Роботи заменили све послове - неограничено слободно време

Ех сад, па ти много хоћеш. :mrgreen:
Ја да имам такву шансу, па то је рај. Могу да се посветим апсолутно на самоунапређивању. И физичком и умном.

a nije bre to mnogo
dan se smakne za čas...toliko je kratak da nekad čak i dok isplaniraš šta ćeš da radiš, prođe dan
zato i ne treba planirati ništa jer planirajući, obično dan se provede u izležavanju :sad2:

a nije bre to mnogo
dan se smakne za čas...toliko je kratak da nekad čak i dok isplaniraš šta ćeš da radiš, prođe dan
zato i ne treba planirati ništa jer planirajući, obično dan se provede u izležavanju :sad2:
Pa i planiranje je neka aktivnost. Ne moze bez toga. Ali posvetis taj dan planiranju ostalih 6 dana :P

ne znam ko beše reče, dal neki pisac, naučnik ili već ko, davno sam pročitao negde,
kad ga pitali šta radi kad ništa ne radi

- planiram šta ću da radim

pa da, i to mu dođe kao neka zanimacija, mada nekad budem toliko hiperaktivan, da dok obavljam neki posao,
mislim o tome šta ću posle

inače, sam workoholik kad nisam kineski revolucionar - Li - jen- ču- ga

:neutral:

Pa i planiranje je neka aktivnost. Ne moze bez toga. Ali posvetis taj dan planiranju ostalih 6 dana :P
Dobro organizovan posao znači pola obavljenog posla i pre početka! Npr. neki dan sam skoro išao izvlačiti neku staru makinu iz ormara i proveriti ispravnost 4GB memorijskih keksa, ali sam ipak išao prvo da proverim ploču. Onda sam pročitao da ta ploča podržava max. 2GB po slotu! Za minutu sam obavio posao koji bi inače trajao sat vremena, i doveo do krivog zaključka! :zcepanje:

Back