Роботи заменили све послове - неограничено слободно време

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Узмимо као предпоставку да су роботи заменили све људске послове који постоје (немојте давати примере шта се не може заменити). Пред вама су 24 часова слободног времена. Шта учинити са тим временом? Да ли би било супер досадно?

Узмимо као предпоставку да су роботи заменили све људске послове који постоје (немојте давати примере шта се не може заменити). Пред вама су 24 часова слободног времена. Шта учинити са тим временом? Да ли би било супер досадно?
Ja već 30 godina imam neograničeno slobodno vreme! Niti se dosađujem, i najgore, FALI mi JOŠ toga slobodnog vremena! :super:

Ja već 30 godina imam neograničeno slobodno vreme! Niti se dosađujem, i najgore, FALI mi JOŠ toga slobodnog vremena! :super:
Издржава те жена? :mrgreen:
Ја бих учио нове језике, то прво. С обзиром да не треба да се мучим за лебац и да имам све што је потребно да путујем било где, да узмем шта хоћу (ово је све део претпоставке да имамо све унлимитед). Значи учење језика. Играње кошарке. Лудовање са девојком. Правим 100 детета. Леп живот.

Издржава те жена? :mrgreen:
Ја бих учио нове језике, то прво. С обзиром да не треба да се мучим за лебац и да имам све што је потребно да путујем било где, да узмем шта хоћу (ово је све део претпоставке да имамо све унлимитед). Значи учење језика. Играње кошарке. Лудовање са девојком. Правим 100 детета. Леп живот.
Sam svoj šef! Radim kada mi se radi i koliko mi se radi! Ono, kada ostanem bez pametne inspiracije, nešto malo odradim da mi ne bude dosadno! :klap:

Sam svoj šef! Radim kada mi se radi i koliko mi se radi! :klap:
Ништа, запосли ме да и ја џабалебарим. Даш ми платицу. Доста ми 60.000 . И добијеш оскар најхуманијег модератора. Шта човек више да пожели од тога? :mrgreen:

Prosenje i kopanje po kontejnerima...

Kažu da bi čovek dnevno trebao barem sat vreme šetnje! Onda usput zaviriš i u kontejnere! :super:
Никад не знаш каква те лутрија чека. У тим временима када смо сви богати, можда неко бацио мерцедес у контејнер. Вреди погледати. :mrgreen:

У тим временима када смо сви богати
To se nikada nece desiti. To je komunizam.

[edit]:
eto mozes videti po radnom vremenu. Da mogu produzili bi na 12 sati, ali to je izboreno u 19. veku.
Od tada se prpozvodnja sigurno visestruko unapredila, a i dalje se radi 19.ovekovna satnica...

To se nikada nece desiti. To je komunizam.

[edit]:
eto mozes videti po radnom vremenu. Da mogu produzili bi na 12 sati, ali to je izboreno u 19. veku.
Od tada se prpozvodnja sigurno visestruko unapredila, a i dalje se radi 19.ovekovna satnica...
Ма сама тема је хипотетичка. Да ти кажем не радиш до краја живота, сигурно не би ишао од контејнера до контејнера :mrgreen:

Ма сама тема је хипотетичка. Да ти кажем не радиш до краја живота, сигурно не би ишао од контејнера до контејнера :mrgreen:
Ali, raja je pohlepna! Koliko god da nekima daš, nije im dosta pa bi ipak obilazili i kontejnere da steknu još više! :rotf:

Mozda je bolje pitanje, dobijete na lutriji negde 100 miliona dolara, sta bi ste radili?
Све у некретнине (не све) и после лако издајем локале , станове. Људима увек треба простор. Ако бих уложио у бизнис одмах, ту бих пукао јер је то ризично. Прво осигураш сигуран приход, па онда мозгаш даље.

Ja bih verovatno posvadjao dva robota u segmentu jaz izmedju generacija.
Prisao bih robotu starije verzije i rekao bih mu da je ovaj novi robot pricao za njega da je pi#cka.
Е па ти заиста имаш превише слободног времена. Створићеш први роботски рат.

24h su veoma malo vremena za sve ono što mi je na pameti
Ех сад, па ти много хоћеш. :mrgreen:
Ја да имам такву шансу, па то је рај. Могу да се посветим апсолутно на самоунапређивању. И физичком и умном.

Ех сад, па ти много хоћеш. :mrgreen:
Ја да имам такву шансу, па то је рај. Могу да се посветим апсолутно на самоунапређивању. И физичком и умном.
Paradoks sklepan na osnovu razgovora sa mnogima: Što imaš više slobodnog vremena, to ga imaš manje! :super:

Back