Ovo nema veze nit sa ravnopravnoscu zena i muskaraca, nista feminizam, nista sovinizam, nista BDSM... da napomenem odma...samo ljubav
dakle
U mojoj kuci sam slucajno ja gazda, ne zato sto sam ja zelela, nego mi se nametnulo... znaci svi i sve se mene pita, ja donosim sve odluke, svi se na mene oslanjaju, narocito muz, kako on tako svi ostali za njim...sve je zeno kako ti kazes, kud ja okom oni skokom, ja odgovorna za sve ... jelte najlakse brigu svaliti na drugoga, smorise me...ne mogu vise...
A ja nezna dusica, kao mala, snimila Brena Robinju neku, bio spot, hteo ne hteo morao si da gledas, bila dva kanala na tv, ja ne zbog muzike poludela za spotom, zamisljajuci sebe u toj ulozi odlucim da cu takvog muskarca imati kraj sebe u zivotu, ili nikakvog, mocnog uz sve osobine kao takvog, kraj koga cu bukvalno biti njegova robinja, malo mace pod nogama, ili cuko neki, koji ce u njemu gledati boga, biti zasticen od svega i za njega ziveti.... medjutim trt, kao i sve moje zelje u zivotu ode u pm....
Pitanje za zene. Da li bi ste bile spremne biti robinje za coveka svog zivota, sta bi ste bile u stanju uciniti za njega, i kakav bi to muskarac trebao biti
Pitanje za muskarce. Da li bi ste vise voleli takvu zenu, ili onu za kojom bi trckarali, u koju bi svi piljili na ulici, nosli joj kofere, isli za njom i spustali joj suknju, itd. da ne kazem damu koja bi bila uspesnija, dominantnija od vas. i sl.
Ako tema ne valja, molim moderatore da kljucaju odma, .....a ne znam ni da li je autorska