gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
ima li ko ovde da to ne zna? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa koje si ti planete došao?
za razliku od ove babe koje stitis ja sam sasvim ok.A doticna nije zaobisla nijedan moj post da isprovocira tako da je to stvarno prevrsilo svaku meru.![]()
za razliku od ove babe koju stitis ja sam sasvim ok.A doticna nije zaobisla nijedan moj post da isprovocira tako da je to stvarno prevrsilo svaku meru.![]()
a postavlja se pitanje zasto je muskoj populaciji zaista potreban taj zenski robot.
nema zena ili sta![]()
samo jedna je prednost robot zene...nema pms
Ima žena, ali ima i mnogo lepših i sadržajnijih muškaraca, tako da te žene uglavnom idu za tim muškarcima, dok mi ostali čekamo... i čekamo. Dođe jedan tren u životu kad si suviše puta odbijen i suviše puta ti je rečena jedna stvar od mnogo različitih ljudi... da onda i robot postane vrlo prihvatljiva alternativa. Naravno, postoji i mogućnost promene, ali kolko je zaista moguće da se neko promeni?a postavlja se pitanje zasto je muskoj populaciji zaista potreban taj zenski robot.
nema zena ili sta![]()
daj prekini da lupas stvarno nemas meru![]()
ma idioti
kad verovatno nikada uzivotu nisu imali devojku ili zenu.Budi bog s' nama kakvi imbecili se ne radjaju danas![]()
opet moram da reklamiram klikovu profilnu sliku
![]()
opet moram da reklamiram klikovu profilnu sliku
![]()