Rođačka dangubljenja

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo mi je simpaticno kako se Bety "priprema" za brak.:)

Jedan kompletan projekat. Trenutno skuplja informacije, analizira,... Super.

Moj slucaj je jednostavan. Moj muz manje poznaje svoju familiju od mene.:shock:
Verovatno bi on bolje odgovorio na ovu temu. Ja sve to dozivljavam kao neki obavezan program, kad naidje, ali posto njega ta druzenja uopste ne intersuju maltene ih ni nema.

Hvala Petka, jel da da je super :P
ma meni brak neće ništa promeniti sem prezimena, sve će ostati isto...pa dobro, biće nekog šopinga i zezanja tih dana i to je to. Putovanje u tople krajeve kad se stušti magluština u Bgd :D
heh....a dobiću valjda i aparat za espresso od nekoga :D

Pa, sad :? , nisam sigurna da se samo o prezimenu radi.

Ne zanam kako da to opisem, i nista se ne promeni, a i sve se promeni. Ti jesi ti bez obzira na prezime, ali onda odjednom pocinjes da postojis i u nekom segmentu zivota kao mi.
Mada su definitivno prave promene prisutne tek kad dodju deca. Ali ... sad uzivaj u tim lepim stvarima. I obavezno neko super putovanje.

E da sto se tice rodjaka, njegova sestra je cesto kod nas. E tad poludim, ok je da dodje, popricamo se, ali on onda u tvom stilu zapali (uvek ima neke neodlozne stvari da uradi na kompu, jednom sam ga uhvatila da spava:evil: ), a ja ko lujka ostanem da njegovoj sestri pravim drustvo.:shock:
E onda se osecam ko magarac, i vise necu, majke mi. Al sta ces kad su me lepo vaspitali da od gosta trpim sve.

pa jel bar ok lik ta sestra?
ma ne bih ja begala od svojih sestara, nikada! :D
Što se braka tiče, mi već jesmo MI, odavno, pa čini mi se da je to to.
nego treba definisati NAŠE rođake (ja sam za to da moji ostanu moji a njegovi njegovi, isto i s prijateljima tako).

Betty:
pa jel bar ok lik ta sestra?
ma ne bih ja begala od svojih sestara, nikada! :D
Što se braka tiče, mi već jesmo MI, odavno, pa čini mi se da je to to.
nego treba definisati NAŠE rođake (ja sam za to da moji ostanu moji a njegovi njegovi, isto i s prijateljima tako).

Pa nadjemo neke zajednicke teme, ali smo iz dva sveta.
Zato on i zapali posle nekog vremena, a ja guska ostanem na brisanom prostoru.
Ustvari ona obicno dodje sa decom, pa ja zbog deteta da se igra sa bratom i sestrom.
Mi smo dugo bili zajedno, tako da su nam i prijatelji izmesani, sto me je par puta iznerviralo kada sam u minus fazi i kad bi da se vidim samo ja sa nekom mojom drugaricom, a ona onako lepo pozove i njega. E onda sam na nju :evil:
Onda ide pitanje, pa cija si ti drugarica, idemo same.
A rodjaci su moji moji, a njegovi niciji. Zato mu se mama stalno ljuti, ali meni stvarno ne pada napamet da ga opominjem da zove brata od ujaka kad njega to ne interesuje.
Pa nisam mu ja mama8-)

Stanica. Prasluz od služnjače. Heksagonalni presek. Izgled plodnika. A - srž, B - drvo, C - lika, D - kora. 3 i 4, Bacterium aceti. Spirochaeta Obermeieri, 1800 puta uvećano. Prednji deo totalno odrezan. Spajanje na enggleski način. Silenka klimava. Peludna zrna. Dijatomacee.
Sitne životinjice nalaziće se u zemlji glačalici. Razvoj bukovog lista.
Yucca gloriosa. Prorez kroz gornje disajne organe.
Izgled ruke. Figura 6, 7 i 8. Kristal sumporca. Prirodna veličina Škrofule. Gore levo, rod i cvet, dole desno presečen, uvećan, Gošeov sud za rastapanje voska i Blumentalova prskalica u radu.
Hod čoveka na jedoj nozi s pomoću druge! Rad oka. Pristupanje. U tihom razgovoru.Oponašanje malenog miša i velikog medveda. Kako kročiti u njen dom?
Potez rukom. Kod rukoljuba. Upoznavanje. Kod govora starijemu. Naklon. Znak za saučešće.
Raspoznavanje. Položaj šake...."

