Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
ово запамти па изговори за десетак година када и сам постанеш родитељroditelji su cesto gluplji od jednog tinejdzera i manje razumeju svet u kome se nalzaze. Kazem cesto ne uvek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ово запамти па изговори за десетак година када и сам постанеш родитељroditelji su cesto gluplji od jednog tinejdzera i manje razumeju svet u kome se nalzaze. Kazem cesto ne uvek
da znas da hocu, savetujem svakome da razmisli malo o tim recimaово запамти па изговори за десетак година када и сам постанеш родитељ
roditelji su cesto gluplji od jednog tinejdzera i manje razumeju svet u kome se nalzaze. Kazem cesto ne uvek
Иначе ти исти родитељи никад нису ни били тинејџери нити су прошли, Боже сачувај, кроз тај период.
Vreme je danas ubrzano, a prostor se smanjuje. Danas najtrazenija zanimanja npr, nisu ni postojala pre 10 godina. pa ti vidi.
Ne postoji "taj period", to po mom misljenju izmisljen pojam, koji je samo produkt nasilja sistema u kome zivimo, pa deca lose reaguju na nasilje "tim periodom"
Нема то никакве везе... Родитељи се само брину за своје дете што је најнормалније и што не мора да значи да он мора да их послуша. Довољно је да их саслуша и размотри њихов савет, на крају крајева, сам ће одлучити...
podrzavam. al se to obicno pretvori u abominaciju toga, gde roditelj nesiguran i slab, cesto na silu tera svoje dete da prozivlava njegove nesigurnosti pa se sve to lose zavrsi.
Иначе ти исти родитељи никад нису ни били тинејџери нити су прошли, Боже сачувај, кроз тај период.
Idem u srednju skolu i posle nje planiram da se prijavim za profesionalnu vojsku,
pricao sam sa roditeljima o tome i nikako nece da prihvate to kao opasno je suvise
ja stvarno ne razumem uvek kad pokrenem tu temu vicu na mene sta je lose u tome sluziti svojoj zemlji ??
Sta da im kazem ??