Rođena je kao žena, ali je u 19. godini postala transrodna osoba i uzimajući testesteron postala muškarac, da bi kasnije ponovo poželela ulogu žene

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je to ok, neka tripuju šta hoće njihova stvar.

Jedino mi malo smeta što su počeli da uvode to kao normalno u osnovno obrazovanje
75 gendera I to nonbinarno i ostale tripove.

azaN4bBp_700w_0.jpg

Meni je to ok, neka tripuju šta hoće njihova stvar.

Jedino mi malo smeta što su počeli da uvode to kao normalno u osnovno obrazovanje
75 gendera I to nonbinarno i ostale tripove.

Pogledajte prilog 1094860

To ‚‚ok i to je njihova stvar‚‚ upravo dovodi do toga da se uravo bolestina uvodi kao nesto normalno u svakodnevni zivot...

To ‚‚ok i to je njihova stvar‚‚ upravo dovodi do toga da se uravo bolestina uvodi kao nesto normalno u svakodnevni zivot...
Kapiram da je hteo reći njihova stvar u smislu to kad utripuje a neće se leči šta mu možeš..
Vidiš da mu malo smeta što boleštinu uvode u osnovno obrazovanje kao nešto normalno, doduše meni mnogo smeta

Kada muskarcu rade operaciju u zenu onda mu i odstrane jajca?

Marija Šerifović je otvoreno rekla da joj je krivo što nije rođena kao muškarac. Svesna je kako se ponaša. Ali to je po meni deluzija, neshvatanje realnosti. Pazi to. Koriste strap-on da bi vršile penetraciju jedna u drugu. Dakle, žele penetraciju. A ko to može da im da? Muškarac. Ako već ne žele muškarca, šta će im penetracija? Totalna konfuzija.
Ima slucajeva da zena strap-on gura muskarcu...

Eto šta zapad uradi ljudima, više ne znaju ni ko su ni šta su ni šta hoće ni šta neće.
Ceo svet je zbunjen, doduše. Morao bi čovek biti na njenom mestu pa razumeti, ne može ovako.
Nemam mišljenje.
Kakav crni zapad.

Ovakve osobe postoje u celom svetu, od Japana do Kalifornije. To je genetski urođena mana i nema nikave veze sa zapadom i istokom.

Dobro, jeste, ali to je totalno druga vrsta bolesti. Da ja tebi dam milionče ili milijardu dolara, dovedem ti strava ribe u vilu sa bazenom itd i brdo kokaina za par godina i ti bi se "razboleo", u smislu ko zna šta bi radio jer bi sve izgustirao i sve bi ti dosadilo i dojadilo, ova devojka bukvalno traži sebe. Identitet, koji je više od onoga šta imamo u gaćama, ali odnekud se mora krenuti.
Ja bih te sve u kamenolom

Rasle su joj dlake na licu, a onda usledio PREOKRET!

isa-ismail-instagram.jpg

Isa Ismail (26) radi kao brijač u Detroitu u Americi i tu ništa ne bi bilo čudno da se u muškom telu ne krije žena. Naime, ona je u 19. godini prošla kroz transformaciju, objavila da je transrodna osoba i ušla u ulogu muškarca.
Uzimala je stimulatore hormona testosterona šest godina, a to joj je promenilo telo toliko da je počela da liči na muškarca. Rasle su joj dlake po licu, glas je postao grublji, mišići izraženiji, masnoća s bokova je nestala kao i menstruacija. Odstranila je grudi hirurškim putem 2016. godine.
269811_transrodna-osoba-1_ls.jpg

Izvor :https://stil.kurir.rs/lifestyle/170069/transrodna-osoba-ispovest
videla da se zajebala

Loša ideja, svi već imaju posao kao frizeri.
ja nikako da izvalim jel si forumaš ili forumašica? :heart:
znam samo da imaš preplaćen posao na državne jasle a ja eto em slobodan em realni sektor post-petolistopadski (oktobarske izmene šta valja da ne valja)

Back