Roditelji me tuku treba mi pomoc.

• Začetnik teme Začetnik teme ----------
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ti mogu samo pomoci tako sto cu ti dati savjet nista licno al mi je zbog toga zao
OVAKO
KAO PRVO TVOJIM RODITELJIMA NESTO NIJE DOBRO KAD TAKO KAZU KAD DOBIJES LOSU OCJENU
TI
OBJASNI IM DA TI NEMOZES ZTALNO DA DOBIJAS 5 PONEKAD TI SE DESI DA POPUSTIS TO NIJE STRASNO
ONI
AKOKAZU MORAS DA DONOSIS PETICE
TI
AKO NE USPIJES DA IM OBJASNIS NA OVAJ NACIN POTRAZI POMOC OD NEKOG STARIJEG IZ PORODICE DA IM ON OBJASNI. :)

----------:
Hvala vam puno sto ste mi pomogli.Izgleda da mi se zivot okrenuo na bolje.Danas sam se svadjala tj.jutros i rekla im za to tj.prebacivala sto me tuku i komsinica je cula i prijavila ih. Ona mi je rekla kako vec duze vreme sumnja ali je sad kao kraj.Sad sam kod nje.Ceo dan mi je bilo socijalno u kuci i bilo je ocaj zivi.Ali sam hvala Bogu nasla vremena da vam se zahvlalim.Hvala puno.
Pa,nadajmo se da ce biti dobro. NEgo kako si se to svadjala sa njima?Mislim,na koji nacin,dreka,tuca...?

----------:
Hvala vam puno sto ste mi pomogli.Izgleda da mi se zivot okrenuo na bolje.Danas sam se svadjala tj.jutros i rekla im za to tj.prebacivala sto me tuku i komsinica je cula i prijavila ih. Ona mi je rekla kako vec duze vreme sumnja ali je sad kao kraj.Sad sam kod nje.Ceo dan mi je bilo socijalno u kuci i bilo je ocaj zivi.Ali sam hvala Bogu nasla vremena da vam se zahvlalim.Hvala puno.

Drago mi je da se bolje osecas... I, sta ces sada?
Sve najbolje... :))

Pa ja ne bih da ti pogorshavam svojim komentarima o takvim roditeljima vec cu odmah preci na srvar-tvoji roditelji ochigledno imaju neki problem pa to rade zbog toga! Te stvari treba prijaviti,ali znam koliko ti je teshko jer ipak su oni tvoji roditelji-medjutim mozda si ti izgubila bilo kakav osecaj postenja prema njima i onda ce ti to pomoci da se suochish sa tim da njih treba prijaviti dali upravi skole ili za zlostavljanje maloletne dece ili ces traziti pomoc od nekog bliskog srodnika to ti vidi.
Mada znam drugaricu kojoj su se roditelji razveli i koju je otac tukao,pa se ona na intiman nachin otvorila njemu i sada njih dvoje zive u najvecem miru i slozi! Shta je uradila? Pa pre svega ona je vrlo ambiciozna i hrabra tako kada je on krenuo da je udari ona mu je zaustavila ruku i rekla da ce zvati policiju ako je josh jednom bude udario. Posle toga on se naravno smirio i njih dvoje su uljudno razgovarali. Valjda ce ti ovo pomoci! Puno pozdrava! :wink:

Do sada sam vidjala mnoge probleme ali ovaj mi je jedino tuzan i ozbiljan! :cry: Pa......reci im da se ne istresaju na tebi bezi ne znam ali imam jednu molbu pokazi im ovu moju poruku!MAMA I TAT SU TI BILMEZI!!!samo im to poakzim i znace koliko je sati!MORONCINE KRETENCINE!Izvini molim te ali ja se uzivim u tvoju ulogu i bas mi te je zao!!!!

----------:

Imam veliki problem.ROditelji me uvek kad dobijem manju ocenu od petice tuku.I to se dogovore i kazu nesto u stilu "AJDE ZAJEDNO DA JE TUCEMO" i pocnu da me udaraju iz sve snage.Ne smem nikom da kazem,plasim se da moji ne saznaju i ne zelim da dobijem batine.A najveci problem je sto vise ne dobijam petice zbog stresa i straha!Pomozite mi!!!!!!!!!!!
Ako ti znaci nesto mozemo da se dopisujemo.Evo ti moj e-mail ojdanic@ptt.yu
p.s.Hocu da pomognem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back