Roditelji, koliko imate slobodnog vremena?

Da li vam se slobodno vrijeme otvara kako je vaše dijete starije?

Koliko ste stavljali za fokus da dijete naučite da zna da razmišlja i da je sposobno biti samostalno?
Da, u smislu da ne moram da odgovaram na 1000 zašto ;) ali onda kreću druge teme, zaključak , roditelj si zauvek, ja čak i slobodno vreme, koje sada imam, želim da provedem sa svojom odraslom decom...

Da, u smislu da ne moram da odgovram na 1000 zašto ;) ali onda kreću druge teme, zaključak , roditelj si zauvek, ja čak i slobodno vreme, koje sada imam, želim da provedem sa svojom odraslom decom...
Da,da...
Mi bez djece taj dio ne možemo da sasvim pojmimo, posebno jer jasno znam šta volim, u čemu uživam, imam hobije..

Ali vjerujem da ću sa djecom i dalje imati svoje hobije, pa bih zbog njih i sebe, ganjala to koliko mogu.

Da,da...
Mi bez djece taj dio ne možemo da sasvim pojmimo, posebno jer jasno znam šta volim, u čemu uživam, imam hobije..

Ali vjerujem da ću sa djecom i dalje imati svoje hobije, pa bih zbog njih i sebe, ganjala to koliko mogu.
Првих неколико година хоби и главно занимање су деца.
После тога можеш да се вратиш себи.

Mala deca mala briga, velika deca velika briga.
Код мене су још мала, али не знам колико је ова изрека тачна, јер људи заборављају бриге са малом децом, и највеће су им оне актуелне...

Da li vam se slobodno vrijeme otvara kako je vaše dijete starije?

Koliko ste stavljali za fokus da dijete naučite da zna da razmišlja i da je sposobno biti samostalno?
Da, slobodno vreme se povećava vremenom. Sada sam slobodna načisto.
Nekad mi tako padne na pamet ''mene da nema, njima ništa ne bi falilo''
pa mi to zvuči kao neka katastrofa. Naravno u emotivnom smislu bih im
nedostajala, ali ovako praktično jok.
A to je zapravo dobro.

Back