Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.336
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sport u Srbiji nema nikakve veze sa sportom, vec ima veze sa ambicijama iskompleksiranih roditelja. Kao uostalom i bilo sta drugo sto ima veze sa decom.
Misliš da u srbiji ljudi decu prave zbog ambicija ili tako leče komplekse? da to mnije malo pomeren pogled na život?
Inače, ovi ćelavci i nisu neki reprezentativni primer roditelja, oni uglavnom ne izgledaju tako i ne ponašaju se tako.
bolje da decu usmere na folklor,balet ili neke aktivnosti koje razvijaju neke lepe osobine
sport razvija takmicarski fanatizam gde se na suparnika gleda kao na neprijatelja koga treba nadvladati po svaku cenu
ignorisite ovog cirkuzanta sto se javio ovde prvi,on svaku mogucu temu vezuje za Srbiju i to da je u Srbiji samo tako
A to je u Srbiju upravo preneseno sa zapada
Ne samo u Srbiji, vec svuda u svetu, to je glavni razlog pravljenja dece. Naravno, ne kod svih, ali kod vecine. I to jeste pomeren pogled na zivot, deca ne treba da se prave zbog tako iskompleksiranih i bolesno egocentricnih motiva.
Kami, mislim da je krajnje vreme da posetiš doktora, ali zaista ovo mislim.![]()
Mozda, ionako me grlo boli ovih dana![]()
crnogorska stoka u beogradu
I domaće p.čke nula u tuči ali kada je ćelavi odmakao ''šta je dođi p.čko ćelava dođi vamo majku ti brđansku''![]()
Da si gledao snimak video bi da su 2 celavca i lik sa kapuljacom tukla jednog klinca, a kad je znas-ti-ko-sam-ja celavi dobio po ustima sklonio se gore i pretio klincu da ce da mu plodi caleta, pocetak snimka: celavci prelaze 10 metara i dolaze do klinca lik ga sklanja od sebe a celavac ga udara po ruci, ocigledno je da su trazili batine...
I domaće p.čke nula u tuči ali kada je ćelavi odmakao ''šta je dođi p.čko ćelava dođi vamo majku ti brđansku''![]()
Mislis kada je celavi pobegao.
Ja mu pricam ali ne vredi
Звезда задње две утакмице наместила.. наватали се лове у кладионицама да исплива клуб из проблема..Sport u Srbiji nema nikakve veze sa sportom, vec ima veze sa ambicijama iskompleksiranih roditelja. Kao uostalom i bilo sta drugo sto ima veze sa decom.
Звезда задње две утакмице наместила.. наватали се лове у кладионицама да исплива клуб из проблема..
Oklen je onaj buzdovan?
"Šta 'oćeš bre ti magarče?"
Ko će mu znati, može biti iz Beograda, može biti iz...