Robija zbog fotografija nagih starleta

Verujem da je "radi viših ciljeva" izvedena krađa od Severine ali kradljivac nije uhvaćen. Da je i ovde isto tako, provalnik ne bi bio uhvaćen.
Nije mi jasno zašto oni koji se predstavljaju kao pošteni, pokušavaju da opravdaju provalnu krađu!?
I dalje mislim da je provalna krađa bilo čega kažnjiva i da kazna nije prestroga! Ovde i nije toliko u pitanju sam ukradeni materijal - koji može biti bezvredan - u pitanju je provalna krađa!

Slažemo se da je krađa...i slažemo se da je kažnjivo...:) Ali se ne slažemo sa visinom kazne...Neka joj plati tu odštetu (mada je i cifra previsoka,ali ajde...)ali osuđivati nekoga na toliko godina zatvora zbog krađe nečijih slika golog dupeta (Koliko bi dobio da je ukrao Mona Lizu iz Luvra...?:)) jednostavno nije realno...Za mnogo teža krivična djela se dobija manja kazna...i ovo mi liči na ono da od drveta ne vidiš šumu...

Slažemo se da je krađa...i slažemo se da je kažnjivo...:) Ali se ne slažemo sa visinom kazne...Neka joj plati tu odštetu (mada je i cifra previsoka,ali ajde...)ali osuđivati nekoga na toliko godina zatvora zbog krađe nečijih slika golog dupeta (Koliko bi dobio da je ukrao Mona Lizu iz Luvra...?:)) jednostavno nije realno...Za mnogo teža krivična djela se dobija manja kazna...i ovo mi liči na ono da od drveta ne vidiš šumu...
Upravo se tu ne slažemo!
Neka je na slici i limun - u pitanju je provalna krađa!

Verujem da je "radi viših ciljeva" izvedena krađa od Severine ali kradljivac nije uhvaćen. Da je i ovde isto tako, provalnik ne bi bio uhvaćen.
Nije mi jasno zašto oni koji se predstavljaju kao pošteni, pokušavaju da opravdaju provalnu krađu!?
I dalje mislim da je provalna krađa bilo čega kažnjiva i da kazna nije prestroga! Ovde i nije toliko u pitanju sam ukradeni materijal - koji može biti bezvredan - u pitanju je provalna krađa!

Ok, neka bude kako ti kažeš...
Provala sad dal lično dal preko žice...
I pravda treba da bude zadovoljena

Ajd mi onda reci ZAŠTO JE POLICIJA UHAPSILA MUŠKARCA KOJI JE PLATIO 60min SEKSA a DOBIO 50?
Zar to nije PREVARA POTROŠAČA?

Isto tako ta dupišta što su dotične turile na internet, nisu prirodna nego photoshopovana
Dakle opet je reč o prevari

ponavljam PREVARI

Haker osuđen na 10 godina zatvora (i da plati 76 000 dolara) zato što je upao u privatni video materijal nekih selebritis (Skarlet Johanson, Kristina Agilera, Mila Kunis) i distribuisao ga po Internetu. Uglavnom, u pitanju su gola dupeta i sl.

http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/255770/holivudski-haker-osudjen-na-10-godina-zatvora.html

Jel mislite da je 10 godina mnogo? Ja sam ravnodušan. Važnije mi je da jednom jedna degenčina koja juri za tuđim golim buljama popije pošteno robiju (dal 3 dal 10, njegov problem), pa će onda i drugi degeni njegove vrste malo češće da uključuju mozak.

Mislim da je 10 dana realno.

Back