RODITELJSKI

• Začetnik teme Začetnik teme Fibi3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ma nije ;) nas 5-6 mu nije dalo knjizice xD Nije mi se islo ove zadnje nedelje u skolu, ono iso malo po kaficima, i niko mi nije rekao za knjizicu. Nmg ja na to da mislim :D Sad neka pise ocene na papir. :lol:
Ja kuci kazem "Opusteno. To je polugodiste samo"
U drugom sam sigurno odlican :) Nzm sta se ljudi cimaju :D Ja cu da ucim i da se mucim malo vise, ali sam zato prvo plugodiste radio sta sam hteo :lol:

:think:...ne znam, ne znam,.....
šta ću s vama,....:hahaha:

Ma opusteno samo. Kao kod zubara :lol:

Ma nije ;) nas 5-6 mu nije dalo knjizice xD Nije mi se islo ove zadnje nedelje u skolu, ono iso malo po kaficima, i niko mi nije rekao za knjizicu. Nmg ja na to da mislim :D Sad neka pise ocene na papir. :lol:
Ja kuci kazem "Opusteno. To je polugodiste samo"
U drugom sam sigurno odlican :) Nzm sta se ljudi cimaju :D Ja cu da ucim i da se mucim malo vise, ali sam zato prvo plugodiste radio sta sam hteo :lol:

Ma opusteno samo. Kao kod zubara :lol:

....jeste jeste,...pričo bi ti drugačije,....da tebe čeka što mene,....aha,...z:cry:z:poz:

Ja obicno imam dobre ocene iz onoga st ome kao zanima a ovo osalo sve neke dvojke trojke pa na kraju popravim sve i izvucem se iz govana,ali bilo je zajebanih situacija od 13 predmeta 16 keceva z:p
Ali nikad me nisu tukli za ocene nisu ni za nist adrugo al zato mi seru non stop :D

Ja obicno imam dobre ocene iz onoga st ome kao zanima a ovo osalo sve neke dvojke trojke pa na kraju popravim sve i izvucem se iz govana,ali bilo je zajebanih situacija od 13 predmeta 16 keceva z:p
Ali nikad me nisu tukli za ocene nisu ni za nist adrugo al zato mi seru non stop :D

BOlje brate da uzmu lopatu i da me biju ili bace kroz prozor nego da mi seru :D znaci kada krenu uniste me, puknem bukvalno od sranja i tih popovanja :lol:

Kad bi te tukli onda bi ovde pisao , ja keva i ćale me tuku.z:hm:
Ko će vama ugoditi.:manikir:
Zato roditelji i gundjaju baš da bi izbegli batine, tako da budite srećni što su takvi.:cistinaocare:

meni samo mogu i da gundjaju ;) ne verujem da ce fizicki da se obracunavaju, ali bi vise voleo da nabave neku lopatu pa kada im dodje da seru da me zveknu jednom sa njom i ono lepo meni, lepo njima :lol:

Poslednja izmena:

Back