Јуче су ме исто водили овде, порција главног јела за 1 особу је 1200 дин, без пића, салате, дезерта, лако израчунати да цех по једном не може мање од 1.700дин.
Изеш кафане, нећемо да скенирамо цену превоза, па онда, инфостан, струју, режије, пола се унутр. качи на бандару и краде, па онда и разрезе и намете за фирму у Бг или у унутрашњости, па није пола Бг регистровано по селима за џабе

) Краљевачки сир не може никако да буде скупљи у КВ, пијаца у унутрашњости је скупља, односно иста као у Бг јер овде може и да се "цуња" и тражи јефтиније, и иста је САМО цена воћа и поврћа у унутр. што је и разумљиво.
Кило на пример печенице колико је, најефтинија водена у продавници је 850 дин, али можете да нађете у унутрашњости суво месо за те паре, видео лично у ГМ, оно што би и јесте печеница, а што се у Бг третира као пршут.
И то је разлика у трошковима живота, што је сасвим нормално било где на свету, ништа необично, али се само код нас кука.
Отворио странац фабрику каблова, хтео да запосли људе, плата 350€. И неће нико, мааааала платааата, а посао за неквалификоване људе, седе у чистом и да раде склапање. Па што би, имају 5 прасета у обору, 3000 литра ракије да се гађају, ал ове године нема ништа од кајсије, брескве, све иструлело
И тако то,
мислим, ако су ови што су говорили да супер живе са 40 к у Куршумлији лагали мене, онда и ја ланчано тако вама преносим.