela bih da sam smelija
Sto se tice poklona,jupiii

Obozavam rodjendane.bas sinoc sam bila na jednom,pedesetak ljudi,tamburasi,cetiri torte,pozdravljuju se gosti na mikrofon :lol:majke mi,tako je bilo.ni najmanje mi ne smeta preterivanje ili igranje sa kicom.svoje rodjendane proslavljam uvek ali u uskom krugu najblizih.ali volela bih da sam smelija
Sto se tice poklona,jupiii

Одвратно ми је толико давање самоме себи на значају. Мо'ш мислити, родио се кад се родио - јака ствар, у п.м.

Back