Robna Razmena!

Nego, ambasada je teritorija USoA. Napadom na njenu teritoriju kriste njen suverenitet i teritorijalni integritet, medjunarodno pravo i gubite ikakvo pravo da javno lamentirate o Kosovu.

Тачно тако. Или беше да САД својим нападом на територију Србије и кршењем њеног "суверенитета и територијалног интегритета" губи икакво право да ламентира над демолирањем сопствене амбасаде? :confused: Коме сад ту угодити, и где је истина? Или и сам појам истине не постоји, него само point of view...

Тачно тако. Или беше да САД својим нападом на територију Србије и кршењем њеног "суверенитета и територијалног интегритета" губи икакво право да ламентира над демолирањем сопствене амбасаде? :confused: Коме сад ту угодити, и где је истина? Или и сам појам истине не постоји, него само point of view...

Naravno da postoji. Samo istina postoji. Ja se samo sprdam sa kretenima koji misle da cuvaju medjunarodno pravo a na svakom koraku ga krse. Meni je legitimno uvek ispred legalnog u zivotu.

Srbija etnickim ciscenjem na svojoj teritoriji gubi suverenitet nad tom teritorijom. Nisu bombe padale jer je bilo oblacno tih meseci. Ubijao si svoje gradjane, oduzet ti je suverenitet, ljudi ne zele da zive u drzavi koja je ih je palila u visokim pecima i tacka. Ne znam sta tu nije jasno.

Najači su mi kreteni na forumu koji veruju da su nas Ameri napali zbog etničkog čišćenja i tako utrošili par milijardi dolara iz humanitarnih razloga.
Prvo, Ameri su nas napali zbog navodnog zločina u s. Račak, i tu je bio izveštaj finskog patologa koji nikada nije objavljen, da bi na kraju taj isti patolog Helena Rant, sredinom ove decenije izjavila da i nije bilo masakra civila, već da su većinu mrtvih činili pripadnici srpskih snaga bezbednosti i pripadnika OVK. Prema tome to je poslužilo kao povod, šta god da si uradio oni su nameravali da vojno dodju dole i mogu samo gomilu naših poluinteligenata da lože da su potrošili onoliki novac u akciji u humanitarne svrhe.

Srbija etnickim ciscenjem na svojoj teritoriji gubi suverenitet nad tom teritorijom. Nisu bombe padale jer je bilo oblacno tih meseci. Ubijao si svoje gradjane, oduzet ti je suverenitet, ljudi ne zele da zive u drzavi koja je ih je palila u visokim pecima i tacka. Ne znam sta tu nije jasno.

Е, видиш, мене ту коље што ја не верујем да је постојало икакво планско етничко чишћење доле, и тиме не покушавам нити да то искористим као аргумент, нити да о томе полемишем, јер сам свестан да је ту било шта немогуће доказати. Прво зато што бих ја лично подржао етничко чишћење Србије од Албанаца, или неки програм њиховог расељавања по Србији и разбијања у мање групе, уз забрану исповедања ислама, било на "формалан" или "неформалан" начин. И ту ме слободно можеш назвати нацистом, фашистом или како год, али од тог мог става не могу да побегнем, а не пада ми на памет да га сакривам. Крв предака, је*и га... Живим у војводини, а овде хероје и војску која је пре неких 300-ак година без милости протерала све турске остатке и прирепке доживљавамо као ослободиоце, а не као ратне злочинце. Томе ваљда и дугујемо мир, а само треба у историјском контексту упоредити војводину и Косово, где је до пре неколико векова једно било слабо насељена мочварна гранична провинција Угарске, а друго центар културе и цивилизације у овом делу света, а погледати како је данас - једно је камено доба у којем живе пећински људи, а друго "локомотива Србије" на путу ка ЕУ. Не знам за тебе, али ја Пећи и Призреном не бих могао слободно да се прошетам, ни сад, ни за време Слобе, ни пре њега, ни за време Тита, ни за време Хитлера, ни за време Александра, ни за време ј*беног султана Мехмеда Другог Освајача. То довољно говори о мом ставу и према том народу, и према његовој култури, а национална искључивост ми се не може приписати јер живим у једној вишенационалној заједници, и без неке лажне скромности могао бих себе назвати узорним и конструктивним чланом друштва.

. ...................................
Не знам за тебе, али ја Пећи и Призреном не бих могао слободно да се прошетам, ни сад, ни за време Слобе, ни пре њега, ни за време Тита, ни за време Хитлера, ни за време Александра, ни за време ј*беног султана Мехмеда Другог Освајача. То довољно говори о мом ставу и према том народу, и према његовој култури, а национална искључивост ми се не може приписати јер живим у једној вишенационалној заједници, и без неке лажне скромности могао бих себе назвати узорним и конструктивним чланом друштва.

Свака част!

Dobro, bre, da li znas na kakvoj je on poziciji bio kad je piromanisao, da li znas da je to podmetanje imalo jasan politicki cilj i nije predstavljalo nikakav simbolicki cin, vec veoma pragmatski. Poredjenje je neusvislo i mislim da si ti negde btw cula za Hitlera i neke paljevine, pa videla neku vatru u mom postu, pa resila da to nekako (glupavo) povezes. Na stranu sto sam ja govorio o stvaralackoj ulozi vatre, a ne o "demokraticnosti vatre".

I jako mi je smesno kako nacionalisti, latentni *****i, zamisljaju demokratiju, a nemaju pojma da zapravo govore o ohlokratiji. Demokratija je cak i kod Sokrata podrazumevala sistem nepovredivih i garanotvanih sloboda i prava, a ne ono sto vecina kaze.

...a ti bas poznajes simbolicku funkciju vatre - razorni aspekt vatre ukljucuje i njen negativni aspekt...paljenje koje ima politicku, religioznu ili ideolosku pozadinu je njen negativni aspekt i gospodarenje tom vatrom ima dijabolicku funkciju

Preporucujem vam da ne kupujete nista preko neta od smesno jeftinih novih racunarskih komponenti jer svaki dan dobijam ponude o Hardovima od 500gb za 50 eur, novim 8800GT karticama za 80-100 eur, sve je to od nekuda ukradeno 21. Februara a vlasnici ce doci po svoje kad tad.

Preporucujem vam da ne kupujete nista preko neta od smesno jeftinih novih racunarskih komponenti jer svaki dan dobijam ponude o Hardovima od 500gb za 50 eur, novim 8800GT karticama za 80-100 eur, sve je to od nekuda ukradeno 21. Februara a vlasnici ce doci po svoje kad tad.

Hvala na upozorenju, ali ja ionako cekam jedanaestu seriju. Stvar principa. :lol:

Hvala za upozorenje, ali ja ionako cekam jedanaestu seriju. Stvar principa. :lol:

Stvarno se ne salim, ja sam iskulirao sve ponude kada sam video da se nude i neki Mac racunari i Ipod plejeri za 1/5 cene kostanja, odma mi je sve bilo jasno. Treba baciti pogled na sledece izdanje HALO oglasa, bice WHOLE SALE :razz::razz::razz:, elem zajebimo mi to sto je kradeno, zbog nase ciste savesti.

Back