Rodjena žena

Искрено, још никог нисам чула да је то рекао, али тај израз схватам као да тај муж воли своју жену и брани је од свих зала :heart:

pa to... umesto da kaže moja venčana žena on kaže moja rdojena žena :lol:

valjda teo da kaže da mu bila sudjena od početka ili tako nekako :lol:
mislim za venčanu ženu se kaže moja rodjena žena
ono dok su van braka onda je oslovljava drugima po imenu

hahaha, ovo sam i ja čula:lol:
znaš, može to da se protumači i ovako: svaki normalan muškarac ima onu koja mu je kućna, venčana, rođena (koja mu je rodila decu i kuva mu čorbast pasulj) i onu koja mu je malo dalje, i jeste i nije njegova, pa nisu baš u statusu najrođenijih:D

Kako se žene osećaju kada čuju iz muških usta - "ej bre on krenuo na moju rodjenu ženu"?

:D
- Ljubice, pitaj kafanu šta pije, udajem sina!
- Opaaa, dakle našao neku s mirazom. Ko je srećnica?
- Rudolf, student režije kratkog metra iz Holandije, divan mladić.
- Ček, pa tvoj sin je onda... *****.
- Totalna pederčina.
- Pa kako si to podneo, crni Ljubiša?
- Prvo sam hteo da ga uštrojim al kad je rekao da će mi slati svakog meseca dve iljade evra, usro sam se od sreće. Što se mene tiče, moze i za nosoroga da se uda, samo nek mi šalje za kafanu i kladionicu. Ljubice, obrni još jednu turu. Šta piju *****, OPAAA!

Rodjena zena i nepostoji. Misli se - moja verna ljuba, sudjenica, ko nju sme da dira i opisuje zastitnicki odnos prema njoj i svojoj porodici. Eto.
O takvom muskarcu i mislim sve najlepse. Da ih je vise samo takvih, eh...

pa šta ima da se oseća na reč "rođena"...zna se šta je teo da kaže...i svaka to skonta onako kako treba...
znam jednog skoro mu jedan muvo ženu na njegove oči...ne znam kako je njoj bilo, al on bio fer pa na fin način to prekinuo...

Back