Sta mislis kada se ROCK kvalitetnije i bolje izvodio, 80-ih ili u danasnje vreme? I ZASTO?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao... a Nirvana je prva :wink:chateau:Ja se ne bih slozio sa vama. Zaboravljate bendove tipa: Nirvana, Pearl Jam, Alice in chains, U2, Aerosmith, Audioslave, John Mayall & bluesbreaker-se, Tito & tarantula, Rammstein, Offspring, Pepersi, Rage against the machine, Carlos Santana, Soundgarden, Nightwish, Dream theater, Merli Menson, System of a down, Apocalyptica. Dobro neki od ovih bendova su postojali i 80-tih ali su i dalje bendovi i 90-tih
hehe.. vise nisu ni 90-echateau:Ja se ne bih slozio sa vama. Zaboravljate bendove tipa: Nirvana, Pearl Jam, Alice in chains, U2, Aerosmith, Audioslave, John Mayall & bluesbreaker-se, Tito & tarantula, Rammstein, Offspring, Pepersi, Rage against the machine, Carlos Santana, Soundgarden, Nightwish, Dream theater, Merli Menson, System of a down, Apocalyptica. Dobro neki od ovoih bendova su postojali i 80-tih ali su i dalje bendovi i 90-tih
sve sto si napisao/la je OK, upravu si.. :wink: ali samo oko danasnjeg mainstream-a nisam sigurna koliko on postoji i koliko su nabrojani bendovi rockLL:Danasnji Rock je totalno propao! Da li je? U '80 su postojao Glam Rock (ili heavy metal) tipa Motley Crue, Twisted Sister, Whitesnake, Ratt, Alice Cooper (radovi iz '80)..... koji je gurnut u mainstream oko sredine '80, takodje je postojao i Trash Metal ciji su predstavnici bili naravno Metallica, Antrax, Megadeath.... koji je bio u pozadini (underground) sve do kasnih '80ih. Onda su se pojavili Guns-i koji su nacinili fuziju glam-a i trash-a! Posle toga se Glam metal urusio sam u sebe dok je na njegovo mesto uletela alternativa tipa Nirvana i ostali! Posle toga nastaje totalni haos u rocku, u svakom slucaju Rock gubi melodicnost iz '70 i '80 i pocinje da se mesa sa raznim pravcima (npr. Rock+Rap). Sve u svemu sve zavisi sta je mainstream, jos uvek postoji i Glam, i Trash, i Alternativa, i Grundge i Classic rock ali decenije obelezava obicno ono sto je mainstream, a mainstream diktiraju diskografske kuce na osnovu onoga sto se nudi i koliko to moze da donese para i na koje nacine! Sto se tice danasnjeg mainstreama (*-a) po meni apsolutno nista nevalja osim eventualno neki evropski bendovi tipa HIM, Placebo, Cardigans........ imaju iako jako mali ali ipak imaju onaj smek iz zlatnih dana rock-a!
sta je itd.? a kao drugo, nemoj da lazes da ti to slusas :shock: :shock: :shock:Flame:Nickelback,The Darkness itd. nisu losi...![]()
upravo tako :wink:Peruzzi:70-te i pocetak 80-ih