ROĐACI...

Ja sam uvek na svu srecu imala neku retku osobinu da uvek u komunikaciji sa ljudima uglavnom obracam paznju na nameru a nikako na ono sto je iz te namere proizislo, tako da kad mi neko kaze bilo sta sto me i na trenutak povredi ja odmah prastam ako znam da je to bilo iz dobre namere ali nespretno receno. Mnogo ljudi to ne moze ili nece i onda zaista bude tesko podneti sva zapitkivanja, kritike pa i pohvale.
A opet, ako je neko i ljubazan i zanimljiv i lepo govori a namere mu nisu bas najiskrenije ( obicno traze posle te predstave da im budemo ziranti ili nesto slicne prirode :) ) nece me oduseviti ali nece me ni odbiti sasvim, jer i pored nedostatka iskrenog prijateljstva barem su ulozili trud da se svide i to je nesto sto necu sasvim podceniti.

e svaka ti cast!

e svaka ti cast!

:rumenko::rumenko::rumenko:
Nezasluzeno si me pohvalila i jos i bodove dodelila! :( Ja sam tako tolerantna samo u komunikaciji sa ljudima ali u odnosima ( brak, odnos roditelj-dete, prijateljski odnos i sl.) sam pravi gnjavez i svaka greska pa i ona najmanja me natera odmah da pomislim da me ne vole, pa se durim, cutim, nekad placem...Ma ni za suseda me nije lako imati a ne za majku, kcerku, prijateljicu. ;)

..bash sam htela isto da kazem.. :D
..katarina, imash li ti nekih budistichkih predaka? :heart:

Nija ta osobina dosla iz smirenja vec iz nedostatka emocija i prilicne ravnodusnosti. Do koga mi nije mnogo stalo hladnije sagledam njegove reci i shvatim namere. Kad se radi o ljudima koje volim tu je drugacije. Mada se trudim desi se da odreagujem pre nego razmislim i pokusam da razumem sta su u stvari uopste hteli da kazu.

Nija ta osobina dosla iz smirenja vec iz nedostatka emocija i prilicne ravnodusnosti. Do koga mi nije mnogo stalo hladnije sagledam njegove reci i shvatim namere. Kad se radi o ljudima koje volim tu je drugacije. Mada se trudim desi se da odreagujem pre nego razmislim i pokusam da razumem sta su u stvari uopste hteli da kazu.

i sta je tu pogresno , pa nije pohvalno!
tako i treba da bude! samo retkima uspeva. ko ti je blizak ima pravo da zna tvoje emocije da trpi tvoje ispade. a ko nije, moze da postane ako ti tako odlucis. i to sto radis je skroz ok! i svaka ti cast!
:klap:

Back