misticlady
Ističe se
- Poruka
- 2.450
svaka navika ima i svoju odviku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cigarete...ne uspeva...
Jaoooj sad si me podsetila....Bila sam upoznala neku porodicu kada smo bili na putovanju...Znaci....svaki dan sve u isto vreme,ma u sekundu su radili-ritualno,a jos na odmoru bili....nista opustanje...znaci haos........kao neki sektasi....Boze sacuvaj.....Secam se da su u 17h casova se okupljali da piju kafu i svaki dan je drugi clan porodice kuvao....pa su bili zakasnili 15 min.pa se zena nervirala,pa su kafu preskocili....ove navike o kojima pišete nisu ništa u poređenju sa navikama jedne devojke koju poznajem. naime, ona mora da ustane svaki dan u isto vreme, bez obzira da li ima neke obaveze ili ne. i mora da uvek u isto vreme pije kafu i doručkuje, zatim u isto vreme počinje da uči i završava u isto vreme. ruča uvek u isto vreme i pije kafu podnevnu. znači, sve po tačno utvrđenoj satnici. uvek u isto vreme večera, tušira se i ide u krevet. jednom sam bila s njom u pozorištu i u sred predstave ona je izvadila kesu čipsa, otvorilia i krenula da jedena moje zabezeknutu facu, rekla je da je toliko i toliko sati i da je vreme za večeru. pre sam se družila sa njom, ali kako nisam u mogućnosti da ispoštujem satnicu, prestele smo da se viđamo. npr, ona hoće da se šeta tog i tog dana, tačno u toliko i toliko sati, jer posle žuri da stigne kući na ručak-večeru. i kad me je zvala da dođem kod nje, moralo je biti u tačno određeno vreme jer ona samo tad pije kafu.
![]()
Jaoooj sad si me podsetila....Bila sam upoznala neku porodicu kada smo bili na putovanju...Znaci....svaki dan sve u isto vreme,ma u sekundu su radili-ritualno,a jos na odmoru bili....nista opustanje...znaci haos........kao neki sektasi....Boze sacuvaj.....Secam se da su u 17h casova se okupljali da piju kafu i svaki dan je drugi clan porodice kuvao....pa su bili zakasnili 15 min.pa se zena nervirala,pa su kafu preskocili....
Nisam naravno htela da se mesam-njihova stvar,ali sa takvim ljudima koji zive po rezimu-vojske tesko je saradjivati.Mislim da je to ili bolest ili prevelik perfekcionizam ili posledica necega.Mozda ako je covek pre bio previse zanemarljiv sto se tice vremena,pa da bi promenuo tu losu naviku postao prevelik perfekcionista u svemu....ko zna...
Svakako -dosadan zivot vode takvi ljudi...