Uh, Betty kao za mene da otvaraš ove teme
icon_lol.gif

Moram sad da vam se iskukam, il' ću poludeti
icon_rolleyes.gif
Svekrva mi je kao OK; u stvari već ima jednu snajku (od starijeg brata) i oni su u početku živeli u kući zajedno, dok nisu kupili stan - i kao bila je diiivnaaaa svekrva, pa k'o velim biće i prema meni. Kad se ispostavi na kraju da je ta snajka (mislim, ne mogu da verujem, kao u istoj smo situaciji
icon_eek.gif
) takva šlihtara da to nije normalno. Po ceo dan je sedela i kafenisala s njom i gledala španske serije i lizala joj guzicu
icon_rolleyes.gif
Još povrh toga, snajka je lekar, a hipohondar
icon_eek.gif
Znači, da ne poveruješ. Non-stop je nešto boli, ima tahikardiju (sa 30. god), stalno neke nesvestice, gušenja i još mali milion tzv. bolesti koje naziva stručnim izrazima koji niko od nas ne razume. Neverovatno kako je u stanju stalno, ali stalno da se prenemaže; svekrva izludi od brige
icon_rolleyes.gif
, kuva joj supice, sprema sve što ona voli da jede pa joj i nosi... I sve tako. E, sad - ne bi to meni sve toliko smetalo da se sad odjednom i od mene ne očekuje da budem takva. Mis'im da presedim celo popodne s njom ispred TV -a. Poludela
icon_rolleyes.gif
A onda ova dođe pa podyebava, još 'ladno predamnom: Eeeee, nema vama vaše snajkice da vam pravi društvo
icon_rolleyes.gif
I tako joj se šlihta - kao da sam birala svekrvu, ne bih bolju izabrala, onda kao meni priča pred njom - videćeš, meni je svekrva bila bolja nego majka
icon_eek.gif
icon_mad.gif
A laže, keva joj baš super.
Vrhunac je bio kad sam pre neki dan došla i rekla kako sam našla venčanicu, baš sam bila oduševljena, a svekrva 'ladno - što nisi vodila snajku da je vidi; ona baš ima ukusa.
icon_eek.gif
E tu sam pukla i svašta rekla
icon_mad.gif

Sva sreća što je sva ostala rodbina daleko, inače ne znam šta bih.
A fora je što mu je taj brat baš strava, obožavam ga; ali i on drhturi pred ženicom, kud ona okom - on tu skokom. Sve na fazon kako je bolešljiva
icon_rolleyes.gif
Što kaže Betty, umire od 37,2
icon_lol.gif
Uglavnom je ta snajka takav folirant i manipulator, a ovi je obožavaju. Prosto se iznerviram kako su glupavi tako.

heh....sve su one KAO divne :wink:
I, najbolje su kad se ne viđate i živite odvojeno (onda su "diiiiiiiiiiivne", indeed :P ne zato što jesu lili nisu ok, već zato što je NORMALNO da par želi da bude sam)
a snajka joj je frik :P (ne ti, naravno)
jbt, kakav šliht :shock:
ja sam folirant, al nikad se ne pokupim da izguram prevaru do kraja (zaboravim, ponese me nešto, pa odlutam)...zaključak rodbine je: snajka ima pundravce , ne drži je mesto :P

mackice to je cesto tako, kad vec postoji jedna snajka u porodici, nekako te uvek uporedjuju, tebe to nervira, to se primeti pa tako u krug. prednost je kad si prva snajka u kuci. a ako je prva takva slihtara, jos je teze da se izboris za svoje mesto pod suncem. nemoj da se nerviras, samo polako, sigurno da se vole kad ne zive vise zajedno. :)
ne verujem da je bilo bas tako idilicno ranije. u sustini kad te iznerviraju bolje da izadjes i ostavis ih same nego da eksplodiras pred njima. i sta te briga ako su se njih dve nasle da pricaju o penzijama, bolestima i spanskim serijama, nek se druze. treba imati debele nerve da se pregrmi taj prvi period ali i to prodje.

ja ne moram da se prenemažem više: navukla sam ih na supe i čorbe posle nekoliko meseci, čak je i z adoručak jedu - prave mi društo i ne veruju da jedu supu za doručak :P
Bilo je problema dok nije svekrva provalila da, kad sam ja tu, mora da se pravi svadbarska količina supe :lol: (ili se durim)
Sad pravi od 2,5 do 3 litre, i snajkec zadovoljan :P (sama smažem litar, a ostatak oko ponoći)

Moj moto je - zivi i pusti druge da zive, ili... ne diram te, ne diraj me!
Dogod imamo zajednicki jezik, dobro je svima ( gde deca nisu besna, kuca nije tesna ), ali kad dodje do neslaganja u stavovima - kud koji mili moji. Najbolje je distanciranje, ako nema obostranog prihvatanja. I tako je opet dobro svima.

Back