Robert DeNiro je puko ko zvečka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.742
Robert DeNiro se toliko prolupao u poslednje vreme da su ga mnogi otkačili.

Evo sad videh ovo, Silvester Staloni odbio da radi sa njim na projektu od milijardu dolara jer jer on "Woke ljigavac"

1717738287909.png

Amerima je Tramp uveo velike podele u društvo. Dobili su klasičnu balkanizaciju koja sa sobom nosi ostrašćenost i mržnju. Dok mi pokušavamo da pobegnemo iz tog blata, oni idu tamo. Ako neko mene pita, korak unazad, ali njihov izbor ;)
Nije Tramp uveo nego su se mnogi probudili iz vekovnog sna (pri ovome ne mislim na WOKE). Tramp je stao na put globalizaciji i fokusirao se na Ameriku. Opozicija želi da ujedini celi svet i da onda oni njime upravljaju.

Nije Tramp uveo nego su se mnogi probudili iz vekovnog sna (pri ovome ne mislim na WOKE). Tramp je stao na put globalizaciji i fokusirao se na Ameriku. Opozicija želi da ujedini celi svet i da onda oni njime upravljaju.

Nema Amerike bez globalizacije. Živimo u svetu gde je globalizacija neminovnost, sad ni jedan država više ne može da opstane samostalno. Tako da je to težak bulšit. Svet treba da ide u pravcu brisanja granica jer je to prirodan tok stvari a ne težnja da se vraća u izolacije koje posle vode u ratove. Prosečni današnji mlađi ljudi žive u nekoliko država, rade preko kompjutera sa klijentima svuda po svetu, prijatelji su im svuda po svetu, sve je postalo globalizacija hteli mi to ili ne. Jednostavno tehnologija se ne može zaustaviti. Terati inat zdravom razumu je potpuno naopaka politika.

Back