Roditelji...

Electra:

da umresh od dosade :lol:
a da znas, ako budesh imala muza na kojeg ces p.i.z.d.e.t.i jer uvek promashuje wc-sholju i koji ne ume da skloni makar svoj tanjir u sudoperu ...... i slicno, e tad ces umirati od zaninmljivosti :lol:

Pa dobro, necemo bas u tolike krajnosti... Ali, ja se necu udati za decka kog imam sa 15 godiina??? A kad budem krenula u potragu za muzem, OK, vodicu racuna o tome... Hm, kako da znam da li promasuje wc? Da idemo zajedno u toalet ili...? :D :D :D[/quote]

kako da znas kako promasuje wc sholju? ......
pa kad je daska mokra :P
naravno, mushkima to ne smeta jer oni ne sedaju tako chesto na nju :wink:

Danas sam napravila gresku i rekla mami da imam decka,medjutim sada mi je zabranjeno da izlazim napolje u bilo kom smislu :( :cry: :( :cry: ,samo da idem u skolu.Ne daju mi da budem ni sa jednim deckom,i misle da je sve isto kao pre sto godina kada su oni ziveli,I STA SADA DA RADIM???Kad im kazem ne valja,kad im ne kazem ne valja,sta oni uopste zele od nas??? :cry:

Keeper:
Electra:

da umresh od dosade :lol:
a da znas, ako budesh imala muza na kojeg ces p.i.z.d.e.t.i jer uvek promashuje wc-sholju i koji ne ume da skloni makar svoj tanjir u sudoperu ...... i slicno, e tad ces umirati od zaninmljivosti :lol:

Pa dobro, necemo bas u tolike krajnosti... Ali, ja se necu udati za decka kog imam sa 15 godiina??? A kad budem krenula u potragu za muzem, OK, vodicu racuna o tome... Hm, kako da znam da li promasuje wc? Da idemo zajedno u toalet ili...? :D :D :D

kako da znas kako promasuje wc sholju? ......
pa kad je daska mokra :P
naravno, mushkima to ne smeta jer oni ne sedaju tako chesto na nju :wink:[/quote]

Ti nisi sav svoj :wink:

da,sa mamom cesto pricam o simpatijama,a i ko ce da ti da najbolji savet, ako ne mama? pa zar ne?
jedino me nervira kada me stalno zeza. a cesto i njene prijateljice znaju ko mi se svidja!

Tuzna devojka:
Danas sam napravila gresku i rekla mami da imam decka,medjutim sada mi je zabranjeno da izlazim napolje u bilo kom smislu :( :cry: :( :cry: ,samo da idem u skolu.Ne daju mi da budem ni sa jednim deckom,i misle da je sve isto kao pre sto godina kada su oni ziveli,I STA SADA DA RADIM???Kad im kazem ne valja,kad im ne kazem ne valja,sta oni uopste zele od nas??? :cry:

mene zanima gde sam nasao ovu temu ... i sta je bilo sa ovom devojkom ... da li je izasla iz kuce ... :confused:

U principu,ja imam odlican odnos sa roditeljima.Nije mi frka da ih pitam nesto ako me zanima i njima da odgovaraju. Znaju kada imam decka,ali im odmah kazem ono najosnovnije o njemu(god,kakav je ucenik i da li ima neki hobi)A posto je moj grad mali,oni posle nedelju dana saznaju sta je on radio za vikend u diskoteci i kazu mi i cekaju moj komentar,ja samo iskuliram.
A nekada bas znaju da me iznerviraju,samo mi kazu da sednem i onda pocinju monolozi.... I znaju da budu mnooooooooooogo cudni...

У првих 18-19 година мог живота и 12-13 година школе, однос са родитељима ми је био мање више ок... у принципу сам увек све могао, али сам морао све да издекламујем до детаља пре него што ме пусте... с ким идем, где идем, кад се враћам, зашто идемо баш тад и баш ту... Око школе нису много поповали... углавном се сводило на то да им издекламујем с времена на време шта има у школи и то је то...
Казне никада нисам добијао, сем у случајевима када сам лагао, или нисам хтео ћалету да помогнем нешто око куће па онда кад он мени треба нешто да помогне е онда није ни он могао мени јер ја нисам могао њему :roll::roll::roll: и то је ако мене питате било изузетно ниско...

Након овог периода, отприлике могу буквално све што ми падне на памет. Значи сутра да кажем ''селим се'', ''путујем ту и ту'', ''женим се'' рећи ће само ''јеси ли сигуран да то желиш'' или опет с ким идем и кад се враћам... Оно што се драстично променило у односу на претходни период је то да ми са све више и више пребацују нешто око факса... или директно кажу да треба више да учим, или кажу ''мани се лндрања ухвати се књиге'' и то ме поприлично излуђује, зато што се осећам као да сам своја сестра од 10год и идем у 4 разред основне и да ми треба говорити шта да радим у школи :roll:
Уназад пар месеци се добро качимо око тога и на крају се увек сведе на то да они немају конкретан разлог зашто то раде... једном кажу да немају кинту да ми плаћају школовање па да се као брину да не спаднем са буџета, а онда већ следећи пут кажу како није проблем у парама да је то уствари најмањи проблем већ да се брину за мене као особу :?:?:?

Не разумем шта уствари хоће од мене и не трудим се много... ја фурам по своме, а то шта ће они рећи то ме баш брига... оно што су до сад рекли - рекли су... немају они мени више шта да говоре... једино се тако с времена на време ухватим с њима у расправу око тога, али се не узбуђујем ни 2%...

od kad znam za sebe ja sam pod kaznama nekimi uvjek u svadji oko izlazaka....

mada kao sto se da primijetiti te kazne ne uticu na mene....
pusim,pijem,drogiram se,nisam nista bolji djak,redovno perem ves... i takoN...

Back