Roditelji namerno ostavili sina samog na dve nedjelje

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Verzija filma “Sam u kući” se dogodila se u stvarnosti! Roditelji iz Arizone uhapšeni su jer su ostavili svog 11-godišnjeg sina da se sam brine dve nedelje dok su putovali van države…

sam-kod-kuce.jpg

Tako da su sad pod optužbom za zanemarivanje dece!

Melisa i Bobi Džo Grin uhapšeni su prošle nedelje, nakon što su službenici koji su obavljali socijalnu pomoć u njihovoj kući u Elfirdi pronašli njihovog sina bez ikakvog nadzora odrasle osobe.

Jedanaestogodišnji dečak rekao je policajcima da mu je “dostupna zamrznuta hrana“ i da nije išao u školu najmanje dve prethodne nedelje piše britanski Daily Mail

Izvor https://zanimljivostidana.com/zanimljivosti

Kako se navodi u saopštenju iz kancelarije šerifa okruga Kočiz, navodni slučaj zanemarivanja otkriven je 12. decembra, kada je zabrinuti poznanik koji je želeo da ostane anoniman pozvao nadležne, rekavši da je jedanaestogodišnji sin verovatno bio sam u porodičnom domu u blizini Koral Lejna u Elfridu – malom gradu od nekoliko stotina ljudi koji se nalazi više od 100 milja istočno od Tusona.

Istraga je utvrdila da je Melisa Grin, 34, dečakova majka, napustila dom da bi napustila državu pre Dana zahvalnosti krajem novembra, a krajem novembra, a takođe otac Bobi Džo Grin, 40, je otišao ubrzo posle tog praznika,kažu policajci
zanimljivosti/roditelji-namerno-ostavili-sina-samog-na-dve-nedjelje.html

Verzija filma “Sam u kući” se dogodila se u stvarnosti! Roditelji iz Arizone uhapšeni su jer su ostavili svog 11-godišnjeg sina da se sam brine dve nedelje dok su putovali van države…

sam-kod-kuce.jpg

Tako da su sad pod optužbom za zanemarivanje dece!

Melisa i Bobi Džo Grin uhapšeni su prošle nedelje, nakon što su službenici koji su obavljali socijalnu pomoć u njihovoj kući u Elfirdi pronašli njihovog sina bez ikakvog nadzora odrasle osobe.

Jedanaestogodišnji dečak rekao je policajcima da mu je “dostupna zamrznuta hrana“ i da nije išao u školu najmanje dve prethodne nedelje piše britanski Daily Mail

Izvor https://zanimljivostidana.com/zanimljivosti
to nije normalno!

“Dete je ostalo samo sve vreme dok nije uspostavljen kontakt sa zamenicima šerifa“, navodi se u saopštenju.

Jedanaestogodišnji dečak je predat Službi za zaštitu dece nakon što zamenici nisu mogli da dođu do njegovih roditelja. Roditelji dečaka su se konačno vratili kući 28. decembra i sutradan su uhapšeni po tri tačke optužnice za zanemarivanje dece.

Melisa i Bobi Džo Grin osuđeni su u zatvor okruga Kočiz uz kauciju od 100.000 dolara svaki.

Home Alone (1990) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

ne razumem da nisu našli nekoga da ga barem obilazi!?!?
Imali su nešto hitnije i preče od sopstvenog deteta...
Ma, zapostavljanje dece je mnogo rasprostranjenija pojava od ovoga što saznajemo, ali mi je ipak drago da se ovaj put nije završilo tragično po dete.
Imamo mi i ovde toga, ali se grebe po površini tek kad neko postane dijabolik ili i bukvalno strada.

Imali su nešto hitnije i preče od sopstvenog deteta...
Ma, zapostavljanje dece je mnogo rasprostranjenija pojava od ovoga što saznajemo, ali mi je ipak drago da se ovaj put nije završilo tragično po dete.
Imamo mi i ovde toga, ali se grebe po površini tek kad neko postane dijabolik ili i bukvalno strada.
da, ali dve nedelje!?! Čuo sam da ostave na dan dva ...

da, ali dve nedelje!?! Čuo sam da ostave na dan dva ...
A da izračunamo koliko mesečno vremena dete rida majci koja sedi u kafiću, ćaska sa drugaricama i na plakanje reaguje odsečnim drmusanjem kolica ma da i ne trepne. Kao, izašla je da joj bude lepo, a kmezavac neka kmezi, ponaša se kao da i ne postoji?
Koliko vremena pojedinci bleje u telefone umesto u rođeno dete i mrmljaju mhm/ok/jeste/dobro na njihovu očitu želju za interakcijom?
Ne snalazi se svako na isti način u ulozi roditelja, a ne može sve ni da se prijavi službama.
Sinoć sam uz film Capernaum isplakala reku suza jer sam se setila neke dece iz sopstvenog okruženja koja nemaju zdravo okruženje za odrastanje, ali to nikog ne zanima.
Prosto ih je takva sudbina zapala, i samim tim što preživljavaju imaju neku šansu da postanu nešto i makar bilo šta u životu.

Back