Robert DeNiro je puko ko zvečka

dok nisu dosli bilo je ekstra stabilno
pod sadamom i gadafijem isis je cutao i nije mogao da se organizuje.
Vuksi (@Cro_čvarak) jednom je prilikom još na FHR napisao da su socijalistički, sekularni diktatori najbolji penicilin za bradate sandale i ispada da je u pravu.

I onaj ludi Valdec kada je rekao da se za vrijeme Gadaffija u Libiji mogla pojesti pizza i popiti pivo, a probaj danas kada je došla demokracija pronaći mjesto gdje ćeš pojesti pizzu i popiti pivo.

Kao onaj Iračanin koji je na pitanje zapadnjačkih novinara odgovorio da je mrzio Sadama, ali da je sada duplo gore, ili nakon što su carabineri negdje na jugu Italije pohapsili gro mafije, pa pitali na ulici čovjeka kako je, ovaj rekao: "Dok je bila mafija, radio sam, sada sam nezaposlen."

Vuksi (@Cro_čvarak) jednom je prilikom još na FHR napisao da su socijalistički, sekularni diktatori najbolji penicilin za bradate sandale i ispada da je u pravu.

I onaj ludi Valdec kada je rekao da se za vrijeme Gadaffija u Libiji mogla pojesti pizza i popiti pivo, a probaj danas kada je došla demokracija pronaći mjesto gdje ćeš pojesti pizzu i popiti pivo.

Kao onaj Iračanin koji je na pitanje zapadnjačkih novinara odgovorio da je mrzio Sadama, ali da je sada duplo gore, ili nakon što su carabineri negdje na jugu Italije pohapsili gro mafije, pa pitali na ulici čovjeka kako je, ovaj rekao: "Dok je bila mafija, radio sam, sada sam nezaposlen."
Da stalno mam se potura fraza da je demokracija najmanje loš način upravljanja ali to nije jednostavno istina. Kako si primjetio život u Iraku iLibiji je bio puno bolji, a da se raspravljati i o bivšoj Jugi. Život u socijalizmu je bio sigurno bolji nego u tkzv demokraciji 90- ih, a upitnom je i jeli i danas uopće bolje. Da ne budem posve u ovom modu, demokracija je dobrog nešto donijela zemljama poput Češke ili Poljske.

Da stalno mam se potura fraza da je demokracija najmanje loš način upravljanja ali to nije jednostavno istina. Kako si primjetio život u Iraku iLibiji je bio puno bolji, a da se raspravljati i o bivšoj Jugi. Život u socijalizmu je bio sigurno bolji nego u tkzv demokraciji 90- ih, a upitnom je i jeli i danas uopće bolje. Da ne budem posve u ovom modu, demokracija je dobrog nešto donijela zemljama poput Češke ili Poljske.
Od pedesetih do osamdesetih prošlog stoljeća, cijeli zapadni svijet bio je jedno daleko normalnije mjesto od današnjeg.
Što se tiče tranzicijskih devedesetih, tu se slažem da su i osamdesete bile bolje, iako sam tada bio dijete.
Ona morbidna psihoza koja je tada vladala u društvu, proširena teška narkomanija, -U-ltranacionalizam i sl.
Što se tiče demokracije vs. diktature, to ovisi o spletu okolnosti i narodu kao takvom.
Današnja Europa po meni vapi za nizom vojnih pučeva, da se privremeno uspostavi narativ Francove Španjolske ili barem Salazarovog Portugala.
Naglasak je na privremeno.
U vezi same Hrvatske, a i Balkana, mišljenja sam da je to tlo najplodnije za nekog benevolentnog poluautokratskog prosvjetitelja kao što je bio Broz.

Ne znam kako ste povezali Trampa koji se najverovatnije neće ( ne može ) kandidovati na izborima sa Robertom Denirom?

I koji su razlozi zbog kojih je Deniro "puko ko zvečka "?
DeNiro nije prestajao da pljuje po Trampu koristeći sve moguće negativne epitete i psovke, u toj meri da su mu skinuli priznanje neke organizacije i mogućnost da govori na nekoj proslavi jer je svojim izjavama izazvao bes mnogih republikanaca, odnosno barem pola Amerike

Nema Amerike bez globalizacije. Živimo u svetu gde je globalizacija neminovnost, sad ni jedan država više ne može da opstane samostalno. Tako da je to težak bulšit. Svet treba da ide u pravcu brisanja granica jer je to prirodan tok stvari a ne težnja da se vraća u izolacije koje posle vode u ratove. Prosečni današnji mlađi ljudi žive u nekoliko država, rade preko kompjutera sa klijentima svuda po svetu, prijatelji su im svuda po svetu, sve je postalo globalizacija hteli mi to ili ne. Jednostavno tehnologija se ne može zaustaviti. Terati inat zdravom razumu je potpuno naopaka politika.

Живела глобализација и атомизација

Back