rodjendan

hello_world

Ističe se
Poruka
2.714
kako slavite obichno rodjendan? da li mu se radujete ili vam je mrzak
da li zovete one koje je logicno da zovete ili one koje biste zeleli
da li uopste zelite nekog da zovete ili biste da se zapijete sami u shupi
da li vam dolazi rodbina i vuce vas za usi
im ali neka posebno zanimljiva proslava...

a moze i shta najcesce vi nekom kupujete za rodjednan...

ne znam mislim da ovo nije bilo mozhda i jeste heh

bio mi pre neki dan pa mi sveze :D
obicno mrzovoljan
nikoga ne zovem
ko se seti da me zove taj dan i cestita obichno zovem na pice
i tako obicno ispadne
zurka od tri dana
i svake godine isto
posto nema nikakve organzacije i unapred najave
ne mogu svi da svrate istog dana
i onda zurka od tri dana
poklone ne volim
nikada ne dobijem bas ono sto bi najvise voleo
onda mi ne treba nista
dovoljno je samo
srecan rodjendan :lol:

Naveliko slavim godinama .... imam širok krug prijatelja i bez 30ak ljudi ne računam da mi je bio rodjoš
f015.gif

Volim da slavim - nekako kao da proslavljam još jednu godinu svog života - nikad se ne zna šta sutra donosi :lol:
f065.gif

Spremam uvek i slano i slatko ..... čak sam za 30ti rodjendan duvala svećice .. heheheh ....
h015.gif

NatasaNatasa:
Naveliko slavim godinama .... imam širok krug prijatelja i bez 30ak ljudi ne računam da mi je bio rodjoš
f015.gif

Volim da slavim - nekako kao da proslavljam još jednu godinu svog života - nikad se ne zna šta sutra donosi :lol:
f065.gif

Spremam uvek i slano i slatko ..... čak sam za 30ti rodjendan duvala svećice .. heheheh ....
h015.gif

kolko si matora treba ti kompresor da ih pogasih xexexee

1.славим где стигнем, али најчешће кући, а комшије су ми добре
2.наравно да се радујем свом рођендану!
3.оне које је логично да зовем су уједно и оне које волим
4.желим да зовем, али ме ухвати трема пред рођендан
5.не не не, одавно сам прекинула то
6.ово не разумем
7.најчешће.... ништа најчешће. само питам славњеника шта жели :D

Rodjus mi je kao i svaki dan, samo sto tad dobijem nesto extra. Sa onima koji se sete mog rodjusa odem na pice itd. nista vise. Ne pravim dramu ili praznik od neceg sasvim obicnog.

kako slavim rodjendan .evo ovako :..odem na Adu ... pozovem forumasice i forumase , odaberem forumashicu koja je slaba na K I T U ... lazem je jedno 2 dana preko MSNa ili CHATA ...opalim je po sred shupka i tako vrebam priliku koju sledecu da smuvam na laz i prevaru :)))))))))))

Zovem moje najblize prijatelje budemo kod mene kuci,pijemo,jedemo,zezamo se.Lepo se ispricamo ismejemo.......uvek se zavrsi u ranim jutarnjim satima.Dok sam bila mladja izlazila bih sa drustvom negde.....inace najlepse mi je bilo kada sam bila udata,uvek bi mi rodjendan prosao nekako lepo,s ljubavlju..........Volim svoj rodjendan.Mada taj datum,me uvek podseti na jednu veoma davnu licnu tragediju(koja se desila dan pre mog 19-og rodjendana),ipak se potrudim da prodje lepo.
Volim taj dan.

orgazmma:
uvek veselo i bucno
al ove godine bilo mirno i romanticno
mogla bih sredinom avgusta da slavim 23 i po,pa da napravim party
samo nek je veselo
:lol: :lol: :lol: TVOJA DRUGARICA ZNA da ti je rodjendancic 14.februara na dan zaljubljenih!!!! Zato si mi uvek IN !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ko te cmokne, zaludi se do kraja, glavu izgubi i stavi jezik sebi u uvo.... ;) ;) ;)

S N O W:
kako slavim rodjendan .evo ovako :..odem na Adu ... pozovem forumasice i forumase , odaberem forumashicu koja je slaba na K I T U ... lazem je jedno 2 dana preko MSNa ili CHATA ...opalim je po sred shupka i tako vrebam priliku koju sledecu da smuvam na laz i prevaru :)))))))))))

ahahahah, pa ti si ziv covece :D
a ja bas razmisljam ovih dana sto te nigde nema :D

Back