Roditelji me ogranicavaju

Georgi ali ti si verovatno isao samo godinu dana na redovnu obuku, a on hoce da bude profesionalac, i to posle srednje skole. Pa normalno da se roditelji plase, pogotovo sad kad to ratovanje moze da bude u sluzbi ko zna kojih interesa a ne za dobrobit zemlje mada roditeljima nista ne moze da nadoknadi ako mu se nesto ne daj boze desi. A mozda je jos gore da on uzrokuje smrt ko zna kojih i koliko ljudi sirom sveta (onih sto ih zovu kolateralna steta) . Mene bi cudilo da bilo koji roditelj daje podrsku za tako nesto.

A sta kao i policajac je opasno zanimanje?nije bas to tako da ce odma kao profesionalni vojnik ici u irak..veruj znam kako je u delti raditi..i bolje je i casnije svaki drugi posao prihvatiti nego biti 1 od robota..a svakom je pojam da se zaposli u takvim firmama na glasu..a dusa se proda za poziciju..ja ne bih..nek svako radi na svoj obraz a svuda treba veza gde gube sebe..ja cu svoju decu vaspitati da budu casni po svaku cenu

Иначе ти исти родитељи никад нису ни били тинејџери нити су прошли, Боже сачувај, кроз тај период.

Vreme je danas ubrzano, a prostor se smanjuje. Danas najtrazenija zanimanja npr, nisu ni postojala pre 10 godina. pa ti vidi.
Ne postoji "taj period", to po mom misljenju izmisljen pojam, koji je samo produkt nasilja sistema u kome zivimo, pa deca lose reaguju na nasilje "tim periodom"

Vreme je danas ubrzano, a prostor se smanjuje. Danas najtrazenija zanimanja npr, nisu ni postojala pre 10 godina. pa ti vidi.
Ne postoji "taj period", to po mom misljenju izmisljen pojam, koji je samo produkt nasilja sistema u kome zivimo, pa deca lose reaguju na nasilje "tim periodom"

Нема то никакве везе... Родитељи се само брину за своје дете што је најнормалније и што не мора да значи да он мора да их послуша. Довољно је да их саслуша и размотри њихов савет, на крају крајева, сам ће одлучити...

Нема то никакве везе... Родитељи се само брину за своје дете што је најнормалније и што не мора да значи да он мора да их послуша. Довољно је да их саслуша и размотри њихов савет, на крају крајева, сам ће одлучити...

podrzavam. al se to obicno pretvori u abominaciju toga, gde roditelj nesiguran i slab, cesto na silu tera svoje dete da prozivlava njegove nesigurnosti pa se sve to lose zavrsi.

podrzavam. al se to obicno pretvori u abominaciju toga, gde roditelj nesiguran i slab, cesto na silu tera svoje dete da prozivlava njegove nesigurnosti pa se sve to lose zavrsi.

Па десе се и такви случајеви није да није, али мислим да ипак нису у већини... И то дете врло лако примети и одбацује таква схватања родитеља.

Иначе ти исти родитељи никад нису ни били тинејџери нити су прошли, Боже сачувај, кроз тај период.

Bravo Prijatelju.
Deca ponekad razmišljaju kao da roditelji nisu
ni postojali pre njih.
I da je najnormalnije da se oni odriču mnogo čega
zarad njih.

Ako Bog da dočekam unuke od ovog mog šabana
22.g student informatike, srećom odličan.
Ustvari, nije srećom.
Mora, jer ako padne ispod 8,5 ispada sa budžeta.

Idem u srednju skolu i posle nje planiram da se prijavim za profesionalnu vojsku,
pricao sam sa roditeljima o tome i nikako nece da prihvate to kao opasno je suvise
ja stvarno ne razumem uvek kad pokrenem tu temu vicu na mene sta je lose u tome sluziti svojoj zemlji ??
Sta da im kazem ??

Razumijem tvoje roditelje, isto tako razumijem i tebe. Čovjek je sretan ako radi ono što voli. Na kraju krajeva, neko mora da bude i profesionalni vojnik i bolje je da to bude onaj ko baš to želi nego neko kome je to nametnuto. Ima roditelja koji žele da im djeca budu vojnici, a djeca ne žele.

Предлажем ти да одеш у Завод за запошљавање ( или како се то сада назива ), да потражиш службу за професионалну оријентацију, да кажеш шта желиш и када те истестирају знаћеш више и о себи и својој жељи, али и твоји родитељи ће пред собом имати стручно мишљење. Знаш, можда си сада само мало пркосан трагајући за собом и неком својом слободом, или већ шта

Back