Uh, Betty kao za mene da otvaraš ove teme
Moram sad da vam se iskukam, il' ću poludeti
Svekrva mi je kao OK; u stvari već ima jednu snajku (od starijeg brata) i oni su u početku živeli u kući zajedno, dok nisu kupili stan - i kao bila je diiivnaaaa svekrva, pa k'o velim biće i prema meni. Kad se ispostavi na kraju da je ta snajka (mislim, ne mogu da verujem, kao u istoj smo situaciji
) takva šlihtara da to nije normalno. Po ceo dan je sedela i kafenisala s njom i gledala španske serije i lizala joj guzicu
Još povrh toga, snajka je lekar, a hipohondar
Znači, da ne poveruješ. Non-stop je nešto boli, ima tahikardiju (sa 30. god), stalno neke nesvestice, gušenja i još mali milion tzv. bolesti koje naziva stručnim izrazima koji niko od nas ne razume. Neverovatno kako je u stanju stalno, ali stalno da se prenemaže; svekrva izludi od brige
, kuva joj supice, sprema sve što ona voli da jede pa joj i nosi... I sve tako. E, sad - ne bi to meni sve toliko smetalo da se sad odjednom i od mene ne očekuje da budem takva. Mis'im da presedim celo popodne s njom ispred TV -a. Poludela
A onda ova dođe pa podyebava, još 'ladno predamnom: Eeeee, nema vama vaše snajkice da vam pravi društvo
I tako joj se šlihta - kao da sam birala svekrvu, ne bih bolju izabrala, onda kao meni priča pred njom - videćeš, meni je svekrva bila bolja nego majka
A laže, keva joj baš super.
Vrhunac je bio kad sam pre neki dan došla i rekla kako sam našla venčanicu, baš sam bila oduševljena, a svekrva 'ladno - što nisi vodila snajku da je vidi; ona baš ima ukusa.
E tu sam pukla i svašta rekla
Sva sreća što je sva ostala rodbina daleko, inače ne znam šta bih.
A fora je što mu je taj brat baš strava, obožavam ga; ali i on drhturi pred ženicom, kud ona okom - on tu skokom. Sve na fazon kako je bolešljiva
Što kaže Betty, umire od 37,2
Uglavnom je ta snajka takav folirant i manipulator, a ovi je obožavaju. Prosto se iznerviram kako su glupavi tako.