Robinja...

Ја бих, да се питам, једну равноправну, али је очигледно, а невероватно како то нисам примећивао док сам био млађи, да скоро све жене уживају у подређеном положају и уживају у таквом статусу. Дакле, мора да се буде алфа у вези и браку, иначе настају велики проблеми.

И чудо једно како жене воле да им се наређује.

Више воле да их вежеш за радијатор, него 'леба да једу.
Ako su na dijeti!

Izvinjavam se ako sam omašio temu, dakle ropstvo ne kao kad te bičuju bitange već kada je neko potpuno podređen partneru u smislu da taj drugi 'gospodari' njegovim odlukama, izborima, željama, kako malim, svakodnevnim tako i birnijim, zauzvrat da ga ne boli glava, a sve u ime ljubavi? Na prvi pogled deluje primamljivo, bar za sebe mogu reći da sam nekad poželeo da drugi odlučuju umesto mene tj da nemam to breme, tim pre što je svaka zajednica se zasniva na delimičnom lišavanju lične slobode zašto ne ići do kraja? A onda se setim da nisam takav tip osobe, tj da postoje drugačiji odnosi koji bi mi više odgovarali. I da niko nije savršen i uvek ispravan i jak te da ne bih mogao bez pogovora slušati niti gledati sa strane/tražiti drugu kada 'gospodarica' ne može više da ispuni tu ulogu... To sve u apsolutnim izjavama, epizode u kojima prepuštam njoj svoju slobodu već mogu da zamislim, dakle samo ne trajan odnos.

Izvinjavam se ako sam omašio temu, dakle ropstvo ne kao kad te bičuju bitange već kada je neko potpuno podređen partneru u smislu da taj drugi 'gospodari' njegovim odlukama, izborima, željama, kako malim, svakodnevnim tako i birnijim, zauzvrat da ga ne boli glava, a sve u ime ljubavi? Na prvi pogled deluje primamljivo, bar za sebe mogu reći da sam nekad poželeo da drugi odlučuju umesto mene tj da nemam to breme, tim pre što je svaka zajednica se zasniva na delimičnom lišavanju lične slobode zašto ne ići do kraja? A onda se setim da nisam takav tip osobe, tj da postoje drugačiji odnosi koji bi mi više odgovarali. I da niko nije savršen i uvek ispravan i jak te da ne bih mogao bez pogovora slušati niti gledati sa strane/tražiti drugu kada 'gospodarica' ne može više da ispuni tu ulogu... To sve u apsolutnim izjavama, epizode u kojima prepuštam njoj svoju slobodu već mogu da zamislim, dakle samo ne trajan odnos.

ok al na primer ti kaže kako da se obučeš, šta da jedeš, kako da vežbaš
ili ti njoj

Ја бих, да се питам, једну равноправну, али је очигледно, а невероватно како то нисам примећивао док сам био млађи, да скоро све жене уживају у подређеном положају и уживају у таквом статусу. Дакле, мора да се буде алфа у вези и браку, иначе настају велики проблеми.

И чудо једно како жене воле да им се наређује.

Више воле да их вежеш за радијатор, него 'леба да једу.

a što vam pucaju veze, jer tebi dosadi da im naređuješ ili one odu

To već sve činimo, u nekoj meri, katkad direktno, drugi put su tu igrice. Malo povučeš na svoju stranu, malo prihvatiš da je kako ona povlači, malo ignorišete ko će se još smarati. Ali ovde je valjda kada se jedan potpuno prepusti i još uživa u tome a drugog ko ebe, nek sada misli i vuče za oboje.

To već sve činimo, u nekoj meri, katkad direktno, drugi put su tu igrice. Malo povučeš na svoju stranu, malo prihvatiš da je kako ona povlači, malo ignorišete ko će se još smarati. Ali ovde je valjda kada se jedan potpuno prepusti i još uživa u tome a drugog ko ebe, nek sada misli i vuče za oboje.

ne drugi istrenira prvog koliko da misli i kako ; )))

Ovo nema veze nit sa ravnopravnoscu zena i muskaraca, nista feminizam, nista sovinizam, nista BDSM... da napomenem odma...samo ljubav
dakle
U mojoj kuci sam slucajno ja gazda, ne zato sto sam ja zelela, nego mi se nametnulo... znaci svi i sve se mene pita, ja donosim sve odluke, svi se na mene oslanjaju, narocito muz, kako on tako svi ostali za njim...sve je zeno kako ti kazes, kud ja okom oni skokom, ja odgovorna za sve ... jelte najlakse brigu svaliti na drugoga, smorise me...ne mogu vise...

A ja nezna dusica, kao mala, snimila Brena Robinju neku, bio spot, hteo ne hteo morao si da gledas, bila dva kanala na tv, ja ne zbog muzike poludela za spotom, zamisljajuci sebe u toj ulozi odlucim da cu takvog muskarca imati kraj sebe u zivotu, ili nikakvog, mocnog uz sve osobine kao takvog, kraj koga cu bukvalno biti njegova robinja, malo mace pod nogama, ili cuko neki, koji ce u njemu gledati boga, biti zasticen od svega i za njega ziveti.... medjutim trt, kao i sve moje zelje u zivotu ode u pm....

Pitanje za zene. Da li bi ste bile spremne biti robinje za coveka svog zivota, sta bi ste bile u stanju uciniti za njega, i kakav bi to muskarac trebao biti

Pitanje za muskarce. Da li bi ste vise voleli takvu zenu, ili onu za kojom bi trckarali, u koju bi svi piljili na ulici, nosli joj kofere, isli za njom i spustali joj suknju, itd. da ne kazem damu koja bi bila uspesnija, dominantnija od vas. i sl.

Ako tema ne valja, molim moderatore da kljucaju odma, .....a ne znam ni da li je autorska 🙄
ti meni ličiš na onu darkeru u pokušaju 50+ koja je otvarala teme na psihologiji, mada i uopšte svuda kukala i stavljala onaj smajli koji puši dok mu se beonjače ne zakrvare, si ti ta gospa?

Back