Roditelji sa parama....

Najretardiranije je to što Balkanci vole sirotinju.Ako bogat čovek npr.pije-on je pijandura,bagra,ološ i tako dalje...Dok siromašan može da se oleši u kafani,tuče ženu i valja neku robu na crno-taj je dobar,pravi domaćin.:roll:J**ala vas ta glupa predrasuda da su bogataši loši ljudi!:rtfm:

a ti si vjerovatno neki bogatas pa ti ono iz iskustva:think:ima tu istine ali nije bas tako....:think:to bi trebalo da znaci da su ovi mafijasi tatini i mamini sinovi dobri,jadni neduzni nista oni nisu ucinjeli,same su im pare pale s neba...

Najretardiranije je to što Balkanci vole sirotinju.Ako bogat čovek npr.pije-on je pijandura,bagra,ološ i tako dalje...Dok siromašan može da se oleši u kafani,tuče ženu i valja neku robu na crno-taj je dobar,pravi domaćin.:roll:J**ala vas ta glupa predrasuda da su bogataši loši ljudi!:rtfm:

baš vala
i što kažeš pojam tatinog sina i pojam bogataša su za 10 nivoa različiti

Swe smo cheshce zhrtwe neprawednih dogadjaja kao shto su upis dobre shkole i bez dowoljno bodowa,prelazak u prwi tim i prwu postawu bez ikakwe zasluge.....ali roditelji su tu da plate.....Shta mislite o tome? Da li biste dopustili da was roditelji nowcem prowlache kroz zhiwot....?:thumbdown::thumbdown:

Ja ,iskreno,ne bih......Swesna sam da bih jednog dana sigurno osetila posledice na swojoj kozhi....jednom bih ostala bez podrshke nowca ,sigurno,jednom nowac nece uspeti da reshi stwar.....

Ne,sve shto radim,volim da radim fer! ;)

uu na mene se najmanji dinar prosipa. imam uvrnut poremežaj za štednju.
meni nikad ništa ne treba. i zao mi je da bacam pare na hranu. telefon mi nema masku, samo puknuti ekran, bateriju i privezak sto visi.
kad idem u grad, u levi džep sto dinara, u desni džep razjebani telefon.

Swe smo cheshce zhrtwe neprawednih dogadjaja kao shto su upis dobre shkole i bez dowoljno bodowa,prelazak u prwi tim i prwu postawu bez ikakwe zasluge.....ali roditelji su tu da plate.....Shta mislite o tome? Da li biste dopustili da was roditelji nowcem prowlache kroz zhiwot....?:thumbdown::thumbdown:
.

da. kad mogu svi, što da se ja mučim?

i kako to direktno na mene utiče pa sam žrtva nepravednog događaja?
pa valjda je ta osoba žrtva tužnog događaja jer će sutradan da se
desi da radi to za šta je završila školu, a pokaže se uvek da li je neko sposoban i koliko...

Back