- Poruka
- 92.659
Takav je originalan naslov, link sam dao u uvodurodila je tri dece?
popravi naslov.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav je originalan naslov, link sam dao u uvodurodila je tri dece?
popravi naslov.
ajd da te poslušam. Dodavanjem tačke iza 3 postaje troje (3.)to sto su novinari nepismeni ne moras i ti da budes.
Normalni su samo oni koji ispunjavaju norme vecine.....Čime gubi smisao. Ako su svi takvi onda je to normala a oni koji su normalni više nisu.
Vecina ljudi i jeste autisticna u manjoj ili vecoj mjeri i ja sam isto.Dve stvari su mi interesantne u toj priči
- Propaganda da je autizan nešto sasvim normalno te da je većina ljudi autistična (za ovo treba da pričamo molo šire)
- Kako je Izvor: Ivana Bogićević? Ovo mi liči na prevod članka iz ko zna odakle
Naravno, stavise i pozeljno, jer idealan konzument 21. veka i 4/5G mreze moze biti samo autistaPropaganda da je autizam nešto sasvim normalno te da je većina ljudi autistična (za ovo treba da pričamo malo šire)
Eto bravo...Vecina ljudi i jeste autisticna u manjoj ili vecoj mjeri i ja sam isto.
Ako većina ljudi ima te karakteristike onda je to normala i potpada pod karakterne osobine.Vecina ljudi i jeste autisticna u manjoj ili vecoj mjeri i ja sam isto.
Kakva sad 5G mreza kako dodje do toga ?Naravno, stavise i pozeljno, jer idealan konzument 21. veka i 4/5G mreze moze biti samo autista
Eto bravo...
To su osobine koje imaju osobe za autizmom samo u manjoj mjeri.Ako većina ljudi ima te karakteristike onda je to normala i potpada pod karakterne osobine.
Od kako je uvedena 4G mreza vecina populacije je postala autisticna sto se vidi golim okomKakva sad 5G mreza kako dodje do toga ?
autizam uglavnom povezuju sa vakcinamaOd kako je uvedena 4G mreza vecina populacije je postala autisticna sto se vidi golim okom
Čitaoci tvitera ali da li i ljekariautizam uglavnom povezuju sa vakcinama
Da, i neki lekari.Čitaoci tvitera ali da li i ljekari![]()
https://nova.rs/magazin/zdravlje/bl...azumeju-a-kad-dobiju-dijagnozu-kazu-to-je-to/Ako većina ljudi ima te karakteristike onda je to normala i potpada pod karakterne osobine.